Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, aynı belirtileri bende yaşadım. Benim annem hala dışarı çıkmama izin vermiyor evde otur diyor çok komik dbdbd ama zaten ayakta durunca bacaklarım ağrıyor.

Güzel dileklerin için teşekkürler darısı isteyen herkesin başına 🤲🏻
Bende de var o belirtiler ama hep ilaçtan diye düşünüp çok umutlanmamak adına kendimi frenliyorum😔 bide öyle duygusallaştım ki en ufak bişey görsem ağlıyorum. Hormon yüklemesi diye düşünüyorum sonra da inşaAllah belirtileridir diye dua ediyorum. Hepimiz ne büyük umutlarla günlerimizi geçiriyoruz. Allah sabrımıza karşı mükafatımızı verir inşaAllah Amiiiin

Ay inşallah🥰 1 saat önce çok hafif pembemsi geldi peçeteye daha görmedim heyecanlandım bakalım hayırlısı
Benim de aynen öyle oldu 6. Gün akşamı selpaga silerken geldi hatırlıyorum hatta sevinçten annemi eşimi çağırdım selpagı gösterdim ertesi gün yani 7. Gün bu sefer ben hayal mi kuruyorum acaba o pembe degil mi idi normal sarı bir renk mi idi diye düşüne düşüne kafayı yedim anneme kocama sordum siz hatırlıyor musun pembe rengi dedim ben kafamdan mı uyduruyorum dedim onlarda gördüklerini söylediler ama içime sinmedi baktım steesren oturamıyorum dayanamadım gittim kan testi verdim 🥰🥰 pozıtıf o gördüm 7. Günden

Benim de aynen öyle oldu 6. Gün akşamı selpaga silerken geldi hatırlıyorum hatta sevinçten annemi eşimi çağırdım selpagı gösterdim ertesi gün yani 7. Gün bu sefer ben hayal mi kuruyorum acaba o pembe degil mi idi normal sarı bir renk mi idi diye düşüne düşüne kafayı yedim anneme kocama sordum siz hatırlıyor musun pembe rengi dedim ben kafamdan mı uyduruyorum dedim onlarda gördüklerini söylediler ama içime sinmedi baktım steesren oturamıyorum dayanamadım gittim kan testi verdim 🥰🥰 pozıtıf o gördüm 7. Günden
İdrar testi yapmış mıydın peki ? Ben şuan içim içimi yiyor yapsam mı diye

Pazar kan testi vericem hiç pozitif görmediğim için çok endişeliyim umutlanmak da istemiyorum dua ediyorum 🤲 Acıbadem canım Selçuk hoca
Pozıtıf pozıtıf hiç endişe etme yerleşme kanaması ya açık olur ya koyu 😇 benim ki açık dı sende açık pembe dedin yerleşme kanamasından başka bir şey degil o 🥰🥰 hadi hayırlı uğurlu olsun

Kizlar dun disim cok agridi pazartesi transfer var bugun gitsem disciye bi sakncasi olmaz heralde dimi?

Kizlar dun disim cok agridi pazartesi transfer var bugun gitsem disciye bi sakncasi olmaz heralde dimi?
Benim dişcim ilk trimester da diş tedavisi yapıyoruz dedi. Sen yine de hem dişçine hemde doktoruna sor

Kızlar beklemek çok zor ya test günüme 6 gün var. Tansiyonumun düşmesi, baş dönmem strestenmiş. 3.gun.embriyosu 6.ci günde kandan cikarmi sizce? Kan vermek istiyorum.İdrarda birşey yok

Kızlar beklemek çok zor ya test günüme 6 gün var. Tansiyonumun düşmesi, baş dönmem strestenmiş. 3.gun.embriyosu 6.ci günde kandan cikarmi sizce? Kan vermek istiyorum.İdrarda birşey yok
Bence daha erken çünkü 3. Gün embriyosu 5. Güne göre 2 gün geriden geliyor. O yüzden çıkmayabilir yada düşük çıkıp moralinizi bozabilir

X