- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
Kaçıncı gün embriyosuydu canımBenim 7.gün 6.41 8.gün 81.4 10.gün 252 12.günde 697 çıkmıştı canım
5.gün canımKaçıncı gün embriyosuydu canım
Benimde 5 o zaman benimkide artabilir5.gün canım
Icini ferah tut canim, kotuyu dusunmeAminnnnndüşmez demi artık
Canim ne yaptin kac muaynen5.gün canım
Senin randevu saat kaçta canım ? Ben geldim bekliyorum kalbim ağzımda çok korkuyorum kötü bişey duymaktan5.gün canım
Kesin artar canım merak etmeBenimde 5 o zaman benimkide artabilir
Guzel haberlerle gelinSenin randevu saat kaçta canım ? Ben geldim bekliyorum kalbim ağzımda çok korkuyorum kötü bişey duymaktan
Amin , inşallah güzel haberler verebilirim.Guzel haberlerle gelin
Bir kaç doktor dinledim 10. Gün 40 olan değeri normal görüyolar benim 8. 29 insallah artar yaKesin artar canım merak etme
Bitmedi mi daha muayneAmin , inşallah güzel haberler verebilirim.
Benim randevu 2 buçukta canım dama geç de alabilirSenin randevu saat kaçta canım ? Ben geldim bekliyorum kalbim ağzımda çok korkuyorum kötü bişey duymaktan
2 buçuk da canım benim hepimiz sonuçları hemen yazalım inşallahCanim ne yaptin kac muaynen
Merak etme lütfen kendini de strese sokma artarBenimde 5 o zaman benimkide artabilir
Ne yaptın canım nasıl geçti muayeneSenin randevu saat kaçta canım ? Ben geldim bekliyorum kalbim ağzımda çok korkuyorum kötü bişey duymaktan
Bişey anlamadım desem inan, daha çok erken dedi keseye bile zor baktı keseyi gördüm kalp atışı için denemedi bile …Ne yaptın canım nasıl geçti muayene
18 saat sonrada 39.1 cıktı bugun mecburiyetten verdim astım krizim tuttu tomografi istediler cekemem dedim görmek istedilerMerak etme lütfen kendini de strese sokma artarzaten kimyasal da artma değil azalma oluyor o yüzden sıkma kendini lütfen
Bugun 39 18 saatteKesin artar canım merak etme
Bugun 39 18 saatte
Kaç haftalık göründü keseBişey anlamadım desem inan, daha çok erken dedi keseye bile zor baktı keseyi gördüm kalp atışı için denemedi bile …
Haftaya perşembe çağırdı ..
Senin transfer benden 3 gün sonra bakalım sana neler diyecek
Çıkınca yaz merakla bekliyorum