Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben birşey sormak istiyorum transferin 11.gunu gidip kan verdim sonucum 71.98 çıktı transferin 14.gunu tekrar kan verdim sonucum 89.92 çıkmış dış gebelikmi yani bilen biri bana yardımcı olabilirimi bu durumu yaşayıp sonradan değeri yükselen varmı acaba

Canım doktorunla görüştün mü bu sonuçları dış gebelik değildir dış gebelikte değerler normal gebelik gibi yükselir büyük ihtimalle kimyasal olabilir inşallah öyle değildir Rabbim yüzüne baksın inşallah 🤲🥺💔

Canım doktor söylüyor transfer esnasında hatta bana dedi lekelenmeler olursa günde iki defaya çıkar fitili bırakma diye sende bırakma çarşamba günü kan sonucuna göre doktorun zaten söylüyor bırak diye kalbini ferah tut herşey gönlünce olsun inşallah 🫶🏻🤲🥲
Söylediğim gibi canm hiç doktor benle konuşmadı bile, transferi bile başka doktor yaptı cumartesi olduğu için çok soğuk burdakiler 🥺🤦‍♀️

Merhaba arkadaşlar bu gün transferin 8 ci günü pembe bi kanama oldu çok az acaba adet mi oldum deye kafayı yeyecem . Ama çok hafif bi ağrım var, normalde adet olunca çok ağrım olur🥺 hamilelikle ilgili de hiç bi belirtim yok sadece çok yorgun oluyorum, ara sıra kasik ağrım var, göğüs hassasiyeti bile geçti neredeyse. Test yaptım negatif. Çok kötüyüm ya🥺🥺keski yerleşme kanaması olsa🥺🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻böyle olup da hamile olan var mı?kan testi için rdv ayin 9 u🥺
Merhaba canım benim de transferimin 10. Günü bugün aynı kanama bende de 8. Gün oldu öncesinde kasıklarım da ve belimde inanılmaz ağrı vardı adet olucam sandım tuvaletim geliyordu aferdersin tuvalete gitmeye korkuyordum hani görücem hasta olucam diye ama ben 7. Günü evde test yaptım poztifti ama evdeki testlere ne kadar güven olur tabiki içim rahatlamadi sonra kanamayı görünce salya sümük hastaneye koştuk beta testim 190.49 çıktı çok şükür 🤲🏻🙏🏻 asıl test tarihim 9 nisan benimde bakalım hayırlısı artık göğüslerim de benim hiç ağrı hassasiyet hiç bişi yok olmadida zaten ilaçlardan olabiliyor o benim ilaçsız doğal siklus yani hiç ilaç kullanmıyorum içini ferah tut iyi düşün iyi olsun kaçıncı günü evde test yaptın ve kaçıncı gün embriyosuydu

Çok teşekkür 😍 ederim cancağzım 💕
Çıktım bitti perşembe sabahı Opu olacağım nasip olursa bugün son doz Menogon yarın sabah cetrotide akşam 9 da ovitrelle vuracağım çarşamba iğne yok mola perşembe sabah 07:30 da orda olmam gerekiyor 8 e doğru artık alırlar ondan sonra döllenmeyi bekleyeceğiz dilerim bir mucize olur hepsi olgun çıkar ve hepsi döllenir şansım artması için Amin 🤲🥲❤️👼
Oooo kızzz süper haber maşallah maşallah 🧿🧿🧿 olucak Allah'ın izniyle bir sürü bebiş gelicek sen içini ferah tut canım benim çok sevindim bu habere büyüklükleri nasıldı

Progestérone kullanıyorum canm devam edeyimmi? Aksam da devam etse 🥺🙄?
Sakın arkadaşım sakın test gününe kadar sakın ilaçlarını bırakma testlere geç yansıyabilir geç tutunma olabilir lütfen sen ilaçlarını aksatmadan saati saatine kullan kafana göre daha ortada sonuç yokken bırakma

Oooo kızzz süper haber maşallah maşallah 🧿🧿🧿 olucak Allah'ın izniyle bir sürü bebiş gelicek sen içini ferah tut canım benim çok sevindim bu habere büyüklükleri nasıldı

Canımsın Allah razı olsun güzel duaların ve dileklerin için Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🥲
Büyüklükleri iyiydi 19 m 17 m 16 m öyle sayıyordu hemşire orada not alıyordu rahim kalınlığı hepsi çok güzel dedi transfer için hazır uygun bakalım dilerim o aşamaya kadar gelebilirim Allah’ın izniyle 🤲💕

Sakın arkadaşım sakın test gününe kadar sakın ilaçlarını bırakma testlere geç yansıyabilir geç tutunma olabilir lütfen sen ilaçlarını aksatmadan saati saatine kullan kafana göre daha ortada sonuç yokken bırakma
Tesekkur ederim canm öğle yapıcam inşallah kanama olmaz da rahat kullana bilirim 🥴🥴🥴

Canımsın Allah razı olsun güzel duaların ve dileklerin için Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🥲
Büyüklükleri iyiydi 19 m 17 m 16 m öyle sayıyordu hemşire orada not alıyordu rahim kalınlığı hepsi çok güzel dedi transfer için hazır uygun bakalım dilerim o aşamaya kadar gelebilirim Allah’ın izniyle 🤲💕
Ayyy mayalamm kızzz maşallah 🧿 büyüklükleri çok güzel bunlardan en az 4 5 tane bebiş çıkar bak söyliyim 😅😅 inşallah herşey su gibi çokk cokk güzel geçer sende bize burdan güzel haberleri verirsin Allah'ın izniyle ♥️🤲🏻🙏🏻

Tesekkur ederim canm öğle yapıcam inşallah kanama olmaz da rahat kullana bilirim 🥴🥴🥴
İyi düşün iyi olsun uzan fazla gezme yürüme bak benimde öyleydi akşam oldu 1 günlük kanama ardından geçti gitti kendiliğinden senin yoğunluğu nasıl rengi falan hani çok yoğun mu geliyor yoksa arada mı öyle geliyor

İyi düşün iyi olsun uzan fazla gezme yürüme bak benimde öyleydi akşam oldu 1 günlük kanama ardından geçti gitti kendiliğinden senin yoğunluğu nasıl rengi falan hani çok yoğun mu geliyor yoksa arada mı öyle geliyor
Ay inşallah cnm seni de tebrik ederim bu arada hayirli olsun inşallah sapasağlam kucağına alırsın🥰🤲🏻şimdilik çok az pembe renk geldi demin sonra durdu, sonra da affedersin böyle peceteye silinince biraz geldi 🥺bakalım akşama kadar nasıl olucak 🥺🥺🥺

Hiç tedirgin olmayın normal muayene oluyorsunuz gibi düşünün, çok heyecanlı, ekranda minik mucizenin rahime doğru ilerlediğini izliyorsunu aklınıza başka bir şey gelmiyor🤩 hayırlısıyla alın gelin ❣️
Çok teşekkür ederim bugün önce siz alacaksınız sonra ben alacağım miniklerimi insallahh🥲🥲

Ben birşey sormak istiyorum transferin 11.gunu gidip kan verdim sonucum 71.98 çıktı transferin 14.gunu tekrar kan verdim sonucum 89.92 çıkmış dış gebelikmi yani bilen biri bana yardımcı olabilirimi bu durumu yaşayıp sonradan değeri yükselen varmı acaba
Canım aynı şeyleri yasadim.Seni üzmek istemem ama inş kimyasaldir.Dis gebelik olmasindansa benim değerimde böyle artmıştı ama hiç iki katı artmadı azar azar arttı Ama iki gün sonra yine yaptır çünkü bir anda artabilirde.İns herşey senin için çok güzel ilerler🙏

Back
X