Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka embriyom yok her şeye yeniden başlamam gerek ve ben şu anki ruh halimle yeniden yapabilir miyim bilemiyorum
Canım benim sakın yılma sakın bak yeniden başlamak daha iyi inan benim 1 opu oldu peşine 1 trander negatif 1 tranfer kimyasal oldu kalan embriyolarım vardı doktor dediki kalanları transfer etmicem dedi yeniden opu yapalım dedi ve bana çok degil 2 ay vitamin takviyesi verdi tekrar opu oldum rahim dinlendirme de yapmadı ilk regl le tranfer tedavisine başladı ilk transfer de tuttu düşün bende geride embriyo kaldığı halde doktorum transfer etmek istemedi yani negatif sonrası da çok acayip tedaviler uygulanmadı sadece vitamin takviyesi yapıldı ben inan bu 1 yılda 2 opu 3 transfer oldum ama inat ettim olacak diye hiç bir ayımı boş geçirmedim sadece umut et bi doktorunla görüş başka bir sorun yoksa sadece vitamin takviyesi yeterli olacaktır birde sana bir soru soracağım transfer günü yada öncesinde ıntralipid serumu uygulandı mı sana ankara ve İstanbul bahçeci de uyguluyorlar ama Diyarbakır bahçeci de uyguluyor lar mı bilmiyorum.

Canım yatis konusunda saga sola donmekte sknti yok diolar hep sirt ustu yatmakta belini agritir .Bebisin seninle Allahin izniyle rahat ol sen
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği tutunur peki bacak bacak üstüne atmak da zarar verir mi acaba ayy ne kadar pimpirikli oldum korkudan hareket edemicem yakında inan tranfer sonrası daha rahattım ya

Bugun işe basladim ben
İyi geleceğini hic tahmin etmedim ama Bugun transfer dahil 8.gunum.hala yogun adet sancıları yaşıyorum. Sol kasikta ara ara batma. Birde uyku mod surekli.
Benim batmalar da hala devam ediyor 17. Günüm artık hatta tranfer den sonra batmalarım yoktu pozıtıf den sonra başladı batmalar açıklaması ne diye sordum burda iyice yerleşip genişletiyor alanı dediler

Benim batmalar da hala devam ediyor 17. Günüm artık hatta tranfer den sonra batmalarım yoktu pozıtıf den sonra başladı batmalar açıklaması ne diye sordum burda iyice yerleşip genişletiyor alanı dediler
Benim başta vardı batmalar sonra şimdi yok ama rahmimde batmalar var gibi herhalde genişlediği için, normal hamile kalan biri belki farketmez ama biz herşeyi dinleyince duyuyoruz

Benim başta vardı batmalar sonra şimdi yok ama rahmimde batmalar var gibi herhalde genişlediği için, normal hamile kalan biri belki farketmez ama biz herşeyi dinleyince duyuyoruz
Nasıl yatacağımı bilemiyorum bacak bacak üstüne atacak mıyım bilemiyorum tatlı yiyemiyorum çay içemiyorum bazı ürünleri yiyemiyorum normal bir gebe haberi olmadan herşeyi yapıyor haklısın bizde kendimizi çok dinliyoruz Allah yardımcımız olsun vallahi çok meşakkatli yollardan geçiyoruz

Bende yüzüstü yatmayı severim ama yüzüstü yatamıyorum, doğumdan sonrada süt çıkıyormuş yüzüstü yatınca o zamanda yatılmıyormuş ben çay içiyorum ama canım istemiyor normalde en az iki fincan çay içerdim sabahları şimdi bir fincanı bitiremiyorum, kahve canım isterse içiyorum, maden suyu yararlı diye kahvenin yanında içiyorum zaten severim maden suyu içmesini. Çiğköfte, cips, kola. Eğer canım isterse çok az olmak şartıyla yiyorum bunları. Kendimi aşırı kısıtlamıyorum yani. Ama sucuk, salam, sakatat bunlardan uzak duruyorum. Zaten kokusu midemi bulandırıyor

Bugun işe basladim ben
İyi geleceğini hic tahmin etmedim ama Bugun transfer dahil 8.gunum.hala yogun adet sancıları yaşıyorum. Sol kasikta ara ara batma. Birde uyku mod surekli.
Bende aynı durumdayım benim 6 günüm ama bunlar bir belirtimi bilmiyorum

Bende aynı durumdayım benim 6 günüm ama bunlar bir belirtimi bilmiyorum

Bende bilmiyorum. Bundan 8 yil önce bir tüp bebek deneyimim oldu ama onu da hic hatırlamıyorum desem
Ama normal hamilelik süreci ile kiyasladigimda suan olsa 4 haftalikken öğreneceğiz. Normal gebeligimde rahim batmasi ve kasik agrisii olurdu hep. Gogus dolgunlugu ve agrisi ise 6.haftadan sonra belirlingesiyordu.

Valla rahim batması çok var sabah sanki uyandığımda biri kesti gibiydi gün içindedir sever ediyor böyle ne bilim sanki şişmii gibi test yaptım oda negatif verince umudum gitti

kizlar prolutex igne gobekte aci yapio mu sizdede ole bole acimio ama bu zamana kadar progestan dex kullanmistim hep onceleri muadili o .ama simdi bulduk prolutexi baya derimin alti acio suan.transferde bastircaklar gobekten dayancaz insallah

Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği tutunur peki bacak bacak üstüne atmak da zarar verir mi acaba ayy ne kadar pimpirikli oldum korkudan hareket edemicem yakında inan tranfer sonrası daha rahattım ya
Aminnn canim insallah bacak back ustune atmayi inan hic bilmiorm Bende sunu merak ediorm transfere giderken ne giydin transferden sonra kendin mi giyindin mesela benim diger trasferlerde hep esimleydik ama bu merkezde almiolarmis tek basima giyinip cikicam sanirim

Ben hep transferden sonra kendim giyindim kimse giydirmedi beni. Transfer bittiğinde de kendim giyindim kimseyi almadılar yanıma. Ondada kendi giyindim eşofman giymiştim raht olsun diye

Transfer günü hastaneye giderken eşofmanlarla gittim tranfer için ameliyathaneye girerken çıplaktım çıktığım da öyle 1 saat yattım hastane de 1 saat sonra annem giyindirdi

Evet idrar testi

gerçektenmi bilmiyorum ya üzülmedim değil yani en azından biri tutar dedim
Evet canım doğru diyorlar benim ilk baktığım da 6.41 di çöktüm resmen ertesi gün bianda 81.4 oldu hiç üzme kendini gününü bekle bende bir daha yapmadım mesela günümü bekliyorum

Öyle bişey yapmadılar canım ama eğer bir daha yaptırırsam o serumdan isteyeceğim

Öyle bişey yapmadılar canım ama eğer bir daha yaptırırsam o serumdan isteyeceğim
Bak bu dosya ekinde bahçeci nin ıntralipid serumun faydasını gösteriyor ben Acıbadem de tedavi gördüm negatifler den sonra bana bu serumu yaptılar pozıtıf gördüm oysa bu serum bahçeci nin serumu doktorundan bunu da iste

Eklentiler

• 10F2C51B-6D45-48EB-8980-FAC57D407C59.png
    285,2 KB · Görüntüleme: 42
Çok sağol canım haftaya doktorla görüşmem var ona sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…