Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 07F97A70-18E6-4144-A338-9C5B764AF16A.jpeg
    254,8 KB · Görüntüleme: 116
Beta hcg 2.67 çıktı. 7nisanda 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Erken mi davrandım test yaparak negatif mi kabul etmeliyim bunu
Bende 7 Nisanda transfer oldum transfern 7. günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kan verdim 2.87 çıktı değerim. Dün erken gebelik testinde pozitifi gördüm. Bugün 11. günüm normal test günümdü 4. gün embriyosu kanda pozitifi gördüm

Transfer gününü sayarak mı 7. Günde kan verdin

Benimde transfer gününü saymadan 8. Gün negatif çıktı kanda 5. Gün embriyosu erken mi verdim acaba

Transfer sonrası yeterli dinlenmedim mi bilmiyorum sizler kaç gün dinlendiniz hata mı yaptım ben acaba

Benimde transfer gününü saymadan 8. Gün negatif çıktı kanda 5. Gün embriyosu erken mi verdim acaba
Erken bence en güzeli gününde vermek bende çok umutsuzluğa kapılmıştım negatif çıktığı için negatife hazırlamıştım kendimi inşallah sende gününde pozitifi görürsün

Transfer sonrası yeterli dinlenmedim mi bilmiyorum sizler kaç gün dinlendiniz hata mı yaptım ben acaba
Ben ilk transferimde baya dinlenmiştim dış gebelik oldu. Bunda dinlenmedim normal hayatıma devam ettim negatifi gördüğüm için iyice rahat davrandım yok diye. Umarım sağlıkla ilerler tabi pozitif çıkmasıda yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…