Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım benden de istediler yükselişi görmek istiyorlarmış. senin iki gün önceki değer neydi? Bu arada gozunaydin canım değerin gayet güzel senin de mi çift embriyoydu?
2 gün once 324 tu cok saol canim benim seninde degerin cok cok iyi. Masallah .cift embriyoydu evet seninde oleydi sanirim

Bende Ankara'da özel bir hastanede takip ettirmeyi düşüyorum. Özel sağlık sigortam var. Fakat doğum teminatı olayına bakcaz artık. Ankara'dan gebelik takibi için tavsiye doktor ismi varmı.

Aminn canim insallah ikiside bizimledir saglikla ilerlesin hersey. biraz kahve akintim geldi bugün ilk defa doktora soledim normal olablir dedi ama sende oldumu hic ole
Bende transferden sonra 7. Gün açık pembe akıntı gelmişti canım doktor coraspini kesti birdaha gelmedi. Endişelenme yerleşme kanamasının günü kişiden kişiye farkediyormus seninki de yerleşme kanamasidir yüksek ihtimal

Saol canim benim icimi rahatlattin doktorda onemli degil gelir sknti yapma dedi. Gecer insallah hemen

Geçer geçer merak etme canım benim birkaç saat sürmüştü sonra birdaha gelmedi zaten öyle yoğun gelmiyor damla seklinde ne demek canım hepimiz iyi olalım umutlu olalım yeterki

Benim de özel sigortam yok, kendi tüp bebek doktoruma muayeneye gitmeyi düşünüyorum, binlerce Tl harcadık, bir kaç bin daha harcıyım içim rahat etsin diye düşündüm henüz muayene ücretini bilmiyorum ama

Benim doktorum a normal muayeneye başladık biz 2.800 muayene ücreti benim kurumsal kimliğimle %20 indirim oluyor sanırım 1.980 e falan geliyor böyle 10 muayene olsam 20 bin doğum da 30 bin falan olsa 50 bin tutuyor acaba diyorum Acıbadem in 65 bin liraya doğum sigortasj var onu da düşünüyorum

Canım az kalmış strese girme değerlerin güzeldi

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ikinci aşılamayı yaptırmalımıyım bilmiyorum
Şansın varsa dene derim olmazsa mecbur kalıyorsun aşılama ile hamile kalanlar var hayırlısı olsun canım moral bozma

Kızlaaaar 12. Gün bugün test sonucum 427 çıktı sonsuz şükürler olsun Rabbime. Değer nasıl sizce?
Ooooh beeee canım çok güzel değerin benim ilk gebeligimde 440 çıkmıştı şuan 4buçuk yaşında oğlum cokkk sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin ayrıca ben demiştim seninle diye bebişin

Canım devlet parasal yönden iyi fakat tek doktorla devam edemiyorsun açıkçası bazen olup bazen olmayabiliyorlar ben ilk gebeligimde özelde yaptım çok rahattım açıkçası hatta normal doğum yaptım şuan özel sigorta fiyatlarını bilmiyorum benimde niyetim o ilkinde özel hastane idi ama sigorta daha pahalıya geliyordu yaptırmadım ama sanırım suanki muayene ücretleri bile tavan oyuzden bende özel sigorta yapabilirim inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…