İnşallah bende 33 yaşındayımİnşallah bende görürüm pozitifi t şekli rahimden ameliyat oldum sonra tüp bebek yaptım 33 yaşındyaım ilk denemeydi korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bende 33 yaşındayımİnşallah bende görürüm pozitifi t şekli rahimden ameliyat oldum sonra tüp bebek yaptım 33 yaşındyaım ilk denemeydi korkuyorum
Bende temmuzda dış gebelik geçirdim sonra rahim filmi çekildim t şekli rahim çıktı ameliyat oldumBen ilk transferimde baya dinlenmiştim dış gebelik oldu. Bunda dinlenmedim normal hayatıma devam ettim negatifi gördüğüm için iyice rahat davrandım yok diye. Umarım sağlıkla ilerler tabi pozitif çıkmasıda yetmiyor
Sizi ümitlendirmek istemem ama ben testinde ikinci çizgiyi gördüm çok rahatlıkla.Bence pozitif, yarın sabah tekrar deneyinMerhaba siz erken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yaptınız acaba?
Benim kaset test 7. Günde negatif çıktı çünkü.
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun bağırıyor ben burdayım diye ben bile gördümBende yaptım şimdi dayanamadim.Bugun 10.günüm.Daha 2 günüm var. Sizce varmı şimdi kızlar.
Kaçıncı günün bugün?Amin insaAllah dün yapmıştım.hic yoktu
Aynı gün Yunus beyde transfer olmuşuz2 kere Paü de denedim 3. Deneme Yunus Bey de oldu 3 nisan yumurta toplama 7 nisan embriyo transferi. 4.gün çift embriyo transfer edildi. Bugün 10.günüm erken gebelik testim pozitif 12. Gün kan vereceğim doktorum o gün istiyor ısrarla. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Transferden sonra ekstra ilaç vermedi. Kan değerlerine göre ilaç veriyor zaten.
10. Günmüş atlamışım ben onu kendimin ki çıkmış gibi sevindim ben çok umutluyum sendenAmin insaAllah dün yapmıştım.hic yoktu
Yaaa o kadar güzel ki maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum
Yaa ozden cok guzeeelll masallah ya cok sevindim rabbim saglikla ilerledigi gunleri gostersin insallahHanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin kalp atışı ile ilgili bişi dedi mi peki ?Hanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum
Ondan almıştım yarın sabah onu bi deniyeyim inş pozitifi görürümBenim erken gebelik testi prodictor olandan yapmistim
Umarım ya inşallah sizin gördüğünüz gibidirHayalet cizgi var ama ya ben goruyorum
10.gunum canim. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Dua bekliyorum hepinizdenKaçıncı günün bugün?
Sizi ümitlendirmek istemem ama ben testinde ikinci çizgiyi gördüm çok rahatlıkla.Bence pozitif, yarın sabah tekrar deneyin Y
İnşallah ya keske bende görebilseydim o kadar üzüldüm ki sabah bana ne güzel umut oldunuz biraz daha sabırla bekleyeyim inş o güzel sonucu görebilirimSizi ümitlendirmek istemem ama ben testinde ikinci çizgiyi gördüm çok rahatlıkla.Bence pozitif, yarın sabah tekrar deneyin
Sen yarin sabah erken testi yap bence de insallah cikacakUmarım ya inşallah sizin gördüğünüz gibidir
Bugün 3. Gün embriyomun 7.günü sanırım olmamış. İlk idrarla yapmadım baya üzüldüm.
Ay mașallahHanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum
Hersey güzel olacak arkadaşımHanımlar iyi geceler sabah 11:00 de kese için randevum var ben çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum saat 2:00 olmuş halen uyuyamadım nolur dualarınızda bana da yer verin ben hepimiz için dua ettim
Yaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla artsın degerin inşallahBende yaptım şimdi dayanamadim.Bugun 10.günüm.Daha 2 günüm var. Sizce varmı şimdi kızlar.