Kaç haftalık göründüBişey anlamadım desem inan, daha çok erken dedi keseye bile zor baktı keseyi gördüm kalp atışı için denemedi bile …
Haftaya perşembe çağırdı ..
Senin transfer benden 3 gün sonra bakalım sana neler diyecek
Çıkınca yaz merakla bekliyorum
Kaç haftalık göründü derken tam anlamadım canım ben bugün 5+4 deyimKaç haftalık göründü
Oyy maşallah hadi gözün aydın olsunKızlar biz kalp atışını da duyduk gördük de pıt pıt hızlı çarpışını
Maşallah gözünüz aydınKızlar biz kalp atışını da duyduk gördük de pıt pıt hızlı çarpışını
Oy minigimm masallah canimm saglikla ilerlesinn darisi bizlere insallahKızlar biz kalp atışını da duyduk gördük de pıt pıt hızlı çarpışını
Bunu mecbur yaptılar canım astım krizim tuttu gebelik olabilir dedim ondan baktılar film cekeceklerdi yoksaArtiyor Merak etme biraz zihnini rahatlat CanimTest günü yarin galiba dimi? Ayni saatlerde yap ki 24 saat de ne kadar artmis bakalim
Evet canım vajinal baktı Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahMaşallah gözünüz aydın
İnşallah haftaya bizede nasip olur
Vajinal mi baktı ? Ne zamana bir sonraki randevu ?
Aminnn canım benim inşallahOy minigimm masallah canimm saglikla ilerlesinn darisi bizlere insallah
Bunu mecbur yaptılar canım astım krizim tuttu gebelik olabilir dedim ondan baktılar film cekeceklerdi yoksa
Teşekkür ederim canım en azından değişik bir şekilde artıyorGeçmiş olsun canım
Benim doktorum söylemedi canım ben de sormadım açıkçası. Kontrolde 10 mm demişti bir hafta sonra transfer oldum demekki 10 dan fazla bir değerdi.Kızlar rahim kalinlgi kaç oldiginda transfer oldunuz
Benim son muaynede 3 cizgiyi gorduk 10.7 mmdiKızlar rahim kalinlgi kaç oldiginda transfer oldunuz
Benim de üç çizgi göründü ama yedinin altında kalınlık ilaçlarla artar mı acaba kac olunca tutunma oluyor size bir şey denildi mi
Çok teşekkür ederim cevabınız için moral oldu bana bugün moralim bozuk geldim eve düşük olunca peki dozunuzu kaça çıkardıBenimde 7 deydi kontrolde, estrofem dozumu arttırdı doktorum ve 2 gün erteledi transferi, 2 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde 8 mmdi, 5 gün sonrada transferim oldu ve pozitifimgaliba transferde 10 u bulmuştur aslında 7-8 yetiyor transfer için demişti doktorum ama hep daha kalından yanayız dedi…
Çok teşekkür ederim cevabınız için moral oldu bana bugün moralim bozuk geldim eve düşük olunca peki dozunuzu kaça çıkardı