Geçmiş olsun canım. Allah aratmasın inşallahdüşük yaptım kimyasal gebelikmiş
Evet doktorum önerdi şehir dışında olduğu için doktor cuma günü randevum ama içim rahat etmedi yaşadığım şehirde bir doktora geldim şimdi bekliyorumDoktorunuz mu soledi igne yaptirmanizi.gecmis olsun cok hemen gecer insallah iciniz rahat olsun.Keseyi gordunuz mu siz verdilermi randevu
Geçmiş olsun canımdüşük yaptım kimyasal gebelikmiş
Iyi yapmissiniz hadi guzel haberler verin insallahEvet doktorum önerdi şehir dışında olduğu için doktor cuma günü randevum ama içim rahat etmedi yaşadığım şehirde bir doktora geldim şimdi bekliyorum
Çok şükür keseyi gördük kalp atışı da çok az duyuluyor ptesi net duyarız dedi ama 2 hafta yatmanı istiyorum dediIyi yapmissiniz hadi guzel haberler verin insallah
Bebeği gördünüz müÇok şükür keseyi gördük kalp atışı da çok az duyuluyor ptesi net duyarız dedi ama 2 hafta yatmanı istiyorum dedi
Hadi çok şükür bol bol dinlenin hicte stres yapmayin hayirlisyla saglikli bir sekilde ilerlesin insallahÇok şükür keseyi gördük kalp atışı da çok az duyuluyor ptesi net duyarız dedi ama 2 hafta yatmanı istiyorum dedi
Gördk canım fasulye kadar dedi kalbi de atıyordu miniğimin haftaya net duyulur dediBebeği gördünüz mü
Ay hadi inşallah canım senin transfer ne zamandıHadi çok şükür bol bol dinlenin hicte stres yapmayin hayirlisyla saglikli bir sekilde ilerlesin insallahbenimde kalp atışı için randevum pazartesi güzel haberler verelim pazartesi insallah Allahin izniyle
Ayyy ne tatliii maşallahGördk canım fasulye kadar dedi kalbi de atıyordu miniğimin haftaya net duyulur dedi
17 nisandi benim trasfer cuma gorduk keseyi çok sukur. Sağlıklada kalp atisini duymak nasip olsun insallah hepimize. Kolaylikla olsun herseyAy hadi inşallah canım senin transfer ne zamandı
Yaa hayırlı olsunÇok şükür keseyi gördük kalp atışı da çok az duyuluyor ptesi net duyarız dedi ama 2 hafta yatmanı istiyorum dedi
5+4 normal baktılar vajinal önermiyorm dedi çünkü kanama vardı gittiğimde hala şuan kesildi çok şükür ilaçlarlaYaa hayırlı olsunVajinal mi baktılar canim? Senin kaç haftalık oldu bugun?
Çok şükür canım çok geçmiş olsun. Benim de bugün 5+5ti. Benim de randevum cuma günü kalp atışı duyulur mu acaba diye merak ettim. Ben de karından baktirmayi düşünüyorum çünkü.5+4 normal baktılar vajinal önermiyorm dedi çünkü kanama vardı gittiğimde hala şuan kesildi çok şükür ilaçlarla
Canim sana yazmistim ustteki mesajiÇok şükür canım çok geçmiş olsun. Benim de bugün 5+5ti. Benim de randevum cuma günü kalp atışı duyulur mu acaba diye merak ettim. Ben de karından baktirmayi düşünüyorum çünkü.
Yaaa maşallah canım benim evet beklemek gerçekten çok zorKuzum cuma gorduk biz keseyi çok şukur karından bakildi banada, şuan gecmio zaman cok hizli gecmisti oncesinde pazartesiyi dort gozle beklioruz. Saglikla sagsalim kalp atisini da duyalim Allahin izniyle cuma sen duyarsin ama kesin hadi beklioruz heycanla