Bana vajinadan demedi ilacı mi vajinadan atıyorsunuz o ayrı mi yoksa benim sabah iki akşam iki az benim galiba artış olur mu başka ilaç vermedi
Benimde 7.6 mm idi estrofem yükselttik 1 gün ertelendi ve pozitifim şuanÇok teşekkür ederim cevabınız için moral oldu bana bugün moralim bozuk geldim eve düşük olunca peki dozunuzu kaça çıkardı
Benim oraldı vajina dan değildi estrofem 2mg günde 4 tane verdi sıkmayın canınızı kalınlaşır Bi kaç güneBana vajinadan demedi ilacı mi vajinadan atıyorsunuz o ayrı mi yoksa benim sabah iki akşam iki az benim galiba artış olur mu başka ilaç vermedi
Maşallah ne güzel poztif olmuş transferde kaç olmuştu inşallah benim de sağlıkla poztif olur ilk denemem tecribesizimBenimde 7.6 mm idi estrofem yükselttik 1 gün ertelendi ve pozitifim şuan
İnşallah artar teşekkür ederim cevabınız içinBenim oraldı vajina dan değildi estrofem 2mg günde 4 tane verdi sıkmayın canınızı kalınlaşır Bi kaç güne
Normalde çarşamba günü olacaktı transfer ama istediği kalınlıkta değil çarşamba bakacak istediği kalinltsysa pazartesi transfer olacak 8 Mayıs yani inşallah çarşambaya kadar artarTransfer tarihiniz ne zaman? Ben de ilk başlattığında daha az dozlarla başlattı sonra 3-4 günde bir arttırdı.. evet estrofem tableti ayrıca 1er tane vajinadan kullanıyorumama siz doktorunuz ne dediyse öyle yapın, o dozlar söyledikleri gibi kullanmak çok önemli…
Biraz benimkine benzemiş, olsun, gec olsun güç olmasınNormalde çarşamba günü olacaktı transfer ama istediği kalınlıkta değil çarşamba bakacak istediği kalinltsysa pazartesi transfer olacak 8 Mayıs yani inşallah çarşambaya kadar artar
Aynen hic takilma sen ben de sabah 2 aksam 2 estrofem kullaniyorum bu arada transferden sonra da kullanmaya devam ediyorum pozitifi gordum cok sukurİnşallah artar teşekkür ederim cevabınız için
Teşekkür ederim inşallah güzel haberi ben de yazarım burayaAynen hic takilma sen ben de sabah 2 aksam 2 estrofem kullaniyorum bu arada transferden sonra da kullanmaya devam ediyorum pozitifi gordum cok sukurdarisi senin de basina. Hic kotu dusunme
Evet öyle tâbi ki inşallah geç olsun da güç olmasınBiraz benimkine benzemiş, olsun, gec olsun güç olmasın
Sizde de karın da sancı ve kasıklar da sancı ara da oluyormu ? Yarın adet günüm diye mi acaba böyle oluyor.Icini ferah tut canim, kotuyu dusunme
Bundan sonra ben doktor bulup gidicem inşallah bu hafta bulmaya çalışıcam canım bide evet vajinal baktı öyle yani canımMaşallah gözünüz aydın
İnşallah haftaya bizede nasip olur
Vajinal mi baktı ? Ne zamana bir sonraki randevu ?
Bende de oluyo, özellikleSizde de karın da sancı ve kasıklar da sancı ara da oluyormu ? Yarın adet günüm diye mi acaba böyle oluyor.
Çok sevindim çok şükür darısı bizim başımızaArkadaşımın ve benim ikizdi onunki 10. Gün 549 benim 9.gün 295 çıkmıştı sizinki de ikiz gbi hayırlı olsun
Bende çam sakuraya aşılama için gidiyorum ve tutmadı ilk aşılamam Muzaffer hocaya ikinciden korkuyorumHic ilgilenmeyip ilk tedavide 10 yumurta toplayıp 1 taneye kadar düşürdüler üstüne sürekli azarlamaya çalışmalar 2.tedavide 5 yumurta toplayıp yine 1e düşürdüler 3.güne kadar zor yaşattılar kapıdan her girdiğinde ilki tutmuş ama 2.tutmayabilir bak diyerek her seferinde moral bozma lar daha neler hangisini söyleyeyim embriyologlar 5 para etmez doktorların umru değil zaten saatimi dolduriyim gidiyim
En azından senin için rahatladı kalp atışlarını duydunBundan sonra ben doktor bulup gidicem inşallah bu hafta bulmaya çalışıcam canım bide evet vajinal baktı öyle yani canım
Canım senin aşılama olduğu için daha farklı olabilir benimde 2 transferimi muzaffer hoca yaptı ama benim en çok sorun yasadığım yumurta toplama ve embriyologların pek bi iş yapamaması ve bunlar muzaffer hocalık bi durum değildi ben diğer doktor ve embriyologlardan memnun değildim muzaffer hoca rahatlatan biri en azından dinliyordu karşısındakini o yüzden sen içini yin3 ferah tut seninki aşılamaBende çam sakuraya aşılama için gidiyorum ve tutmadı ilk aşılamam Muzaffer hocaya ikinciden korkuyorum
Yorumlarda göremiyorum bır kaç gündür sizi iyi misinizKaderimiz nerde ise aynıbende 1.5 yıldır evliyim bende gecen sene nisan ayında poliplerim aldırdım akabinde doktorlar polipler için histeroskopi yaparken tüpleri de aldı birde küçük miyom varmıs onu da aldı o yüzden bizde hızlı bir giriş yaptık o yüzden rahim temizken 5. Gün embriyosunun tutmasında çok ümidim vardı doktorumun da aynı şekilde fakat bir hatam var oda içki sigara onun içinde bir damar yolu iğnesi verdiler umarım işe yaramıştır da bu sefer olur siz hangi şehirde tedavi görüyorsunuz
Kendine gelme ne sevindim canım yarını bende merakla bekliyorum inşallah güzel haberler gelecek ve ben bile oh be diycemAminnnn inşallahlütfen üzülmeyin sizi de üzdüm nolur kusura bakmayın sadece duygu patlamasi yaşıyorum ağladım da rahatladım biraz kendimi çok sıkmıştım çünkü iyi geldi
Ayrıca ne kusuru burda olumsuz duyduğum yada üzülen kim varsa duygusunu yaşıyoruz çünkü ne kadar zor ve meşakatli bişeyin içinde olduğumuzu biliyoruzKendine gelme ne sevindim canım yarını bende merakla bekliyorum inşallah güzel haberler gelecek ve ben bile oh be diycem