- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Tebrik ederimmm degerin kat kat artsin insallah darisi bizlereeeBugün 9. Günüm asistan arayıp test vermemi söyledi sonucum 140 çıktı kızlar. 2 gün sonra tekrar test vereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimmm degerin kat kat artsin insallah darisi bizlereeeBugün 9. Günüm asistan arayıp test vermemi söyledi sonucum 140 çıktı kızlar. 2 gün sonra tekrar test vereceğim
İnşallah çok teşekkür ederimTebrik ederimmm degerin kat kat artsin insallah darisi bizlereee
Yaa çok geçmiş olsun ilk denemen miydi? Nasip değilmiş demekki insan çok kötü oluyor biliyorum Dik durarak baştan başla yılma. Senelerce uğraşıp emeline ulaşan var bizler normal kadınlardan daha güçlüyüzKızlar benim sonucum negatif çok üzüldüm
Masallah super cok sevindim saglikli bir sekilde ilerlesin insallah sımsıkı tutunsun bebisinBugün 9. Günüm asistan arayıp test vermemi söyledi sonucum 140 çıktı kızlar. 2 gün sonra tekrar test vereceğim
Hadi ya ben ilk defa kendim giyincem biraz stres oldum almiolarmis cunku bu merkezde terlik giyerim zaten diger turlu skntı yok ozaman icim rahat oldu benimde iyiki sormusumBen hep transferden sonra kendim giyindim kimse giydirmedi beni. Transfer bittiğinde de kendim giyindim kimseyi almadılar yanıma. Ondada kendi giyindim eşofman giymiştim raht olsun diye
Ay ne cabuk geçmiş günler daha gecen gün transfer oluyordun mesajlaşıyorduk maşşalah değerin çok güzel tebrik ediyorumİnşallah çok teşekkür ederim
Bende ole yapicam artik ama ilk defa bole olumca stres yaptim tek nasi giyincem die .egilip kalkabilcemmi die. Ama stres olmak yok bu prolutex igne agri aci yaptimi sende canimTransfer günü hastaneye giderken eşofmanlarla gittim tranfer için ameliyathaneye girerken çıplaktım çıktığım da öyle 1 saat yattım hastane de 1 saat sonra annem giyindirdi
Eşin çalıştığı İçin mi gelemiyor istanbulda isen ben geleyim yanına sen hiç stres olmaBende ole yapicam artik ama ilk defa bole olumca stres yaptim tek nasi giyincem die .egilip kalkabilcemmi die. Ama stres olmak yok bu prolutex igne agri aci yaptimi sende canim
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzü gülsün güzel haberler alalımMasallah super cok sevindim saglikli bir sekilde ilerlesin insallah sımsıkı tutunsun bebisin
Nasıl çabuk geçmiş sen bir de bana sor hamdolsun canım çok teşekkür ederimAy ne cabuk geçmiş günler daha gecen gün transfer oluyordun mesajlaşıyorduk maşşalah değerin çok güzel tebrik ediyorum
Demekki haber bekleyene günler zor geçmiş haber alanlara da cabuk geçmiş bana vallahi daha dün gibi geldiNasıl çabuk geçmiş sen bir de bana sor hamdolsun canım çok teşekkür ederim
Gözün aydın canım çok sevindim . İnsaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler kucağına da almak nasip olurBugün 9. Günüm asistan arayıp test vermemi söyledi sonucum 140 çıktı kızlar. 2 gün sonra tekrar test vereceğim
İnşallah canım çok sağol hayırlı sağlıklı güzel bebeklerimiz olsun inşallahGözün aydın canım çok sevindim . İnsaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler kucağına da almak nasip olur
Yok canim benim cok saol cok incesin dusunmen yeter .ama esim gelcek benimle iceri almiolarmis sadece disarda kapida beklicek beni yumurta toplamada da almadlar.sordum sonra ole oldugunu solediler .Bu sefer de bole deneyelm baklmEşin çalıştığı İçin mi gelemiyor istanbulda isen ben geleyim yanına sen hiç stres olma
Allah Allah diğer hastalarla aynı odada olduğunuz İçin mi erkek almıyorlar acaba olsun senin yine de aklına bulunsun ben burdayım bu hafta mesaimde yok yardım istersen çıkar gelirimYok canim benim cok saol cok incesin dusunmen yeter .ama esim gelcek benimle iceri almiolarmis sadece disarda kapida beklicek beni yumurta toplamada da almadlar.sordum sonra ole oldugunu solediler .Bu sefer de bole deneyelm baklm
İzmirdeyim kuzum ben cok saol yinede dusundugun icin evet oleymis baska hasta oldugu icin hijyen dolayisiyla almiolarmis. Kafami raht tutmk istiorum bazi merkezler transferden sonra hadi kalkip gidebilirsin bile diomus .Olcagi varsa Allah nasip ediosa herturlu olur ona inanmak istiorum. Stres yapmak yok aslaAllah Allah diğer hastalarla aynı odada olduğunuz İçin mi erkek almıyorlar acaba olsun senin yine de aklına bulunsun ben burdayım bu hafta mesaimde yok yardım istersen çıkar gelirim
Benim hastanem 5 dk yatırdı. Ve sonra tuvalete gittim. Ve şu pozitif sonuç aldım. Yani yatmakla falan alakası olsa benim olmazdıİzmirdeyim kuzum ben cok saol yinede dusundugun icin evet oleymis baska hasta oldugu icin hijyen dolayisiyla almiolarmis. Kafami raht tutmk istiorum bazi merkezler transferden sonra hadi kalkip gidebilirsin bile diomus .Olcagi varsa Allah nasip ediosa herturlu olur ona inanmak istiorum. Stres yapmak yok asla
Hangi hastanede tedavi goruyorsun canim doktorun kim? Bende Izmir'deyimİzmirdeyim kuzum ben cok saol yinede dusundugun icin evet oleymis baska hasta oldugu icin hijyen dolayisiyla almiolarmis. Kafami raht tutmk istiorum bazi merkezler transferden sonra hadi kalkip gidebilirsin bile diomus .Olcagi varsa Allah nasip ediosa herturlu olur ona inanmak istiorum. Stres yapmak yok asla