Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa nedenmis aceba bozmayın moralinizi sakin olun bakalım. Kese görmüşmuydunuz
Çarşamba günü 1280 di değerim kan vermeyi bırakmıştık 2 mayıs kese için çağırmıştı perşembe gece lekelenmem başladı o yüzden dün muayene etti kese görülmedi çok küçük olduğu içinde göremeyebiliriz dedi beta istedi düşmüş. Bu gibi durumların embriyoyla alakalı olduğunu düşünürüz dedi embriyo gelişimi durmuş sanırım.

Devam kan vermeye demi. İnşallah hayırlısı olur. Üzmemeye çalışın kendinizi

Kan vericemde düşüşünü takip edicek ilaçları bıraktık adet olacaksın dedi hayırlısı elden birşey gelmiyor

Embriyoyla alakalı ne var mış ki alla alla. Üzmemeye çalışın kendinizi nolur

Canım ben özel bir hastanede muayene oluyordum yeterince yüksek muayene ücreti ödedigim için geri kalan kan tahlillerini devlet hastanelerinde hallediyordum ama üzerinden 1 yıl gecti o tahlilleri de sanki reglin 2. Günü yapıyorduk diye hatırlıyorum

Yaaa nasi sevindim anlatamam bekliodum senden guzel haber binlerce kere sukurler olsun hadi sımsıkı tutunsun bebislerimiz . sağlikla ilerlesin hersey
Yaa çok teşekkür ederim Aminnn inşallah sımsıkı sağlıkla tutunsunlar inşallah bebislerimiz darısı sonuç bekleyen kardeşlerimize olsun inşallah sadece kendime değil hepimize dua ediyorum çünkü biliyorum ki bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz verdiğiniz destek için de çoook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…