- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Evet evet benim de oyle gibi fitil atarken de baktim taze kan degil ama korktum tabi yine deBenim gördüğüm an bitmişti ama eski kan gibiydi. Galiba seninde öyle
Doktorun ne der bilmiyorum ama ben proluton vurdurmuştumEvet evet benim de oyle gibi fitil atarken de baktim taze kan degil ama korktum tabi yine de
Merhaba, benim de ilk denememde kimyasal oldu bu 2. Denemem hic bi sekilde kabız olmadim. Bende dusuk değerle basladim sizin gibi ikinci kan verdiğimde ikiye katlanmisti deger , ucuncu kan verisimde düştü ve kimyasal dedi doktorum. Sagliksiz embriyo demek ki dedi doktor o yüzden tutunamadi dedi baska bisi ile alakasi yok yani.Arkadaşlar bu transfer kaçıncı denemeniz ilk olmayanlar İlkte niye tutmadıklarını yazabilir mi lütfen
10. Gün testte 11. Gün kanda görmüştum pozitifi. Su an ikinci denememde 4. Günden beri pozitifi görüyorum gittikce koyulasti. 11.de kan vericm. Allah hepimizin yüzünü güldursunArkadaşlar bu transfer kaçıncı denemeniz ilk olmayanlar İlkte niye tutmadıklarını yazabilir mi lütfen
Benim de bugun igne gunumdu zaten proluton vurulucam bugunDoktorun ne der bilmiyorum ama ben proluton vurdurmuştum
Benim embriyoşar çok kaliteliydi ama çok şiddetli gaz sancısı oldum. Rahim kasılmıştır o yüzden bebek gelişememiştir diyorlarMerhaba, benim de ilk denememde kimyasal oldu bu 2. Denemem hic bi sekilde kabız olmadim. Bende dusuk değerle basladim sizin gibi ikinci kan verdiğimde ikiye katlanmisti deger , ucuncu kan verisimde düştü ve kimyasal dedi doktorum. Sagliksiz embriyo demek ki dedi doktor o yüzden tutunamadi dedi baska bisi ile alakasi yok yani.
Benimde oldu önce kahverengi sonra kırmızıya döndü lekelenme tarzında ilk gün proluton vuruldum ondan sonra da tekrar oldu şükür bugün kesildi. Ecopirini kestik bir de lekelenme olunca doktorum Progestan fitili hap olarak kullan dedi . Akıntı yeterince emilmesini engelliyormuş . Çoğu arkadaşta oldu dinlen biraz daha yormamaya çalış kendiniBenim de bugun igne gunumdu zaten proluton vurulucam bugun
İyi o zaman canım o anında kesiyor zatenBenim de bugun igne gunumdu zaten proluton vurulucam bugun
Bana da kaliteli demişlerdi. Neden kimyasal oluyor diye sordgmda direk sagliksizdir tutunamamistir dedi. Tabi herkeste farkli olabilir bilemiyorum. Hayırlısı olsun hakkimizda inşBenim embriyoşar çok kaliteliydi ama çok şiddetli gaz sancısı oldum. Rahim kasılmıştır o yüzden bebek gelişememiştir diyorlar
Ben yaşadım doktorum iğne vurdurdu. Serum bağladı evdeyim şimdi 2 hafta yatmamı istediKizlar benden bugun kahverengi leke geldi normal midir yasayan var mi?
Tüp bebek ilaçları paylaşım alanı diye bir yer var canım. Orada bak. Ücretsiz yolluyorlardımerhaba arkadaşlar ben de 5. tüp bebeğe başlıyorum bahçecide hep devlette uğraştık tüp mide ameliyatı oldum bebiş için maddi manevi herkes gibi çok yıprandım şimdi özele başlıyoruz diye eşimin ailesinden altan lttan laflar sözler bitmiyor ilaçlar için rapor çıkardık işte hepsini ödemedi elinde gonalf ve oxotide olan var mı acaba varsa bana yollar mısınız çok sevinirim
oraya da yazdım kusura bakmayın benden öncekilere yollandı heralde burada da gören olur diye yazdımTüp bebek ilaçları paylaşım alanı diye bir yer var canım. Orada bak. Ücretsiz yolluyorlardı
İnşallah bulabilirsiniz canımoraya da yazdım kusura bakmayın benden öncekilere yollandı heralde burada da gören olur diye yazdım
Benim aynı merkezde 2 tedavim oldu 2 Side bu yıl içinde oldu ilkinde embriyolarım 5AA idi tutmadı 2. Tedavimde vitamin takviyesi yapıldı embriyom 5. Gün 3Ab idi yani daha kalitesiz di tranferden 1 saat önce kasılmayı önleyici serum transfer den 10 dakika sonra da intralipid serumu kullanıldı ve sonuç pozıtıf oldu baktığınız da ilk transferdeki embriyom daha kaliteli idi ama tutmadıBenim embriyoşar çok kaliteliydi ama çok şiddetli gaz sancısı oldum. Rahim kasılmıştır o yüzden bebek gelişememiştir diyorlar
teşekkür ederim inşallah bulurum insanın üzerinde işte senin yüzünden bu masraflar oluyor gibi bir baskı olunca her tarafa yazıyor buluyor kendini insan eşin bile birşey demiyorum dese de of diyor puf dior üzülüyor insan o zaman..İnşallah bulabilirsiniz canım
Çok zor durumlar. Allah aratmasın inşallahteşekkür ederim inşallah bulurum insanın üzerinde işte senin yüzünden bu masraflar oluyor gibi bir baskı olunca her tarafa yazıyor buluyor kendini insan eşin bile birşey demiyorum dese de of diyor puf dior üzülüyor insan o zaman..
amin ALLAH düşmanıma bile bu sıkıntıyı vermesin evlat başka birşey çocuksuz hayata kendini alıştır diyorlar senelerdir ondan sonra da işte burada her yere yazıyoruz ki birisi yardımcı olsun diye gerçekten de kusura bakmayın şöyle bağıra bağıra ağlayasım geliyor inanınÇok zor durumlar. Allah aratmasın inşallah
Çok şükür rabbim tamamına erdirsin şnşallahBenim aynı merkezde 2 tedavim oldu 2 Side bu yıl içinde oldu ilkinde embriyolarım 5AA idi tutmadı 2. Tedavimde vitamin takviyesi yapıldı embriyom 5. Gün 3Ab idi yani daha kalitesiz di tranferden 1 saat önce kasılmayı önleyici serum transfer den 10 dakika sonra da intralipid serumu kullanıldı ve sonuç pozıtıf oldu baktığınız da ilk transferdeki embriyom daha kaliteli idi ama tutmadı