Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım kısmet 19 unda kan vermeye gideceğim bahçeliye biz eşimle devam ederiz olana kadar diye konuştuk sende üzülme vardır bi hayır olmadıysa biz olmasi icin herseyi yapalım 🙏🏻🥺
Ankara'da mı tedavi görüyorsunuz? Bende bahceliyi istiyorum. Eşimle başta oraya gidecektik. Nasip olmadı.

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız 😊 eşi azosperm azfc veya tese olan var mı aranızda tüp bebek yapan

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız 😊 eşi azosperm azfc veya tese olan var mı aranızda tüp bebek yapan
Ben varım canim. Eşim azosperm mikro tese oldu. Fakat sperm bulunamadi. Yuvarlak Spermatid hücreler bulundu. Rosi tekniği uygulandi. 2 tane embriyom oldu. 8 nisan transfer oldum. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. 2 gün önce de kan verdim 2.00 çıktı. Asıl tahlil günüm 20 nisan. Ama ümidim yok malesef.

Ben varım canim. Eşim azosperm mikro tese oldu. Fakat sperm bulunamadi. Yuvarlak Spermatid hücreler bulundu. Rosi tekniği uygulandi. 2 tane embriyom oldu. 8 nisan transfer oldum. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. 2 gün önce de kan verdim 2.00 çıktı. Asıl tahlil günüm 20 nisan. Ama ümidim yok malesef.
Ümidinizi kaybetmeyin. Allah büyük. Rosi tekniğini semra hoca ile mi yaptınız? Biz de mikro tese öncesi tedavi olsun sonra tese olsun istiyoruz. Hiç değilse sperm varsa iyileşir yoksa dokular iyileşir diye. O yüzden doktor araştırıyoruz

Ümidinizi kaybetmeyin. Allah büyük. Rosi tekniğini semra hoca ile mi yaptınız? Biz de mikro tese öncesi tedavi olsun sonra tese olsun istiyoruz. Hiç değilse sperm varsa iyileşir yoksa dokular iyileşir diye. O yüzden doktor araştırıyoruz
Semra hoca daha önceden Centrum hastenesinde çalışmış. Sonradan a life çalışmaya başlamış. Çok iyi embriyolog diyorlar.

Çok rahatlattın beni Allah razı olsun ❤️ iki gün sonra test sonucunu paylaşırım inşallah

Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer olmustunuz bide transfer sonrası leke olmuş muydu sizde?
Merhaba 3.gun embriyosuydu 10 nisanda transfer oldu transferi 0 sayarsak 7.gunumde testlerim pozitif verdi iki farkli marka yaptim ikisinde de cizgi cikti. 2 embriyo konuldu yuksek kalite demisti doktorum ama harf ya da rakam olarak bilmiyorum 😊 lekelenmem olmadi belirti de yok bu arada sadece kasiklarimda ayaga kalkinda saniyelik sanci giriyor geciyor sonra

X