Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 24 nisanda 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum. Cuma günü test verdim 39.7 çıktı pzt test verdim 6.4 çıktı. Kimyasal gebelikmiş. Transferden bir kaç gün sonra gaz sancılarım oldu artı bide kabızlık. Doktor buna bağladı.

Kızlar 24 nisanda 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum. Cuma günü test verdim 39.7 çıktı pzt test verdim 6.4 çıktı. Kimyasal gebelikmiş. Transferden bir kaç gün sonra gaz sancılarım oldu artı bide kabızlık. Doktor buna bağladı.
Çok üzüldüm… çok geçmiş olsun 🙏🏽🌹 yine denersiniz 🙏🏽

Evet hepimiz için zor süreçler ama sanki bebek sevgisi ağır basıyo korkudan… Güzel düşüncelerle devam edin bence 🙏🏽 biraz kendinize vakit ayırdıktan sonra yeni enerjiyle… 🌹
Desteğiniz çok kıymetli çok teşekkür ederim🙏🙏

Geçmiş olsun buarada kimyasal gebelik sonrası bidahaki ay daha çabuk tutunuyor diye sağlıklı oluyor diyorlar doktorunuz ne dedi

Geçmiş olsun buarada kimyasal gebelik sonrası bidahaki ay daha çabuk tutunuyor diye sağlıklı oluyor diyorlar doktorunuz ne dedi
Doktorum bu seferde diyor ki kimyasal gebelik değil stres ve kabız kaynaklı

Teşekkürler canım Doktorum bu seferde diyor ki kimyasal gebelik değil stres ve kabız kaynaklı

Teşekkürler canım Doktorum bu seferde diyor ki kimyasal gebelik değil stres ve kabız kaynaklı
Çok tuhaf geldi bana şuan söylediğiniz. Kabız hepimiz olduk hele ilaçlardan ben gayet oldum kabızı streste hepimiz stres yaptık

Çok tuhaf geldi bana şuan söylediğiniz. Kabız hepimiz olduk hele ilaçlardan ben gayet oldum kabızı streste hepimiz stres yaptık
Evet bende seninle aynı fikirdeyim canım ama ben çok fazla gaz sancısı çektim. İki gece gaz sancısıyla uykudan uyandım. Acaba çok şiddetli gaz sıkışması mı sebep oldu bilmiyorum ki

Evet bende seninle aynı fikirdeyim canım ama ben çok fazla gaz sancısı çektim. İki gece gaz sancısıyla uykudan uyandım. Acaba çok şiddetli gaz sıkışması mı sebep oldu bilmiyorum ki
Bilmiyorum canım bana mantıklı gelmedi. İnşallah Allah aratmasın. Geç olsun güç olmasın inşallah 🤲🏻

Suan 6+2deyim doktoruma yazdim ama henuz cevap gelmedi. Peceteye sildikce gelen kahverengi kurumus kan gibi bu arada. Korkulacak bir sey yoktur umarim. Senin kac gun surdu ya da nasildi :/
Benim gördüğüm an bitmişti ama eski kan gibiydi. Galiba seninde öyle

X