- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Vücuttan kimyasalları atıyor en çok kimyasallar da sigara da ya bende alkol de vardı o yüzden verdi doktor sigara ve alkolün Zehrini kimyasalını atsın diyeBu ilaç sigaranın etkisini mi azaltıyor peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vücuttan kimyasalları atıyor en çok kimyasallar da sigara da ya bende alkol de vardı o yüzden verdi doktor sigara ve alkolün Zehrini kimyasalını atsın diyeBu ilaç sigaranın etkisini mi azaltıyor peki
Bende doktora gidince diyim bu ilacı bi belki bana da yapar iyi gelir sana çok dua ederim yaVücuttan kimyasalları atıyor en çok kimyasallar da sigara da ya bende alkol de vardı o yüzden verdi doktor sigara ve alkolün Zehrini kimyasalını atsın diye
Hangi merkezde tedavi görüyorsunBende doktora gidince diyim bu ilacı bi belki bana da yapar iyi gelir sana çok dua ederim ya
İstanbul Kadıköy de Amerikan Hastanesi'ndeHangi merkezde tedavi görüyorsun
Ben sana Çok yakınım bende Kozyatağı Acıbadem de tedavi görüyorum bir gün merkeze giderken aynı güne denk gelirsen Kadıköy de buluşalım daha başka serumlar da var onları da bir sorabilir misin doktorunaİstanbul Kadıköy de Amerikan Hastanesi'nde
Olur sorarım tabi bu ilaç gibi olanları mı sorayımBen sana Çok yakınım bende Kozyatağı Acıbadem de tedavi görüyorum bir gün merkeze giderken aynı güne denk gelirsen Kadıköy de buluşalım daha başka serumlar da var onları da bir sorabilir misin doktoruna
İntralipid serum sana transferden önce veya tranfer günü kullanıldı muOlur sorarım tabi bu ilaç gibi olanları mı sorayım
Yok bem hiç bişey kullanmadım sadece estrofem kullandım bide prolutex iğne göbeğim 35 tane iğneden sonra her iğne yapışımda kanıyorduİntralipid serum sana transferden önce veya tranfer günü kullanıldı mu
Mart topiginde konuştuk bunu bi araştır burda istersen ıntralipid serumu kullananların %90 ı pozitif sonuç alıyor Muş bende de öncekilerde kullanılmamıştı negatif di bunda kullanıldı pozıtıf olduYok bem hiç bişey kullanmadım sadece estrofem kullandım bide prolutex iğne göbeğim 35 tane iğneden sonra her iğne yapışımda kanıyordu
Allah Allah ben bunun üstüne bi gideyim bakiyim çok sağol ya çok teşekkür ederim inşallah bende hayırlı haberler alırımMart topiginde konuştuk bunu bi araştır burda istersen ıntralipid serumu kullananların %90 ı pozitif sonuç alıyor Muş bende de öncekilerde kullanılmamıştı negatif di bunda kullanıldı pozıtıf oldu
Bu hastanede üretilen bir serum değil eczaneler üretip hastaneye veriyor ama sizin ki tüp bebek merkezi ise belki orada vardır bizim hastanede yoktu karşıdaki eczaneye hazırlatıyorlardı yani sizin orada olmasa bile doktorundan onay alırsan bizim Acıbadem de acil de bile yaptırırsınAllah Allah ben bunun üstüne bi gideyim bakiyim çok sağol ya çok teşekkür ederim inşallah bende hayırlı haberler alırım
Ya çok teşekkür ederim ne diyim Allah çıakrdı seni karşımaBu hastanede üretilen bir serum değil eczaneler üretip hastaneye veriyor ama sizin ki tüp bebek merkezi ise belki orada vardır bizim hastanede yoktu karşıdaki eczaneye hazırlatıyorlardı yani sizin orada olmasa bile doktorundan onay alırsan bizim Acıbadem de acil de bile yaptırırsın
Adet sancısı iyidirBugün transfer günü hariç 5.günüm.
Sabah adet ağrısıyla uyandım. 2 saat kadar sürdü. Umarim hersey yolundadir
İnşallah ÖzdencigimAdet sancısı iyidir
Merhaba, aynı belirtileri bende yaşadım. Benim annem hala dışarı çıkmama izin vermiyor evde otur diyor çok komik dbdbd ama zaten ayakta durunca bacaklarım ağrıyor.Selam kızlar gebe kalanları pozitif olanları sevgiyle kucaklarım hepimiz hepiniz için çok sevindim benim bugün transfer 7. Günüm bugün ilk kez dışarı çıkıp yürüyüş yaptım nasıl iyi geldi anlatamam kafam boşandı sanki mis gibi oldum..bugün kasik ve bel ağrısı devam birde meme ucu hassasiyeti başladı nasıl merak ediyorum ama az kaldı test gününe sabırla bekliyorum topigimiz maşallahı var
Çok merak ettiğim sonuçlardan biri de sizsiniz inşallah güzel haberlerinizi alırızSelam kızlar gebe kalanları pozitif olanları sevgiyle kucaklarım hepimiz hepiniz için çok sevindim benim bugün transfer 7. Günüm bugün ilk kez dışarı çıkıp yürüyüş yaptım nasıl iyi geldi anlatamam kafam boşandı sanki mis gibi oldum..bugün kasik ve bel ağrısı devam birde meme ucu hassasiyeti başladı nasıl merak ediyorum ama az kaldı test gününe sabırla bekliyorum topigimiz maşallahı var
Amin inşallah bende çok merak ediyorum ama pozitif hissediyorum nedense gerçi iki durumda hazırladım k3ndimi ama içim pozitif diyorÇok merak ettiğim sonuçlardan biri de sizsiniz inşallah güzel haberlerinizi alırız
İnşallah gönlünüzdeki gibi olurAmin inşallah bende çok merak ediyorum ama pozitif hissediyorum nedense gerçi iki durumda hazırladım k3ndimi ama içim pozitif diyor