Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar bende şimdi muayeneden çıktım bebiş burda doktor pek bişi demedi hayırlı uğurlu olsun dedi sadece boyutu ile ilgili bişi demedi vitamin takviyesi vericek onun İçin bazı tetkikler istedi şimdi kendi zorum la ıntralipid serumu taktırıyorum
çok güzell görünüyor tebrik ederim 😍😍😍

Bende bugün ilaç yazdırmak için başka hastaneye gittim orda kan testi de yaptılar yeniden.. 13. Gün değerim 623 çıktı 🥰

Bence kalitesinin hiçbir önemi yok işk transferim 5.gün blastokist
Evet doğru o benim iki adet dondurulmuş transfer oldum. Biz geldiğimizde siz yatıyordunuz sanırım 😃
evet yatan bendim🤣perdenin arasından gördüm sizi çıkarken sarı uzun saçlarınız vardı sizin de mi pozitif 😍 hemşireler ısrarla kanı gününde vermemi söylediler

Kızlar sonuç malesef 2.00 çıktı😓. Hemşire ilaçları bırak dedi. Sadece fitile devam et dedi. O da ne alaka onuda anlamış değilim. Sordum cevapta vermedi.

Kızlar sonuç malesef 2.00 çıktı😓. Hemşire ilaçları bırak dedi. Sadece fitile devam et dedi. O da ne alaka onuda anlamış değilim. Sordum cevapta vermedi.
Aa çok üzüldüm canım, geçmiş olsun. Allah aratmasın inşallah 🤲🏻

Geçmiş olsun seni en iyi bizler anlarız. Rabbim nasip etmeyeceği hiçbir şey için amin dedirtmezmiş. İnşallah bir gün pozitifi de göreceksin

Sigara kullanıyordum canim. Transferden sonra içmedim. Bizim zaten Rosi tekniği olduğu için %8 şansımız vardı. Gönül isterdi ki herkese burada umut olayım. Nasip değilmiş.
Canım gel bu vitaminleri bu serumları bi doktoruna sor bak benim de hep negatif oldu ne zaman bu sigaranın zehrini atan iğneye başladım pozıtıf ı gördüm

Bence kalitesinin hiçbir önemi yok işk transferim 5.gün blastokist

evet yatan bendim🤣perdenin arasından gördüm sizi çıkarken sarı uzun saçlarınız vardı sizin de mi pozitif 😍 hemşireler ısrarla kanı gününde vermemi söylediler
Aynen o benim 😂😂 evet pozitif😍 🙏 bana test gününü bugün yazmışlardı 🤷‍♀️ İkinci denemem benim ilkinde 12 gün sonraya vermişlerdi bu defa 11 gün sonraya vermişler kağıtta test günü 18 nisan yazıyor 😃

X