Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

22.2 aldiklari embrioyu donduruldular transfer yapilcak 18 .4 inde estrofem kulanmaya baslicam
Merhabalar buralarda yeniyim yardımcı olur musunuz 8 nisanda transfer yapıldı bugün idrarda baktım silik görünüyor 2bb 5.gün dondurulmuş embriyo.2bb transfer edilmiş olan var mı aranızda.ve vajinadan progestan koyuyorum sabah akşam.beklemek çok zor.

Merhabahosgeldin
Benimde 8 nisan, pzt test günüm ben ovitrelle vuruldugum icin idrar testi yapamiyorum.
Insallah pozitiftir. Hayırlı haberler verirsin inşallah

Merhabalar beni de ekler misiniz Bu listeye gerçekten psikolojik olarak böyle aktivitelere çok ihtiyacım var
25 yaşındayım dondurulmuş 5 gün embriyosu transferim oldu 2 embriyo transferim gerçekleşti 11 Nisan transfer günüm 20 nisanda sonuç belli olucak

Yan yatabilirsiniz ama yüzüstünü önermiyorlar. Artık onlar için yaşıyoruz şimdiden başladı

Başka embriyom yok her şeye yeniden başlamam gerek ve ben şu anki ruh halimle yeniden yapabilir miyim bilemiyorum
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Üzülmemek elde değil ama her inişin bir çıkışı var unutma. Bu günlerinin hatrina Rabbim sana en kısa zamanda en kolayindan en güzelini nasip etsin inşallah

kizlar prolutex igne gobekte aci yapio mu sizdede ole bole acimio ama bu zamana kadar progestan dex kullanmistim hep onceleri muadili o .ama simdi bulduk prolutexi baya derimin alti acio suan.transferde bastircaklar gobekten dayancaz insallah
Ben de prolutex kullanıyorum Benim de acıyordu ama sonradan çözdüm olayı iğneyi vurduktan 2-3 dakika sonra hemen kalkıyorum ve evi turluyorum bir iki eğilip dogruluyorum. Bazen namaza denk geliyor namaz kılıyorum ve gerçekten agrimiyor böyle yapınca. Tavsiye ederim

Merhaba hoşgeldiniz ben daha transfer olmadim ama forumda 2bb ile pozitif sonuç alan birini okumuştum. Sizin de pozitiftir inşallah

Canım benim de çift embriyo transferi oldu ikisi de 5. Gün ama biri 3AA diğeri 3AB idi iyimidir kötümüdür bilmiyorum hatta dur resimlerini de koyayım

Eklentiler

• B4E9F3F5-3C82-4266-99DC-D57D49D97180.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 82
iyi fikir valla bende ole yapayim yuruyunce degscekmi bakalm cok tesekkur ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…