Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar kese ve kalp atışlarını hayırlısı ile gördükten sonra doktorlarınızı özel den mi devlet ten mi seçeceksiniz yani doğum sigortası mı yaptırmayı düşünüyorsunuz açıkçası ben istanbul Anadolu yakasındayım sigortam yok acaba diyorum doğum sigortası mi yaktırsam yoksa özel bir hastane de bir doktor mu bulsam

Amiinn Allah isteyen bekleyen herkese bu mutlulugu yaşatsin insallah. Hepimizin saglikla ilerlesin bebisleri. Gercekten bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz,herzaman birbirmize destegiz. Bundan sonra hersey cok cok guzel ilerlesin insallah canim benim

Ben kendi Doktorumla devam edicem gebelik takibi ve doğum da yaptırıyor kendisi acıbadem de doğum düşünürseniz doğum sigortası uyguna geliyor

Çoook teşekkür ederim Allah razı olsun çok motive ettiniz beni Aminnn inşallah Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende dün gece 2.ci testi verirken ağladım Bi duygu boşalması oldu yaşadıklarımız çok zor hepimizin hikayesi var son olsun busefer dediğimde dün gece son oldu şimdi sıra kese ve kalp atışlarında inşallah

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama merak etme o duygu boşalması bir yandan iyi oluyor kendine geliyorsun ve sanki daha bı güçlü kalkıyorsun ayağa Allah'ın izniyle keseleri de göreceğiz pıt pıt kalp atışlarını da duyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…