Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana vajinadan demedi ilacı mi vajinadan atıyorsunuz o ayrı mi yoksa benim sabah iki akşam iki az benim galiba artış olur mu başka ilaç vermedi

Transfer tarihiniz ne zaman? Ben de ilk başlattığında daha az dozlarla başlattı sonra 3-4 günde bir arttırdı.. evet estrofem tableti ayrıca 1er tane vajinadan kullanıyorum ama siz doktorunuz ne dediyse öyle yapın, o dozlar söyledikleri gibi kullanmak çok önemli…

Bana vajinadan demedi ilacı mi vajinadan atıyorsunuz o ayrı mi yoksa benim sabah iki akşam iki az benim galiba artış olur mu başka ilaç vermedi
Benim oraldı vajina dan değildi estrofem 2mg günde 4 tane verdi sıkmayın canınızı kalınlaşır Bi kaç güne

Normalde çarşamba günü olacaktı transfer ama istediği kalınlıkta değil çarşamba bakacak istediği kalinltsysa pazartesi transfer olacak 8 Mayıs yani inşallah çarşambaya kadar artar

Bende çam sakuraya aşılama için gidiyorum ve tutmadı ilk aşılamam Muzaffer hocaya ikinciden korkuyorum

Bundan sonra ben doktor bulup gidicem inşallah bu hafta bulmaya çalışıcam canım bide evet vajinal baktı öyle yani canım
En azından senin için rahatladı kalp atışlarını duydun ben yine bekleyeceğim bir hafta. Bende kendi doktoruma geçeceğim hamilelik rutine dönerse
Vajinalden korkuyorum bazıları tavsiye etmiyor ama çoğu doktorda vajinal bakıyor burda okuduğum kadarıyla.
Hangi şehirdesin sen ?

Bende çam sakuraya aşılama için gidiyorum ve tutmadı ilk aşılamam Muzaffer hocaya ikinciden korkuyorum
Canım senin aşılama olduğu için daha farklı olabilir benimde 2 transferimi muzaffer hoca yaptı ama benim en çok sorun yasadığım yumurta toplama ve embriyologların pek bi iş yapamaması ve bunlar muzaffer hocalık bi durum değildi ben diğer doktor ve embriyologlardan memnun değildim muzaffer hoca rahatlatan biri en azından dinliyordu karşısındakini o yüzden sen içini yin3 ferah tut seninki aşılama ama tüp bebek dersen bana göre çok zora girilmediği sürece en son gidilecek yerdir orası

Yorumlarda göremiyorum bır kaç gündür sizi iyi misiniz

Aminnnn inşallah lütfen üzülmeyin sizi de üzdüm nolur kusura bakmayın sadece duygu patlamasi yaşıyorum ağladım da rahatladım biraz kendimi çok sıkmıştım çünkü iyi geldi
Kendine gelme ne sevindim canım yarını bende merakla bekliyorum inşallah güzel haberler gelecek ve ben bile oh be diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…