- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Canım çok geçmiş olsun ilk denemen miydi metanetli ol rabbim büyükEvet iki taneydi
Amiinn Allah isteyen bekleyen herkese bu mutlulugu yaşatsin insallah. Hepimizin saglikla ilerlesin bebisleri. Gercekten bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz,herzaman birbirmize destegiz. Bundan sonra hersey cok cok guzel ilerlesin insallah canim benimYaa çok teşekkür ederim Aminnn inşallah sımsıkı sağlıkla tutunsunlar inşallah bebislerimizdarısı sonuç bekleyen kardeşlerimize olsun inşallah sadece kendime değil hepimize dua ediyorum çünkü biliyorum ki bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz verdiğiniz destek için de çoook teşekkür ederim
Kese 1500 2000 olunca gözüküyor canım belki birtanesi duruyordur başka bı doktora baktır bı sure kullan ilaçlarını da Allah'tan ümit kesilmezÖyle birşey olabilir mi kesede görülmedi ama
Ay çok şükür çok sevindim canım benim sağlıkla artsın inşallahKızlaaaar 12. Gün bugün test sonucum 427 çıktı sonsuz şükürler olsun Rabbime. Değer nasıl sizce?
3. Gün embriyosu mu10. Gğn kan değerim 91.5 cıktı kızlar
5 canım3. Gün embriyosu mu
Ben kendi Doktorumla devam edicem gebelik takibi ve doğum da yaptırıyor kendisi acıbadem de doğum düşünürseniz doğum sigortası uyguna geliyorHanımlar kese ve kalp atışlarını hayırlısı ile gördükten sonra doktorlarınızı özel den mi devlet ten mi seçeceksiniz yani doğum sigortası mı yaptırmayı düşünüyorsunuz açıkçası ben istanbul Anadolu yakasındayım sigortam yok acaba diyorum doğum sigortası mi yaktırsam yoksa özel bir hastane de bir doktor mu bulsam
Artıcaktır 2 gün snra tekrarlayın önemli olan 14. Gün5 canım
Aminnn inşallah canımAmiinn Allah isteyen bekleyen herkese bu mutlulugu yaşatsin insallah. Hepimizin saglikla ilerlesin bebisleri. Gercekten bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz,herzaman birbirmize destegiz. Bundan sonra hersey cok cok guzel ilerlesin insallah canim benim
Çoook teşekkür ederim Allah razı olsun çok motive ettiniz beniAy çok şükür çok sevindim canım benim sağlıkla artsın inşallah
Bende dün gece 2.ci testi verirken ağladım Bi duygu boşalması oldu yaşadıklarımız çok zor hepimizin hikayesi var son olsun busefer dediğimde dün gece son oldu şimdi sıra kese ve kalp atışlarında inşallahÇoook teşekkür ederim Allah razı olsun çok motive ettiniz beniAminnn inşallah Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim 2. Denememdi ilki dış gebelik oldu maalesef kese tüpte görülmüştü o zamanCanım çok geçmiş olsun ilk denemen miydi metanetli ol rabbim büyük
2 Gun sonra tekrarlicakmisin canim testi ben bugun tekrar verdim 679 cikti bugun 12. GunumuzAminnn inşallah canım
Seni o kadar iyi anlıyorum kiBende dün gece 2.ci testi verirken ağladım Bi duygu boşalması oldu yaşadıklarımız çok zor hepimizin hikayesi var son olsun busefer dediğimde dün gece son oldu şimdi sıra kese ve kalp atışlarında inşallah
Değerim dün 800 e düşmüş canım maalesef dün kese görülemedi zaten bu değerde de kese gözükmez zaten salı bir daha kan vereceğimKese 1500 2000 olunca gözüküyor canım belki birtanesi duruyordur başka bı doktora baktır bı sure kullan ilaçlarını da Allah'tan ümit kesilmez
Evet canım benden de istediler yükselişi görmek istiyorlarmış. senin iki gün önceki değer neydi? Bu arada gozunaydin canım değerin gayet güzel2 Gun sonra tekrarlicakmisin canim testi ben bugun tekrar verdim 679 cikti bugun 12. Gunumuz
Hangi Acıbadem doktorunuz ismi nedirBen kendi Doktorumla devam edicem gebelik takibi ve doğum da yaptırıyor kendisi acıbadem de doğum düşünürseniz doğum sigortası uyguna geliyor