Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür rabbim tamamına erdirsin şnşallah ilk denemeniz neden başarısız olmuştu
İlkinde direk klasik tüp bebek ilaç ve iğneleri ile tedaviye başlandı 1. Transfer hiç tutmadı ikincisinde ıntralipid serum kullanıldı oda kimyasal oldu akabinde sigara ve içki kullandığım ortaya çıkınca yeniden tedavi etmek istediler çok fazla sayıda vitamin takviyesi oldu sigaranın zehrini atan bir damar yolu iğnesi bile kullandım opu oldu ilk transferde de tuttu

Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin darısı bana ve tüm isteyen anne adaylarına bana dua edermisin canım

Merh
oraya da yazdım kusura bakmayın benden öncekilere yollandı heralde burada da gören olur diye yazdım
aba, Ben de bir tane cetrotide 250 lik igne var, eger kullandiginiz bir seyin muadiliyse bi sorun doktorunuza onu size verebilirim insallah Hayirlisi olsun hakkinizda

Olsun muradına etmişsin ya çok şükür rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Merh

aba, Ben de bir tane cetrotide 250 lik igne var, eger kullandiginiz bir seyin muadiliyse bi sorun doktorunuza onu size verebilirim insallah Hayirlisi olsun hakkinizda
çok teşekkür ederim gonalf ile oxotide aynı amaçla değil sanırım cetrotide araştırdım sanırım yumurtanın erkenden çatlamasını engellemek için sanırım baktım nete de ..hayırlısı artık bakalım hemen başlanmayacak daha var bize de umarım yardımcı olacak birileri çıkarnasip

Kızlar bugün 5+6 olduk. Kasıklarımda hafif agrilar var adet agrisi gibi yuzumdede sivilce cikti . Normalmidir ki sizce varmi yasayan bole .
Bende 5+6 yım bugün doktorun hesaplamasına göre bendede var hafif ağrı ultrason a girdinmi bebeğini gördün kalbini duydunmu canım benim cumartesi kontrolde duyulurmu acaba

Bende 5+6 yım bugün doktorun hesaplamasına göre bendede var hafif ağrı ultrason a girdinmi bebeğini gördün kalbini duydunmu canım benim cumartesi kontrolde duyulurmu acaba
Keseyi gorduk cok sukur pazartesi kalp atisi icin gidicez Allahin izniyle onuda duysak rahatliycam .cumartesi 6. Haftayi gecmis oluo duyarsin bence hadi guzel haberlerle insallah saglikla ilerlesin

Masallahhh 5+6 dayım ben de, 2-3 gün öncesi kesin adet olcam siye çok korktum, sun kontrolüm vardı herşey yolunda, sizin de öyledir
Çok şükür sizede masallah, cok sevindim hersey hep yolunda olsun Allahin izniyle aynen adet agrisi gibi sivilce falanda olunca valla korkuttu agri biraz , kalp atisini duydunuzmu siz .benim pazartesi kontrolum .saglikla ilerlesin insallah hepimizin

Keseyi gorduk cok sukur pazartesi kalp atisi icin gidicez Allahin izniyle onuda duysak rahatliycam .cumartesi 6. Haftayi gecmis oluo duyarsin bence hadi guzel haberlerle insallah saglikla ilerlesin
Bende keseyi gördüm 5+2 de inşallah herseyin hayırlısı rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Masallahhh 5+6 dayım ben de, 2-3 gün öncesi kesin adet olcam siye çok korktum, sun kontrolüm vardı herşey yolunda, sizin de öyledir
Merhaba ben de 5+2 deyim ara ara kaşık ağrım ve kasıklarımda bi ağırlık hissediyorum sizde de okuyor mu

Ya kızlar bide benim 4 gün önce kahverengi lekelenme oldu doktorum kan sulandırıcıları kesti. Oksapar ve coraspin. Neden kesiliyo eğer pıhtılaşma varsa kesilmesi bebeği olumsuz etkilemez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…