Tabi. Ama bence yapma gününü bekle strese girme boşuna
Merhaba siz erken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yaptınız acaba?Evet ilk idrarla yaptimerken yaptim ben kabul ediyorum ilk transfer oldugu icin merak ettim dayanamadim
Bende 7 Nisanda transfer oldum transfern 7. günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kan verdim 2.87 çıktı değerim. Dün erken gebelik testinde pozitifi gördüm. Bugün 11. günüm normal test günümdü 4. gün embriyosu kanda pozitifi gördümBeta hcg 2.67 çıktı. 7nisanda 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Erken mi davrandım test yaparak negatif mi kabul etmeliyim bunu
Silik var sankiBende yaptım şimdi dayanamadim.Bugun 10.günüm.Daha 2 günüm var. Sizce varmı şimdi kızlar.
Çizgi görünüyor canım bence pozitif gibiBende yaptım şimdi dayanamadim.Bugun 10.günüm.Daha 2 günüm var. Sizce varmı şimdi kızlar.
Evet varBende yaptım şimdi dayanamadim.Bugun 10.günüm.Daha 2 günüm var. Sizce varmı şimdi kızlar.
Benim erken gebelik testi prodictor olandan yapmistimMerhaba siz erken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yaptınız acaba?
Benim kaset test 7. Günde negatif çıktı çünkü.
GorunuyorBende yaptım şimdi dayanamadim.Bugun 10.günüm.Daha 2 günüm var. Sizce varmı şimdi kızlar.
Transfer gününü sayarak mı 7. Günde kan verdinBende 7 Nisanda transfer oldum transfern 7. günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kan verdim 2.87 çıktı değerim. Dün erken gebelik testinde pozitifi gördüm. Bugün 11. günüm normal test günümdü 4. gün embriyosu kanda pozitifi gördüm
Hayalet cizgi var ama ya ben goruyorumMerhaba siz erken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yaptınız acaba?
Benim kaset test 7. Günde negatif çıktı çünkü.
Hayır transfer gününü saymadan 7. GünTransfer gününü sayarak mı 7. Günde kan verdin
Hayır transfer gününü saymadan 7. G
Erken bence en güzeli gününde vermek bende çok umutsuzluğa kapılmıştım negatif çıktığı için negatife hazırlamıştım kendimi inşallah sende gününde pozitifi görürsünBenimde transfer gününü saymadan 8. Gün negatif çıktı kanda 5. Gün embriyosu erken mi verdim acaba
İnşallah bende görürüm pozitifi t şekli rahimden ameliyat oldum sonra tüp bebek yaptım 33 yaşındyaım ilk denemeydi korkuyorumErken bence en güzeli gününde vermek bende çok umutsuzluğa kapılmıştım negatif çıktığı için negatife hazırlamıştım kendimi inşallah sende gününde pozitifi görürsün
Var kuzum galiba silik var ayy insallah guzel haber gelsin hadiBende yaptım şimdi dayanamadim.Bugun 10.günüm.Daha 2 günüm var. Sizce varmı şimdi kızlar.
Amin insaAllah dün yapmıştım.hic yoktuSilik var sankiay inşallah tutunmuştur bebişin
Ben ilk transferimde baya dinlenmiştim dış gebelik oldu. Bunda dinlenmedim normal hayatıma devam ettim negatifi gördüğüm için iyice rahat davrandım yok diye. Umarım sağlıkla ilerler tabi pozitif çıkmasıda yetmiyorTransfer sonrası yeterli dinlenmedim mi bilmiyorum sizler kaç gün dinlendiniz hata mı yaptım ben acaba