- 15 Şubat 2023
- 125
- 237
- 41
Benimle aynı sizin bugün idrar test yapsak çıkarmı acaba beklemek mi en güzeli kendini strese soktumBenimde 7 Nisan 3.gün embriyosu taze transfer 19 Nisan test günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimle aynı sizin bugün idrar test yapsak çıkarmı acaba beklemek mi en güzeli kendini strese soktumBenimde 7 Nisan 3.gün embriyosu taze transfer 19 Nisan test günüm
Bence yapmayın test gününü bekleyin. Ben yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozuldu.3.gun embriyosu geç belli oluyor. Kendimi şimdi öyle avutuyorum. Benimde test günüm 20 nisan.Benimle aynı sizin bugün idrar test yapsak çıkarmı acaba beklemek mi en güzeli kendini strese soktum
Acele etme sen yine de gununu bekleyelimEvet idrar testi
gerçektenmi bilmiyorum ya üzülmedim değil yani en azından biri tutar dedim
Canım bende çok üzüldüm neden negatif peki kendince bi yorum getirebiliyor musun çözüm bulmaya çalışalım olmaz mıKızlar benim sonucum negatif çok üzüldüm
Yaa gununde mi yaptin peki kac ciktiKızlar benim sonucum negatif çok üzüldüm
Bende üzüldüm şimdi canim Nasip herşey. Rabbim insaAllah kolaylık verir de tekrardan başlarsın. Allah'tan gelene razıyız.Kızlar benim sonucum negatif çok üzüldüm
Ama çok ağrım var gibi sanki rahmimi iğneliyorlar ağrılarım varAcele etme sen yine de gununu bekleyelim
Kaçıncı denemendi hangi merkezde tedavi görüyordun birde sorun ne idi sigara alkol var mı sende ? Birde opu öncesi yada transfer öncesi vitamin takviyesi yapıldı mı12. Günüm kanda çıkmadı. 0.48 değerim. Nedenini bilemiyorum Özden hafta içi doktorumla görüşeceğim. Nasip değilmiş diyebiliyorum sadece.
İlk denemem Diyarbakır bahçecide yaptırdım. Sigara vs kullanmıyorum. Opu öncesi sonrası folikasit verdiler vitamin olarak. Benim kan değerlerim iyiydi.Kaçıncı denemendi hangi merkezde tedavi görüyordun birde sorun ne idi sigara alkol var mı sende ? Birde opu öncesi yada transfer öncesi vitamin takviyesi yapıldı mı
Geride embriyoların kaldı dimiİlk denemem Diyarbakır bahçecide yaptırdım. Sigara vs kullanmıyorum. Opu öncesi sonrası folikasit verdiler vitamin olarak. Benim kan değerlerim iyiydi.
Canim herseyin hayirlisi olsun nasipte neyse o sen elinden geleni yap onemli olan o pes etmek yok embriyon varsa hemen bikac aya tekrr denersin. Sakin uzulme pes etme daha da guclu olman lazm olana kadar pes etmek yok .Kızlar benim sonucum negatif çok üzüldüm
Canım yatis konusunda saga sola donmekte sknti yok diolar hep sirt ustu yatmakta belini agritir .Bebisin seninle Allahin izniyle rahat ol senHanımlar gününüz Aydın olsun inşallah benim bir mecalim var ben normalde yüzümün üstüne yatardım geceleri bacağımın birini de belime kadar çekerdim transfer den sonra sırt üstü yatmaya başladım pozıtıf de oldu ya sırt üstü yatmaya devam ediyorum artık çok yoruldum dün yasaklar konuşulunca aklıma geldi yani yatış şeklimiz de bi yasak var mı yani şuan ben yüz üstü yada yan yatsam bir sorun olur mu ki
Evet bekliyorum en azından 10. Gunu yaparımBence yapmayın test gününü bekleyin. Ben yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozuldu.3.gun embriyosu geç belli oluyor. Kendimi şimdi öyle avutuyorum. Benimde test günüm 20 nisan.
Benimde 8. Günüm aynı ağrılar bende de var birde koku hassasiyeti oldu çok bendeBugun işe basladim ben
İyi geleceğini hic tahmin etmedim ama Bugun transfer dahil 8.gunum.hala yogun adet sancıları yaşıyorum. Sol kasikta ara ara batma. Birde uyku mod surekli.
Şuan enerjin düştüğü için negatif kaygılı düşünüyorsun çok normal kendini rahat bırak başka şeylerle oyalanmaya çalış daha sonra eminim tekrar baslamak isteyeceksin herseyin hayırlısı hakkımızda inan üzülme demeyeceğim üzül ağla bağır çağır at içinden kendini yenile yeni tedavi içinBaşka embriyom yok her şeye yeniden başlamam gerek ve ben şu anki ruh halimle yeniden yapabilir miyim bilemiyorum
Benimde 8. Günüm aynı ağrılar bende de var birde koku hassasiyeti oldu çok bende