Ya. O zaman daha 4.günümdeyimTransfer gününü hiç saymayın
Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya. O zaman daha 4.günümdeyimTransfer gününü hiç saymayın
İnşallah hayırlı haberler alırsın bebişler geliyorGüzel haber alacağız senin için de inşallah güzel bereketli bir gün olsun kaçıncı gün şuan senin sürpriz olacak demi önceden hiç vermedin ben bütün sonuçlarımı eşime baktırdım onun kısmetine inandım bakalım bugun de ona baktıracağım az sonra hastaneye kan vermeye gittiğimde hemşireye bana serum takın dedim ama keseden sonra takıyorlar mıs o yüzden takmadılar
Hamilesin bence benim ilk denememde 4 çıkmıştı. Zaten 5 in üzeri hamileliğini gösterir daha çok erken olduğu için böyle çıkmıştır. Artar büyük ihtimalle zaman geçtikçeKendime yenik düştüm gittim sabah test yaptırdım, normalde test günüm yarındı. Transferimin 8. günü 21.73 çıktı beta değerim.. Yorumlayamıyorum şu an
Sonuç çıktı şükür 14. Gün 876İnşallah hayırlı haberler alırsın bebişler geliyor
Canım ne serumu takılıyorsunuz keseyi gördükten sonra
Yaa gerçekten mi çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahSonuç çıktı şükür 14. Gün 876
Bende hiç belirti yoktu 6. Güne kadar çok üzülmüştüm hattaHayırlısı olsun arkadaşlar umarım hayırlı haberler alırsınız bişey soracaktım belirti var mıydı sizde?
Benim bugün 1. gün hiç belirti falan yok. Gerçi daha erken ama yine mi olmayacak acaba diyorumBende hiç belirti yoktu 6. Güne kadar çok üzülmüştüm hatta
maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSonuç çıktı şükür 14. Gün 876
Yaaa super haber cok sukurartik derin bi nefes al, Allahim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallahSonuç çıktı şükür 14. Gün 876
Canım İnan benim 6. Güne kadar hiç belirtim yoktu o güne kadar da evde idim her sabah bir belirti ile uyanmanın hayalini kurarak uyandım ama İnan hiç belirtim olmadı hatta hergün bu topikleri takip ettim herkeste belirti vardı bende de olsun belirti diye dua ediyordum 6. Gün işe gittim öğle arasında bir pıhtı geldi selpagıma yeşil gri arası bir pıhtı embriyo tutmadı da düştü sandım moralim çok bozuldu akşam üstü eve gittiğimde selpaga pembe bir leke geldi yerleşme kanaması ihtimalini düşünüp strese girdim baktım bu stresle yaşayamam gittim 7. Gün kan verdim darısı size inşallahBenim bugün 1. gün hiç belirti falan yok. Gerçi daha erken ama yine mi olmayacak acaba diyorum
Çok teşekkür ederim umarım herkes güzel haber alır pozitif bir topik oluruz herkes pozitif i görsünmaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Artık rahatladım bugüne kadar az mı yükseldi düşecek mi stresi yaşıyordum şükür darısı inşallah sizlere olurYaaa super haber cok sukurartik derin bi nefes al, Allahim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Canım benim transferden 4 gün önce bir serum taktılar adı ıntralipid di sanırım birde transfer den sonra yatakta dinlenirken aynı serumu taktılar o serumun faydaydı olduğunu düşünüyorum sonra bu gruplarda baktım bir tane üye o serum u transfer den sonra gebeliği öğrenip yaptırmaya devam etmiş benim hastanem bu serum İçin sonradan çağırmadı bende gittim kendim söyledim bugun zararı yoksa ben taktırmak istiyorum diye hemşire de kese göründükten sonra biz zaten takacaktık keseye kadar bekleyin dedilerİnşallah hayırlı haberler alırsın bebişler geliyor
Canım ne serumu takılıyorsunuz keseyi gördükten sonra
İnsaAllah canım. Güzel haberlerini bekliyoruzBende verdim geldim şimdi evdeyim saat 1 gibi sataşalım dediler umarım hamişimdir
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Sonuç çıktı şükür 14. Gün 876
Canim insaAlllah sağlıklı bir şekilde kucağına da almak nasip olurValla sen uğur getireceksin galiba topigimize dolsun inşaallahArtık rahatladım bugüne kadar az mı yükseldi düşecek mi stresi yaşıyordum şükür darısı inşallah sizlere olur
Canim sen yoksun listede. Kaçıncı gün embriyosu yaş ve transfer tarihi yazarmisin seni de ekliyeyimYa. O zaman daha 4.günümdeyim
Teşekkürler
Canim sen yoksun listede. Kaçıncı gün embriyosu yaş ve transfer tarihi yazarmisin seni de ekliyeyim
SüperSonuç çıktı şükür 14. Gün 876