Medical point canim Tolga hoca doktorum. Sen hangi hastanedesin senn doktorun kimHangi hastanede tedavi goruyorsun canim doktorun kim? Bende Izmir'deyim
Evet cok var bole merkez hemen kalkip gideblirsniz diyen . Çok şukur de pozitif olmus Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok guzel ilerlesinBenim hastanem 5 dk yatırdı. Ve sonra tuvalete gittim. Ve şu pozitif sonuç aldım. Yani yatmakla falan alakası olsa benim olmazdı
Amin canımEvet cok var bole merkez hemen kalkip gideblirsniz diyen . Çok şukur de pozitif olmus Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok guzel ilerlesin
Benim doktorum Ismail Kucuk canimMedical point canim Tolga hoca doktorum. Sen hangi hastanedesin senn doktorun kim
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan N nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 @sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 20 nisan @Hilal24_ 4.gün embriyosu 29 7 nisan @deniizzzzz 6.gün embriyosu 38 31 mart @Matilda9 5.gün embriyosu 39 7 nisan E Elaumut 3.gün embriyosu 34 17 nisan C chemist8085 5.gün embriyosu 38 17 nisan @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan @Zdge 3.gün embriyosu 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan @anneoluym 5.gün embriyosu 31 29 mart @cgdm123 5.gün embriyosu 33 5 nisan @mahmir 3.gün embriyosu 29 1 nisan @Buray1522 4.gün embriyosu 33 7 nisan @Esssmmaaa 5.gün embriyosu 27 19 nisan @munni 3.gün embriyosu 35 3 nisan @Ozoz1907 4.gün embriyosu 32 15 nisan @FraRabia 5.gün embriyosu 28 4 nisan @rapnzell 5.gün embriyosu 32 19 nisan H Hestiada 5.gün embriyosu 37 8 nisan @Elseko 5.gün embriyosu 30 7 nisan @Aysetpts 5.gün embriyosu 29 @slim she 3.gün embriyosu 7 nisan
Merhabalar buralarda yeniyim yardımcı olur musunuz 8 nisanda transfer yapıldı bugün idrarda baktım silik görünüyor 2bb 5.gün dondurulmuş embriyo.2bb transfer edilmiş olan var mı aranızda.ve vajinadan progestan koyuyorum sabah akşam.beklemek çok zor.22.2 aldiklari embrioyu donduruldular transfer yapilcak 18 .4 inde estrofem kulanmaya baslicam
Duydum doktorun ismini canim işlemi hangi merkezde yapio peki doktorunBenim doktorum Ismail Kucuk canim
MerhabaMerhabalar buralarda yeniyim yardımcı olur musunuz 8 nisanda transfer yapıldı bugün idrarda baktım silik görünüyor 2bb 5.gün dondurulmuş embriyo.2bb transfer edilmiş olan var mı aranızda.ve vajinadan progestan koyuyorum sabah akşam.beklemek çok zor.
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan N nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 @sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 20 nisan @Hilal24_ 4.gün embriyosu 29 7 nisan @deniizzzzz 6.gün embriyosu 38 31 mart @Matilda9 5.gün embriyosu 39 7 nisan E Elaumut 3.gün embriyosu 34 17 nisan C chemist8085 5.gün embriyosu 38 17 nisan @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan @Zdge 3.gün embriyosu 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan @anneoluym 5.gün embriyosu 31 29 mart @cgdm123 5.gün embriyosu 33 5 nisan @mahmir 3.gün embriyosu 29 1 nisan @Buray1522 4.gün embriyosu 33 7 nisan @Esssmmaaa 5.gün embriyosu 27 19 nisan @munni 3.gün embriyosu 35 3 nisan @Ozoz1907 4.gün embriyosu 32 15 nisan @FraRabia 5.gün embriyosu 28 4 nisan @rapnzell 5.gün embriyosu 32 19 nisan H Hestiada 5.gün embriyosu 37 8 nisan @Elseko 5.gün embriyosu 30 7 nisan @Aysetpts 5.gün embriyosu 29 @slim she 3.gün embriyosu 7 nisan
Yan yatabilirsiniz ama yüzüstünü önermiyorlar. Artık onlar için yaşıyoruzHanımlar gününüz Aydın olsun inşallah benim bir mecalim varben normalde yüzümün üstüne yatardım geceleri bacağımın birini de belime kadar çekerdim transfer den sonra sırt üstü yatmaya başladım pozıtıf de oldu ya sırt üstü yatmaya devam ediyorum artık çok yoruldum dün yasaklar konuşulunca aklıma geldi yani yatış şeklimiz de bi yasak var mı yani şuan ben yüz üstü yada yan yatsam bir sorun olur mu ki
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Üzülmemek elde değil ama her inişin bir çıkışı var unutma. Bu günlerinin hatrina Rabbim sana en kısa zamanda en kolayindan en güzelini nasip etsin inşallahBaşka embriyom yok her şeye yeniden başlamam gerek ve ben şu anki ruh halimle yeniden yapabilir miyim bilemiyorum
Ben de prolutex kullanıyorum Benim de acıyordu ama sonradan çözdüm olayıkizlar prolutex igne gobekte aci yapio mu sizdede ole bole acimio ama bu zamana kadar progestan dex kullanmistim hep onceleri muadili o .ama simdi bulduk prolutexi baya derimin alti acio suan.transferde bastircaklar gobekten dayancaz insallah
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBugün 9. Günüm asistan arayıp test vermemi söyledi sonucum 140 çıktı kızlar. 2 gün sonra tekrar test vereceğim
Merhaba hoşgeldinizMerhabalar buralarda yeniyim yardımcı olur musunuz 8 nisanda transfer yapıldı bugün idrarda baktım silik görünüyor 2bb 5.gün dondurulmuş embriyo.2bb transfer edilmiş olan var mı aranızda.ve vajinadan progestan koyuyorum sabah akşam.beklemek çok zor.
Canım benim de çift embriyo transferi oldu ikisi de 5. Gün ama biri 3AA diğeri 3AB idi iyimidir kötümüdür bilmiyorum hatta dur resimlerini de koyayımMerhabalar buralarda yeniyim yardımcı olur musunuz 8 nisanda transfer yapıldı bugün idrarda baktım silik görünüyor 2bb 5.gün dondurulmuş embriyo.2bb transfer edilmiş olan var mı aranızda.ve vajinadan progestan koyuyorum sabah akşam.beklemek çok zor.
iyi fikir valla bende ole yapayim yuruyunce degscekmi bakalm cok tesekkur ettimBen de prolutex kullanıyorum Benim de acıyordu ama sonradan çözdüm olayıiğneyi vurduktan 2-3 dakika sonra hemen kalkıyorum ve evi turluyorum bir iki eğilip dogruluyorum. Bazen namaza denk geliyor namaz kılıyorum ve gerçekten agrimiyor böyle yapınca. Tavsiye ederim
Merhabalar bende takip ediyorum bu topigi yaş 36 Perşembe transfer oldu 3.gun çift embriyo 3.denemem benimdeCanim sen yoksun listede. Kaçıncı gün embriyosu yaş ve transfer tarihi yazarmisin seni de ekliyeyim
Merhaba sorun neydi sizde birde nerde tedavi görüyorsunuzMerhabalar bende takip ediyorum bu topigi yaş 36 Perşembe transfer oldu 3.gun çift embriyo 3.denemem benimde
Erkek faktörü bizdeki sorun canım denizlideyim yumurta takip Denizli'de yapıldı transfer Antalya ilk deneme negatif ikinci dış gebelik olduMerhaba sorun neydi sizde birde nerde tedavi görüyorsunuz