Merhabalar benimde 14 Nisan aynı gün 24 ünde test yapicaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba. Beni de ekler misiniz? Yaş 43
Dondurulmuş 5.gün embriyosu, 14 Nisan transfer tarihi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar benimde 14 Nisan aynı gün 24 ünde test yapicaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba. Beni de ekler misiniz? Yaş 43
Dondurulmuş 5.gün embriyosu, 14 Nisan transfer tarihi.
Adet ağrısı normal, göğüs hassasiyeti, şişmesi de normalBekliyim o zaman zaten bir gün önceden yapmama izin verdi doktor. Baya regl belirtilerim var artık ama hayırlısı inşallah
Ankara'da mı tedavi görüyorsunuz? Bende bahceliyi istiyorum. Eşimle başta oraya gidecektik. Nasip olmadı.Bakalım kısmet 19 unda kan vermeye gideceğim bahçeliye biz eşimle devam ederiz olana kadar diye konuştuk sende üzülme vardır bi hayır olmadıysa biz olmasi icin herseyi yapalım
Benim 5. Gün ama benim de 12 gün sonra yani 29 nisan doktorum öyle soyledi onları beklemek bile çok güzel dediğiniz gibi sonu da güzel olur inşallah12 gün sonra benim 3.gün embriyosu sizinki nezaman merakli bekleyisler başladi sonu güzel olsun insallah
Yaaa çok teşekkür ederim Aminnn insallah hepimiz minnoslarimiza sağlıkla kavusalim inşallahHayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine minnoslar
Ben varım canim. Eşim azosperm mikro tese oldu. Fakat sperm bulunamadi. Yuvarlak Spermatid hücreler bulundu. Rosi tekniği uygulandi. 2 tane embriyom oldu. 8 nisan transfer oldum. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. 2 gün önce de kan verdim 2.00 çıktı. Asıl tahlil günüm 20 nisan. Ama ümidim yok malesef.Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız eşi azosperm azfc veya tese olan var mı aranızda tüp bebek yapan
Aa öyle mi? Sizin de ilk denemeniz mi? Bana 23 Nisan dediler test tarihine. 5.gün dondurulmuş embriyo.Merhabalar benimde 14 Nisan aynı gün 24 ünde test yapicaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ümidinizi kaybetmeyin. Allah büyük. Rosi tekniğini semra hoca ile mi yaptınız? Biz de mikro tese öncesi tedavi olsun sonra tese olsun istiyoruz. Hiç değilse sperm varsa iyileşir yoksa dokular iyileşir diye. O yüzden doktor araştırıyoruzBen varım canim. Eşim azosperm mikro tese oldu. Fakat sperm bulunamadi. Yuvarlak Spermatid hücreler bulundu. Rosi tekniği uygulandi. 2 tane embriyom oldu. 8 nisan transfer oldum. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. 2 gün önce de kan verdim 2.00 çıktı. Asıl tahlil günüm 20 nisan. Ama ümidim yok malesef.
Karar veremediniz mi canım dahaÜmidinizi kaybetmeyin. Allah büyük. Rosi tekniğini semra hoca ile mi yaptınız? Biz de mikro tese öncesi tedavi olsun sonra tese olsun istiyoruz. Hiç değilse sperm varsa iyileşir yoksa dokular iyileşir diye. O yüzden doktor araştırıyoruz
Yok canım ya karar veremedik kafamız karıştı iyice. bugün yine bir sürü doktorla telefonda konuştumKarar veremediniz mi canım daha
Semra hoca daha önceden Centrum hastenesinde çalışmış. Sonradan a life çalışmaya başlamış. Çok iyi embriyolog diyorlar.Ümidinizi kaybetmeyin. Allah büyük. Rosi tekniğini semra hoca ile mi yaptınız? Biz de mikro tese öncesi tedavi olsun sonra tese olsun istiyoruz. Hiç değilse sperm varsa iyileşir yoksa dokular iyileşir diye. O yüzden doktor araştırıyoruz
Kaan hocayı tavsiye edebilirim canim. Biz çok memnun kaldık.Yok canım ya karar veremedik kafamız karıştı iyice. bugün yine bir sürü doktorla telefonda konuştum
Bugün aradım ben görüştüm asistanıyla.Semra hoca daha önceden Centrum hastenesinde çalışmış. Sonradan a life çalışmaya başlamış. Çok iyi embriyolog diyorlar.
Evet benimde ilk tüp bebek denemem 5. Gün embriyosu dondurulmuşAa öyle mi? Sizin de ilk denemeniz mi? Bana 23 Nisan dediler test tarihine. 5.gün dondurulmuş embriyo.
Çok heyecanlı Güzel haber önce benden gelsin, ertesi gün de sizdenEvet benimde ilk tüp bebek denemem 5. Gün embriyosu dondurulmuş
Ayy inşallah.. sizde hiç belirti varmı acaba benim dün bı kasık ağrım oldu bir daha birşey yok benim tutma olasılığı yüzde 10-15 demişti doktorum ama nasip belki tutarÇok heyecanlı Güzel haber önce benden gelsin, ertesi gün de sizden
Merhaba 3.gun embriyosuydu 10 nisanda transfer oldu transferi 0 sayarsak 7.gunumde testlerim pozitif verdi iki farkli marka yaptim ikisinde de cizgi cikti. 2 embriyo konuldu yuksek kalite demisti doktorum ama harf ya da rakam olarak bilmiyorum lekelenmem olmadi belirti de yok bu arada sadece kasiklarimda ayaga kalkinda saniyelik sanci giriyor geciyor sonraMerhaba kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer olmustunuz bide transfer sonrası leke olmuş muydu sizde?