Maşallah size deMerhaba ben de 5+2 deyim ara ara kaşık ağrım ve kasıklarımda bi ağırlık hissediyorum sizde de okuyor mu
Evet canım benim oldu. Hâlâ da o kanamaya uğraşıyoruz. 10+2 oldum dün gece yine kanamayla hastaneye yatirildimKese etrafında kanaması olan oldu mu hiç??
Geçmiş olsunEvet canım benim oldu. Hâlâ da o kanamaya uğraşıyoruz. 10+2 oldum dün gece yine kanamayla hastaneye yatirildim
Hamile olduğumu öğrendikten bir hafta sonra kanamam başladı tutunamamışGeçmiş olsun canımbelirtilerin nelerdi
Valla ilk başta kan sulandırıcıdan dediler bıraktım. İki hafta sonra geçti kanama alanı. Dün tekrar küçük bir alan oluşmuş bol yat dinlen dedi. Tüp bebekte özellikle daha çok oluyor dediGeçmiş olsunNeden oluyor belli mi sebebi..
Merhaba aynısı bana oldu, adet olcam zannettim çok üzüldüm ama 2-3 gün sonra kontrolde bebeğimi gördümMerhaba arkadaşlar bende 19 nisanda şişli Memorial de trasfer oldum çok şükür pozitifi de gördüm beta dadüzenli de arttı ve cuma günü keseyi de gördük hafta sonu biraz şidetli regl ağrısı gibi bir ağrı birazda gazım vardı regl agrısımı gaz sancısı mı anlayamdım 2 gün sürdü ara ara sürdü sonra hiçbir ağrı sızı hiçbir belirti yoktu bu gün çok hafif yok denecek kadar az sızı var korkuyorum 18 mayos kalp atışı için randevu verdi dr
Kan sulandırıcıya tekrar başladınız mı peki durunca ? Bende bıraktım bebeğe zararı olur mu acabaValla ilk başta kan sulandırıcıdan dediler bıraktım. İki hafta sonra geçti kanama alanı. Dün tekrar küçük bir alan oluşmuş bol yat dinlen dedi. Tüp bebekte özellikle daha çok oluyor dedi
Bana oksaparı bıraktırmadı ama benimki lekelenme gibiydi coraspini bıraktım. Sordum lekelenmem geçti başlayayım mi diye. 3 ay kullanmayın sonrasında tansiyonunuza göre devam ettirip ettirmeyeceğime karar vereceğim dedi.Kan sulandırıcıya tekrar başladınız mı peki durunca ? Bende bıraktım bebeğe zararı olur mu acaba
6 +1Kaç haftalık şimdi senin
Benim doktorum kan sulandırıcı vermedi. Bir çok kişide gördüm kullanıyorlar. Neden acaba?Ya kızlar bide benim 4 gün önce kahverengi lekelenme oldu doktorum kan sulandırıcıları kesti. Oksapar ve coraspin. Neden kesiliyo eğer pıhtılaşma varsa kesilmesi bebeği olumsuz etkilemez mi
Bende sordum geçen gün bende kullanmıyorum sordum doktoruma progestan fitil kullaniyosun sıkıntı olmaz dediBenim doktorum kan sulandırıcı vermedi. Bir çok kişide gördüm kullanıyorlar. Neden acaba?
Yok canım kesinlikle başlamadım ama ona rağmen kanama alanı tekrarladı dün. Can sıkıcı bir durum.Kan sulandırıcıya tekrar başladınız mı peki durunca ? Bende bıraktım bebeğe zararı olur mu acaba
Benim var şuan da yatıp dinleniyorum. Hastanede serum iğne verdiler eve geldim dinliyorumKese etrafında kanaması olan oldu mu hiç??
Sizin nerede kanama alanı ne dedi doktorunuz ve kaçıncı haftadasınızYok canım kesinlikle başlamadım ama ona rağmen kanama alanı tekrarladı dün. Can sıkıcı bir durum.
Vevabınız için çok teşekkür ederim inşallah her daim iyi haberler vermeyi nasip etsin rabbimMerhaba aynısı bana oldu, adet olcam zannettim çok üzüldüm ama 2-3 gün sonra kontrolde bebeğimi gördüminsallah sizin de öyle olacaktır
Valla ilk kanama alanı 15 mm yani 1.5 cmdi hemen kesenin yanındaydı o zaman 3 gün yatış yapıldı 1 hafta da evde dinlenmistim geçmişti çok şükür. Dün tekrar kanamam olunca devlet hastanesi acilinde gittim yine kanama alanı var dedi doktor ama kaç cm ya da nerede olduğunu söylemedi. Sadece çok riskli bir durum değil şu anda dedi. Ama hep yatmak gerekiyor. Lavabo dışında hiç kalkmadim neredeyse. En iyi gelen şey yatmak canım. Seninki nerede ve doktor ne dediSizin nerede kanama alanı ne dedi doktorunuz ve kaçıncı haftadasınız
Benimde kesenin yanındaydı çok önemli değil dedi ama fazlalaştırmamak lazım dedi dinlenmem gerektiğini söyledi bende koca gün uzanıyorum kendime kahvaltı ve yemek hazırlama için kalkıyorum onun dışında hep yatıyorumValla ilk kanama alanı 15 mm yani 1.5 cmdi hemen kesenin yanındaydı o zaman 3 gün yatış yapıldı 1 hafta da evde dinlenmistim geçmişti çok şükür. Dün tekrar kanamam olunca devlet hastanesi acilinde gittim yine kanama alanı var dedi doktor ama kaç cm ya da nerede olduğunu söylemedi. Sadece çok riskli bir durum değil şu anda dedi. Ama hep yatmak gerekiyor. Lavabo dışında hiç kalkmadim neredeyse. En iyi gelen şey yatmak canım. Seninki nerede ve doktor ne dedi