Çok üzüldüm… çok geçmiş olsunKızlar 24 nisanda 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum. Cuma günü test verdim 39.7 çıktı pzt test verdim 6.4 çıktı. Kimyasal gebelikmiş. Transferden bir kaç gün sonra gaz sancılarım oldu artı bide kabızlık. Doktor buna bağladı.
Teşekkürler yine deneyebilir miyiz bilmiyorumÇok üzüldüm… çok geçmiş olsunyine denersiniz
embriyonuz varsa deneyinTeşekkürler yine deneyebilir miyiz bilmiyorum
5 embriyomuz var ama korkuyorum teniden aynı şeyi yaşamaktanembriyonuz varsa deneyinyoksa da biraz ara verip yeniden güç toplayınca, neden olmasın
Evet hepimiz için zor süreçler ama sanki bebek sevgisi ağır basıyo korkudan… Güzel düşüncelerle devam edin bence5 embriyomuz var ama korkuyorum teniden aynı şeyi yaşamaktan
Desteğiniz çok kıymetli çok teşekkür ederimEvet hepimiz için zor süreçler ama sanki bebek sevgisi ağır basıyo korkudan… Güzel düşüncelerle devam edin bencebiraz kendinize vakit ayırdıktan sonra yeni enerjiyle…
Benim ilk transferim ama sizin dondurulmuş embriyonz varsa zaman kaybetmeyin üst üste yapmak daha iyi demişti doktorumArkadaşlar bu transfer kaçıncı denemeniz ilk olmayanlar İlkte niye tutmadıklarını yazabilir mi lütfen
Geçmiş olsun buarada kimyasal gebelik sonrası bidahaki ay daha çabuk tutunuyor diye sağlıklı oluyor diyorlar doktorunuz ne dediKızlar 24 nisanda 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum. Cuma günü test verdim 39.7 çıktı pzt test verdim 6.4 çıktı. Kimyasal gebelikmiş. Transferden bir kaç gün sonra gaz sancılarım oldu artı bide kabızlık. Doktor buna bağladı.
Doktorum bu seferde diyor ki kimyasal gebelik değil stres ve kabız kaynaklıGeçmiş olsun buarada kimyasal gebelik sonrası bidahaki ay daha çabuk tutunuyor diye sağlıklı oluyor diyorlar doktorunuz ne dedi
Teşekkürler canım Doktorum bu seferde diyor ki kimyasal gebelik değil stres ve kabız kaynaklıGeçmiş olsun buarada kimyasal gebelik sonrası bidahaki ay daha çabuk tutunuyor diye sağlıklı oluyor diyorlar doktorunuz ne dedi
Çok tuhaf geldi bana şuan söylediğiniz. Kabız hepimiz olduk hele ilaçlardan ben gayet oldum kabızı streste hepimiz stres yaptıkTeşekkürler canım Doktorum bu seferde diyor ki kimyasal gebelik değil stres ve kabız kaynaklı
Evet bende seninle aynı fikirdeyim canım ama ben çok fazla gaz sancısı çektim. İki gece gaz sancısıyla uykudan uyandım. Acaba çok şiddetli gaz sıkışması mı sebep oldu bilmiyorum kiÇok tuhaf geldi bana şuan söylediğiniz. Kabız hepimiz olduk hele ilaçlardan ben gayet oldum kabızı streste hepimiz stres yaptık
Bilmiyorum canım bana mantıklı gelmedi. İnşallah Allah aratmasın. Geç olsun güç olmasın inşallahEvet bende seninle aynı fikirdeyim canım ama ben çok fazla gaz sancısı çektim. İki gece gaz sancısıyla uykudan uyandım. Acaba çok şiddetli gaz sıkışması mı sebep oldu bilmiyorum ki
Benim 3. Transfer di canım ilk 2 transfer de vitamin takviyesi almamıştım embriyolar o yüzden tutmadı sonra vitamin takviyesi yapıldı tekrar opu oldu ilk transfer de tuttuArkadaşlar bu transfer kaçıncı denemeniz ilk olmayanlar İlkte niye tutmadıklarını yazabilir mi lütfen
Evet canım benim 2 kere olduKizlar benden bugun kahverengi leke geldi normal midir yasayan var mi?
Suan 6+2deyim doktoruma yazdim ama henuz cevap gelmedi. Peceteye sildikce gelen kahverengi kurumus kan gibi bu arada. Korkulacak bir sey yoktur umarim. Senin kac gun surdu ya da nasildi :/Evet canım benim 2 kere oldu
Benim gördüğüm an bitmişti ama eski kan gibiydi. Galiba seninde öyleSuan 6+2deyim doktoruma yazdim ama henuz cevap gelmedi. Peceteye sildikce gelen kahverengi kurumus kan gibi bu arada. Korkulacak bir sey yoktur umarim. Senin kac gun surdu ya da nasildi :/