Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey anlamadım desem inan, daha çok erken dedi keseye bile zor baktı keseyi gördüm kalp atışı için denemedi bile …
Haftaya perşembe çağırdı ..
Senin transfer benden 3 gün sonra bakalım sana neler diyecek
Çıkınca yaz merakla bekliyorum
Kaç haftalık göründü

Kızlar biz kalp atışını da duyduk gördük de pıt pıt hızlı çarpışını🤲🥰🤲🥰🤲

Eklentiler

• IMG_20230428_152242.jpg
    IMG_20230428_152242.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 70
Artiyor Merak etme biraz zihnini rahatlat Canim 🙏🏽🙏🏽 Test günü yarin galiba dimi? Ayni saatlerde yap ki 24 saat de ne kadar artmis bakalim 🥰
Bunu mecbur yaptılar canım astım krizim tuttu gebelik olabilir dedim ondan baktılar film cekeceklerdi yoksa

Benim de üç çizgi göründü ama yedinin altında kalınlık ilaçlarla artar mı acaba kac olunca tutunma oluyor size bir şey denildi mi

Benim de üç çizgi göründü ama yedinin altında kalınlık ilaçlarla artar mı acaba kac olunca tutunma oluyor size bir şey denildi mi

Benimde 7 deydi kontrolde, estrofem dozumu arttırdı doktorum ve 2 gün erteledi transferi, 2 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde 8 mmdi, 5 gün sonrada transferim oldu ve pozitifim 🙏🏽🧿 galiba transferde 10 u bulmuştur ☺️ aslında 7-8 yetiyor transfer için demişti doktorum ama hep daha kalından yanayız dedi…

Benimde 7 deydi kontrolde, estrofem dozumu arttırdı doktorum ve 2 gün erteledi transferi, 2 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde 8 mmdi, 5 gün sonrada transferim oldu ve pozitifim 🙏🏽🧿 galiba transferde 10 u bulmuştur ☺️ aslında 7-8 yetiyor transfer için demişti doktorum ama hep daha kalından yanayız dedi…
Çok teşekkür ederim cevabınız için moral oldu bana bugün moralim bozuk geldim eve düşük olunca peki dozunuzu kaça çıkardı

Çok teşekkür ederim cevabınız için moral oldu bana bugün moralim bozuk geldim eve düşük olunca peki dozunuzu kaça çıkardı

Benim de bozulmuştu 2 gün erteliicez diyince ama kontrollü gitmek bu işte en önemlisi o nedenle bi kaç gün gecikmesi üzmesin sizi 🙏🏽 ben günde 6 tane kullaniyorken ağızdan, sabah 1 akşam 1 de vajinal ekledi doktorum… hala 8 tane estrofem, sabah 2 akşam 2 Lutinus vs kullanıyorum… sizin dozunuz kaç ?

Bana vajinadan demedi ilacı mi vajinadan atıyorsunuz o ayrı mi yoksa benim sabah iki akşam iki az benim galiba artış olur mu başka ilaç vermedi

X