Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Bende bugün transfer oldum 😊 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu progestan iğneler mahvetti beni sizde durumlar nasıl?
Ah o progestan iğneler bendede aynı durum ve daha transfere 4gün var 🙊hayırlı olsun canım inşallah genişlerin tutunur sımsıkı 💞senin kaçıncı denemen

Bende de inanılmaz bir gaz var. Kendime o kadar iyi bakiyorum ki üşütmem mümkün değil.
Bende de öyle oldu 3 gün falan devam etti 4. ve 5. günde ara ara oldu bazen binde bir batmalar oldu bugün de regl gibi ağrım oldu 1 dk falan sürdü geçti bunlarda belirti ararsam denk geldiklerim.Siz hiç kendinizi üzmeyin sıkmayın inşallah bebisiniz sizinledir

Bende verdim geldim şimdi evdeyim saat 1 gibi sataşalım dediler umarım hamişimdir 🤰
Güzel haber alacağız senin için de inşallah güzel bereketli bir gün olsun 🙏 kaçıncı gün şuan senin sürpriz olacak demi önceden hiç vermedin 🥰🥰 ben bütün sonuçlarımı eşime baktırdım onun kısmetine inandım bakalım bugun de ona baktıracağım az sonra hastaneye kan vermeye gittiğimde hemşireye bana serum takın dedim ama keseden sonra takıyorlar mıs o yüzden takmadılar 🥺

Bende de öyle oldu 3 gün falan devam etti 4. ve 5. günde ara ara oldu bazen binde bir batmalar oldu bugün de regl gibi ağrım oldu 1 dk falan sürdü geçti bunlarda belirti ararsam denk geldiklerim.Siz hiç kendinizi üzmeyin sıkmayın inşallah bebisiniz sizinledir

Allah razı olsun. Hayırlı haberler duymayi nasip etsin rabbim hepimize. Bugün daha rahatim. 8 inde. Transfer oldum. Dediigniz gibi transfer gunu haric 3 gün oldu. Bugun daha hafifim. Akıntı cok buguun.

Benimde transferden sonra aşırı gazim var. Karnim çok şiş. Büyük ihtimal transfer odasında üşütmüş olabiliriz. Çok soğuktu.
Orada hepi topu 5 dakika durdum. Belki de dediğiniz gibi olabilir. Bugun daha iyiyim ama karnımın şişliği az da olsa indi.

X