Bende de var o belirtiler ama hep ilaçtan diye düşünüp çok umutlanmamak adına kendimi frenliyorumMerhaba, aynı belirtileri bende yaşadım. Benim annem hala dışarı çıkmama izin vermiyor evde otur diyor çok komik dbdbd ama zaten ayakta durunca bacaklarım ağrıyor.
Güzel dileklerin için teşekkürler darısı isteyen herkesin başına
Ayyy süper pozıtıf yaaaKızlar 7. Gün gelen leke yerleşme kanaması mıdır? Başka bişey olabilir mi ,pozitif mi demektir yani
Ay inşallahAyyy süper pozıtıf yaaabenim de 6. Gün geldi pembe sulu idi 7. Gün dayanamayıp gidip hemen test verdim hadi hayırlı uğurlu olsun 6.7.8. Gün yerleşme kanaması gelir
Benim de aynen öyle oldu 6. Gün akşamı selpaga silerken geldi hatırlıyorum hatta sevinçten annemi eşimi çağırdım selpagı gösterdim ertesi gün yani 7. Gün bu sefer ben hayal mi kuruyorum acaba o pembe degil mi idi normal sarı bir renk mi idi diye düşüne düşüne kafayı yedim anneme kocama sordum siz hatırlıyor musun pembe rengi dedim ben kafamdan mı uyduruyorum dedim onlarda gördüklerini söylediler ama içime sinmedi baktım steesren oturamıyorum dayanamadım gittim kan testi verdimAy inşallah1 saat önce çok hafif pembemsi geldi peçeteye daha görmedim heyecanlandım bakalım hayırlısı
İdrar testi yapmış mıydın peki ? Ben şuan içim içimi yiyor yapsam mı diyeBenim de aynen öyle oldu 6. Gün akşamı selpaga silerken geldi hatırlıyorum hatta sevinçten annemi eşimi çağırdım selpagı gösterdim ertesi gün yani 7. Gün bu sefer ben hayal mi kuruyorum acaba o pembe degil mi idi normal sarı bir renk mi idi diye düşüne düşüne kafayı yedim anneme kocama sordum siz hatırlıyor musun pembe rengi dedim ben kafamdan mı uyduruyorum dedim onlarda gördüklerini söylediler ama içime sinmedi baktım steesren oturamıyorum dayanamadım gittim kan testi verdimpozıtıf o gördüm 7. Günden
İdrar bana uğurlu gelmiyor diye direk kan verdimİdrar testi yapmış mıydın peki ? Ben şuan içim içimi yiyor yapsam mı diye
Anladım canım inşallah benim de isteyen herkesin de pozitif olurİdrar bana uğurlu gelmiyor diye direk kan verdimidrar yapmadım hiç
Ne zaman test yapacaksın biz şimdi heyecanla senin sonucunu beklerizAnladım canım inşallah benim de isteyen herkesin de pozitif olur
Acıbadem de transfer olmustun demi Serkan hoca mj idi tam hatırlayamadımAnladım canım inşallah benim de isteyen herkesin de pozitif olur
Ne zaman test yapacaksın biz şimdi heyecanla senin sonucunu bekleriz
Pazar kan testi vericem hiç pozitif görmediğim için çok endişeliyim umutlanmak da istemiyorum dua ediyorumAcıbadem de transfer olmustun demi Serkan hoca mj idi tam hatırlayamadım
Pozıtıf pozıtıf hiç endişe etme yerleşme kanaması ya açık olur ya koyuPazar kan testi vericem hiç pozitif görmediğim için çok endişeliyim umutlanmak da istemiyorum dua ediyorumAcıbadem canım Selçuk hoca
Sağol canım benim inşallahPozıtıf pozıtıf hiç endişe etme yerleşme kanaması ya açık olur ya koyubenim ki açık dı sende açık pembe dedin yerleşme kanamasından başka bir şey degil o hadi hayırlı uğurlu olsun
Bende 38 yasindayim 5 gun embriosu yerlestirilcek ay sonuOlur tabi
5.gün embriyosu , 37 yaş, 8 nisan
Haydi insallah güzel haberler verirsin bizeBende 38 yasindayim 5 gun embriosu yerlestirilcek ay sonu
Benim dişcim ilk trimester da diş tedavisi yapıyoruz dedi. Sen yine de hem dişçine hemde doktoruna sorKizlar dun disim cok agridi pazartesi transfer var bugun gitsem disciye bi sakncasi olmaz heralde dimi?
Bence daha erken çünkü 3. Gün embriyosu 5. Güne göre 2 gün geriden geliyor. O yüzden çıkmayabilir yada düşük çıkıp moralinizi bozabilirKızlar beklemek çok zor ya test günüme 6 gün var. Tansiyonumun düşmesi, baş dönmem strestenmiş. 3.gun.embriyosu 6.ci günde kandan cikarmi sizce? Kan vermek istiyorum.İdrarda birşey yok