Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk transferimde baya dinlenmiştim dış gebelik oldu. Bunda dinlenmedim normal hayatıma devam ettim negatifi gördüğüm için iyice rahat davrandım yok diye. Umarım sağlıkla ilerler tabi pozitif çıkmasıda yetmiyor
Bende temmuzda dış gebelik geçirdim sonra rahim filmi çekildim t şekli rahim çıktı ameliyat oldum

2 kere Paü de denedim 3. Deneme Yunus Bey de oldu 3 nisan yumurta toplama 7 nisan embriyo transferi. 4.gün çift embriyo transfer edildi. Bugün 10.günüm erken gebelik testim pozitif 12. Gün kan vereceğim doktorum o gün istiyor ısrarla. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Transferden sonra ekstra ilaç vermedi. Kan değerlerine göre ilaç veriyor zaten.
Aynı gün Yunus beyde transfer olmuşuz 😃

Hanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum

Eklentiler

• 24718CE9-D330-4849-8624-C7F5587B2423.jpeg
    24718CE9-D330-4849-8624-C7F5587B2423.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 65
Hanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum
Yaaa o kadar güzel ki maşallah 🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😊

Yaa ozden cok guzeeelll masallah ya cok sevindim rabbim saglikla ilerledigi gunleri gostersin insallah 🤲

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin🤲🏻 kalp atışı ile ilgili bişi dedi mi peki ?

Sizi ümitlendirmek istemem ama ben testinde ikinci çizgiyi gördüm çok rahatlıkla.Bence pozitif, yarın sabah tekrar deneyin 🙏Y
Sizi ümitlendirmek istemem ama ben testinde ikinci çizgiyi gördüm çok rahatlıkla.Bence pozitif, yarın sabah tekrar deneyin 🙏
İnşallah ya keske bende görebilseydim o kadar üzüldüm ki sabah :KK43: bana ne güzel umut oldunuz biraz daha sabırla bekleyeyim inş o güzel sonucu görebilirim 🙏

Ay mașallah🧿
Ultrasonda 5 hafta 6 gunluk cikmis.
Yolk keseside var bak 🤗🥰

X