Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorunuz mu soledi igne yaptirmanizi.gecmis olsun cok hemen gecer insallah iciniz rahat olsun. Keseyi gordunuz mu siz verdilermi randevu
Evet doktorum önerdi şehir dışında olduğu için doktor cuma günü randevum ama içim rahat etmedi yaşadığım şehirde bir doktora geldim şimdi bekliyorum

Çok şükür keseyi gördük kalp atışı da çok az duyuluyor ptesi net duyarız dedi ama 2 hafta yatmanı istiyorum dedi
Hadi çok şükür bol bol dinlenin hicte stres yapmayin hayirlisyla saglikli bir sekilde ilerlesin insallah benimde kalp atışı için randevum pazartesi güzel haberler verelim pazartesi insallah Allahin izniyle

Hadi çok şükür bol bol dinlenin hicte stres yapmayin hayirlisyla saglikli bir sekilde ilerlesin insallah benimde kalp atışı için randevum pazartesi güzel haberler verelim pazartesi insallah Allahin izniyle
Ay hadi inşallah canım senin transfer ne zamandı

İnşallah ya çok değişik bir duygu Allahım isteyen herkese aratmadan nasip etsin resmen Doktorumla ağladık yaşadığım yerdeki Doktorumla çok uğraştık sağlıklı gebelik için olmadı Allah böyle nasip edicekmiş etti sonu güzel gelsin inşallah

5+4 normal baktılar vajinal önermiyorm dedi çünkü kanama vardı gittiğimde hala şuan kesildi çok şükür ilaçlarla
Çok şükür canım çok geçmiş olsun. Benim de bugün 5+5ti. Benim de randevum cuma günü kalp atışı duyulur mu acaba diye merak ettim. Ben de karından baktirmayi düşünüyorum çünkü.

Kuzum cuma gorduk biz keseyi çok şukur karından bakildi banada, şuan gecmio zaman cok hizli gecmisti oncesinde pazartesiyi dort gozle beklioruz . Saglikla sagsalim kalp atisini da duyalim Allahin izniyle cuma sen duyarsin ama kesin hadi beklioruz heycanla

Yaaa maşallah canım benim evet beklemek gerçekten çok zor inşallah hem güzel haberler alırım hem de güzel haberler veririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…