Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oooo
Çok güzel bir değer iki tane olma ihtimali bence yüksek. 9. Güne göre iyi çıkmış bende normalde yarın 10. Gün yapmam gerekiyor ama korkuyorum yapmaya bugün yapsam mı diye de geçiyor içimden. Test yaptım bugün yine sabah böyle çıktılar üst üste yaptığım testler umarım güzel sonuçlanır
Arkadaşımın ve benim ikizdi onunki 10. Gün 549 benim 9.gün 295 çıkmıştı sizinki de ikiz gbi hayırlı olsun🤲
Çok sevindim çok şükür darısı bizim başımıza 🌸🌸🌸
canım bu 2020 yılı saolasın gene de rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲 ben ozaman ikize hamileydim iki transfer olmuştum ikisinin de kalbini duyduk ama birininki azdı kaybolur gider diğeri dedi doktorum öyle de oldu 😔oğlum doğdu şükür şuan 24 nisan da transfer oldum gene çift bakalım hayırlısı olsun🤲🤲

merhaba canım bende 6. gün kan verdim 16 cıktı sonra cok kasık agrısı cekince korktum 7. gün tekrar verdim 22 cıktı cok düşük geldi değer moralim bozuldu sonra buradan bir kaç arkadas sağolsun guzel seyler dediler. bende idrarda kontrol edeyim dedim yoks kollarım delik deşik olacak
Canjm naptın tekrar kan verdin mi merak ettim kaç çıktı?

Kendine gelme ne sevindim canım yarını bende merakla bekliyorum inşallah güzel haberler gelecek ve ben bile oh be diycem 😘💞
Yaa çok teşekkür ederim canım inşallah 🤲🙏🥰 her duruma hazırladım kendimi elimizden gelen herşeyi yaptık. Gerisi Rabbimin takdiri🤲 verdiğinde de vermediginde de vardır bir hayır diyeceğiz ve sonuç ne olursa olsun ona göre yolumuza bakacağız. Kabullenmek bir iki gün zor olacaktır tabiki ama neler geçmiyor ki o da geçmesin. Rabbim büyük 🤲 O yüce hazinesinden bana da, el açıp yalvaran bütün kardeşlerime de nasip etsin inşallah🤲🥰

Yorumlarda göremiyorum bır kaç gündür sizi iyi misiniz
Stresten kimse ile konuşmuyorum artık sosyal çevremde de böyle oldum arayanların telefonlarına cevap vermiyorum da artık 🥺 ya 3 Mayıs a kalp atışı günü verilmişti hastane de 3 Mayıs günü ben 8 haftalık yani 2 aylık oluyorum şuan da 7+3 üm yani benden sonra gebe kalanlar bu hafta hep kalp atışı İçin randevu almış yani doktora küstüm biraz bu kadar geç randevu verdiği için 2 haftadır doktora gitmiyorum çok Marek ediyorum bebeğimi

Sizde de karın da sancı ve kasıklar da sancı ara da oluyormu ? Yarın adet günüm diye mi acaba böyle oluyor.
Ben normalde de adet donemimde hic agri sanci cekmezdim o yuzden bu gebeligimde de hic agri sanci olmadi acikcasi. Bundan onceki gebeligimde de hic agrim sancim olmamıştı 😊 sadece bir gece yarim saat cok fena bir sanci cektim belkinde tutunma sancisiydi bilmiyorum. Herkeste ayni belirtiler olmuyor sonucta ya bunlara sakin takilma bazi seyler ilaçların da yan etkisi olabiliyor

Stresten kimse ile konuşmuyorum artık sosyal çevremde de böyle oldum arayanların telefonlarına cevap vermiyorum da artık 🥺 ya 3 Mayıs a kalp atışı günü verilmişti hastane de 3 Mayıs günü ben 8 haftalık yani 2 aylık oluyorum şuan da 7+3 üm yani benden sonra gebe kalanlar bu hafta hep kalp atışı İçin randevu almış yani doktora küstüm biraz bu kadar geç randevu verdiği için 2 haftadır doktora gitmiyorum çok Marek ediyorum bebeğimi
Bazi doktorlar oyle canim ya hic moralini bozma, eger istersen baska doktora git gor bebisini 😊

Bazi doktorlar oyle canim ya hic moralini bozma, eger istersen baska doktora git gor bebisini 😊
İnan her gün başka doktora gideyim dedim annecim sagolsun yok basına su gelir bu gelir diye diye ikna etti neyse az kaldı en azından aslında bi kaç Kere agrım sızım oldu doktora söyledim geleyim dedim oda kanama olmadığı sürece sıkıntı yok gelme dedi

Arkadaşımın ve benim ikizdi onunki 10. Gün 549 benim 9.gün 295 çıkmıştı sizinki de ikiz gbi hayırlı olsun🤲

canım bu 2020 yılı saolasın gene de rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲 ben ozaman ikize hamileydim iki transfer olmuştum ikisinin de kalbini duyduk ama birininki azdı kaybolur gider diğeri dedi doktorum öyle de oldu 😔oğlum doğdu şükür şuan 24 nisan da transfer oldum gene çift bakalım hayırlısı olsun🤲🤲
Benim de değer 9. Gün 324 çıktı bugün akşam 8 de kan vereceğim iki gün önce akşam 8 de vermiştim dedim tam 48 saat dolsun aklımda soru işareti kalmasın. Erken mi geçmi yaptım diye. Ama adet günüm bugün normalde ben biraz daha erken öğrendim sonucu normalde yarın öğrenmem gerekiyordu. Bugün sancılarım ver sol kaşığım da dış gebelikten korkuyorum.

İnan her gün başka doktora gideyim dedim annecim sagolsun yok basına su gelir bu gelir diye diye ikna etti neyse az kaldı en azından aslında bi kaç Kere agrım sızım oldu doktora söyledim geleyim dedim oda kanama olmadığı sürece sıkıntı yok gelme dedi
Aynı benim doktorda böyle panikle telefon açtım kahve lekelenmem var diye bişey olmaz kanama yoksa boşa panik yapma dedi.
Geliyim dedim gerek yok dedi
Dün randevum vardı gittim bakmadı bile niye erken geldin dedi
Yani onlar bizim heyecanımızı hissetmiyor bu sonuca vardım.

En azından senin için rahatladı kalp atışlarını duydun 🧿 ben yine bekleyeceğim bir hafta. Bende kendi doktoruma geçeceğim hamilelik rutine dönerse
Vajinalden korkuyorum bazıları tavsiye etmiyor ama çoğu doktorda vajinal bakıyor burda okuduğum kadarıyla.
Hangi şehirdesin sen ?
Ben izmirdeyim canım doktoruma güveniyorum o yüzden o nasıl derse öyle baktırmayı tercih ettim🥰

canım bu 2020 yılı saolasın gene de rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲 ben ozaman ikize hamileydim iki transfer olmuştum ikisinin de kalbini duyduk ama birininki azdı kaybolur gider diğeri dedi doktorum öyle de oldu 😔oğlum doğdu şükür şuan 24 nisan da transfer oldum gene çift bakalım hayırlısı olsun

Benim size bir sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim tüp bebek ile ilgili hiç bir bilgim yok
Benim gittiğim doktor acıbadem işe çalışıyormuş. Telefon ettik bize adetinin 2. Günü gel dediler ancak tüp bebekten önce yapılması gereken tahliller oluyormuş, bana doktorum hiç tahliller ilgili birşey demedi
Biz bu tahlilleri herhangi bir hastanede herhangi bir zamanda yaptırsak olur mu? Mesela amh testi oluyormuş bunlar ne zaman yapılmalı. Pazartesi gidip yaptırsam olurmu beni bilgilendirir misiniz

Stres yapmayın hersey yolundaysa iyidir zaten ınsanın elınde olmuyor merak ediyor ama bi gideceksiniz büyümüş olacak 😍

Canım senin aşılama olduğu için daha farklı olabilir benimde 2 transferimi muzaffer hoca yaptı ama benim en çok sorun yasadığım yumurta toplama ve embriyologların pek bi iş yapamaması ve bunlar muzaffer hocalık bi durum değildi ben diğer doktor ve embriyologlardan memnun değildim muzaffer hoca rahatlatan biri en azından dinliyordu karşısındakini o yüzden sen içini yin3 ferah tut seninki aşılama🤗 ama tüp bebek dersen bana göre çok zora girilmediği sürece en son gidilecek yerdir orası 🤦
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ikinci aşılamayı yaptırmalımıyım bilmiyorum🤦🏻‍♀️

X