Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim sonucum negatif çok üzüldüm 😥
Yaa çok geçmiş olsun 😔 ilk denemen miydi? Nasip değilmiş demekki insan çok kötü oluyor biliyorum Dik durarak baştan başla yılma. Senelerce uğraşıp emeline ulaşan var bizler normal kadınlardan daha güçlüyüz 💪

Ben hep transferden sonra kendim giyindim kimse giydirmedi beni. Transfer bittiğinde de kendim giyindim kimseyi almadılar yanıma. Ondada kendi giyindim eşofman giymiştim raht olsun diye
Hadi ya ben ilk defa kendim giyincem biraz stres oldum almiolarmis cunku bu merkezde terlik giyerim zaten diger turlu skntı yok ozaman icim rahat oldu benimde iyiki sormusum 😊

Transfer günü hastaneye giderken eşofmanlarla gittim tranfer için ameliyathaneye girerken çıplaktım 🙈 çıktığım da öyle 1 saat yattım hastane de 1 saat sonra annem giyindirdi
Bende ole yapicam artik ama ilk defa bole olumca stres yaptim tek nasi giyincem die .egilip kalkabilcemmi die. Ama stres olmak yok 😊 bu prolutex igne agri aci yaptimi sende canim

Bende ole yapicam artik ama ilk defa bole olumca stres yaptim tek nasi giyincem die .egilip kalkabilcemmi die. Ama stres olmak yok 😊 bu prolutex igne agri aci yaptimi sende canim
Eşin çalıştığı İçin mi gelemiyor istanbulda isen ben geleyim yanına sen hiç stres olma

Eşin çalıştığı İçin mi gelemiyor istanbulda isen ben geleyim yanına sen hiç stres olma
Yok canim benim cok saol cok incesin dusunmen yeter .ama esim gelcek benimle iceri almiolarmis sadece disarda kapida beklicek beni yumurta toplamada da almadlar.sordum sonra ole oldugunu solediler .Bu sefer de bole deneyelm baklm 😊

Yok canim benim cok saol cok incesin dusunmen yeter .ama esim gelcek benimle iceri almiolarmis sadece disarda kapida beklicek beni yumurta toplamada da almadlar.sordum sonra ole oldugunu solediler .Bu sefer de bole deneyelm baklm 😊
Allah Allah diğer hastalarla aynı odada olduğunuz İçin mi erkek almıyorlar acaba 🙄 olsun senin yine de aklına bulunsun ben burdayım bu hafta mesaimde yok yardım istersen çıkar gelirim

Allah Allah diğer hastalarla aynı odada olduğunuz İçin mi erkek almıyorlar acaba 🙄 olsun senin yine de aklına bulunsun ben burdayım bu hafta mesaimde yok yardım istersen çıkar gelirim
İzmirdeyim kuzum ben cok saol yinede dusundugun icin 🙏😘 evet oleymis baska hasta oldugu icin hijyen dolayisiyla almiolarmis. Kafami raht tutmk istiorum bazi merkezler transferden sonra hadi kalkip gidebilirsin bile diomus .Olcagi varsa Allah nasip ediosa herturlu olur ona inanmak istiorum. Stres yapmak yok asla 🥰🥰

İzmirdeyim kuzum ben cok saol yinede dusundugun icin 🙏😘 evet oleymis baska hasta oldugu icin hijyen dolayisiyla almiolarmis. Kafami raht tutmk istiorum bazi merkezler transferden sonra hadi kalkip gidebilirsin bile diomus .Olcagi varsa Allah nasip ediosa herturlu olur ona inanmak istiorum. Stres yapmak yok asla 🥰🥰
Benim hastanem 5 dk yatırdı. Ve sonra tuvalete gittim. Ve şu pozitif sonuç aldım. Yani yatmakla falan alakası olsa benim olmazdı

Hangi hastanede tedavi goruyorsun canim doktorun kim? Bende Izmir'deyim 😊

X