- 3 Ocak 2013
- 555
- 578
İnşallah canım benim inşallah öyle olurAnlıyorum canım takmıyorum desen inanmam zaten ama hep seninle olduğunu düşün ozaman biraz olsun için ferahlıyor ve ben inanıyorum sen güzel haberler ile geleceksin
Bizi bizden iyi anlayan yok canım eşlerimiz bile bizler kadar iyi anlayamaz demem o ki burda kimseyi tanımasak ta aynı anda sevinip üzülüyoruz tüp kardeşiyizİnşallah canım benim inşallah öyle olurmotive edici konuşmaların için çok çok teşekkür ederim
Aynen öyle eşime yansıtmak istemiyorum üzülür diye ama gözümden akan yaşlara engel olamıyorumBizi bizden iyi anlayan yok canım eşlerimiz bile bizler kadar iyi anlayamaz demem o ki burda kimseyi tanımasak ta aynı anda sevinip üzülüyoruz tüp kardeşiyizdualarım hep seninle haberini bekliyorum ama ben inanıyorum minnoşun seninle hamile duası kabul olur derler bu gece senin içinde dua edicem
Bende fix adet öncesi olurdum transferden sonra da öyle oldu ama pozitifi gördüm bence rahat ol bu bir işaret değil inşallah bebeğin sağlıkla büyütecektirİnşallah canım ama biraz umutlarım kırıldı gib.i bu ishal işi kafamı bozdu birazÇünkü her adet öncesi ishal olurum yine de Rabbimden ümit kesilmez
Kıyamam yaaAynen öyle eşime yansıtmak istemiyorum üzülür diye ama gözümden akan yaşlara engel olamıyorumyine de hicbirsey söyleyemiyor ne soylesinki zaten Allah senden razı olsun Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah
Ya lütfen üzülmeyin sizi hissediyor şuan ben inanıyorum pozitif olduğuna lütfen son 1 gün kaldı sabredin kendinizi üzmeyinAynen öyle eşime yansıtmak istemiyorum üzülür diye ama gözümden akan yaşlara engel olamıyorumyine de hicbirsey söyleyemiyor ne soylesinki zaten Allah senden razı olsun Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim umut oldunuz banaBende fix adet öncesi olurdum transferden sonra da öyle oldu ama pozitifi gördüm bence rahat ol bu bir işaret değil inşallah bebeğin sağlıkla büyütecektir
Sabretmeye çalışıyorum çok teşekkür ederimYa lütfen üzülmeyin sizi hissediyor şuan ben inanıyorum pozitif olduğuna lütfen son 1 gün kaldı sabredin kendinizi üzmeyin
Aminnnn inşallahKıyamam yaabaşka şeyler yapmaya çalış kafanı dağıt 1gün kaldı çok az sabret üzülüyorum bende böyle olunca aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz yada yaşadık umarım allahtan temennim göz yaşların mutluluktan aksın cumartesi sana uğurlu ve mutlu haberler ile dönsün
Tebrikleeerr saglikla artsin insallahKızlarrrrr 9.gün kan testim 324güzel mi
Benim tedaviden once baktırdıgımda 0.87 idi şimdi 7 haftalık hamileyim 9 a yukselmiş ama bu onemli bir deger vucut bebege saldırıyormuş yukselınce. Lupusu düşük yaptıgımda baktrmıştım 2 sene once o zaman onda bişey yoktu anti tpo da hep 1 altıydı.Anti tpo yu ben hep tiroid kontrollerimde baktiriorum onun icin istiolar ilk tup bebege baslarken cok yuksek cikmisti ilaca basladim sonra da lupus teshisi konmustu tedavi o yonde ilerledi. Sizin yuksekmi degeriniz?
Canim sakın umutsuz düşünme öle yarın güzel haberler alicaz senden insallah canini sıkıp stres olma hic. Olumlu duşun yarin insallah bosuna skmısım canimi diceksin ole dua edelim olurmuİnşallah canım ama biraz umutlarım kırıldı gib.i bu ishal işi kafamı bozdu birazÇünkü her adet öncesi ishal olurum yine de Rabbimden ümit kesilmez
Ben bazen geceleri kasılıyorum ıkınıyor gibi sanki bebeğe vücudum saldırıyor gibi hissediyorum birde ben baktırayım olmadıBenim tedaviden once baktırdıgımda 0.87 idi şimdi 7 haftalık hamileyim 9 a yukselmiş ama bu onemli bir deger vucut bebege saldırıyormuş yukselınce. Lupusu düşük yaptıgımda baktrmıştım 2 sene once o zaman onda bişey yoktu anti tpo da hep 1 altıydı.
Benımde şekere falan bakıldı canım glikoz yani ama benım normaldende düşük şekerim hep midem bulandıgı için heraldeCanım benden bir sürü tektik istendi bi kısmını paylaşıyorum ama tpo içlerinde yok
AminnnnnTebrikleeerr saglikla artsin insallah
Kızlar benim de bugün 10. Günüm bitiyor. Cumartesi test günüm. Bugün ciddi adet sancılarım başladı ama yatarken geçiyor. Bir de afedersiniz kabizdim ama bu akşam ishale döndü galibaher adet öncesi böyle olurum çok moralim bozuldu hamile olan arkadaşlar sizin nasıl oldu test gününden önce.
Canım bebeğin vucuda saldırmıyordur oyle anlaşılmaz o. Benımde agrım oluyo kasıklarımda ama rahım buyudugu için doğal bişey buBen bazen geceleri kasılıyorum ıkınıyor gibi sanki bebeğe vücudum saldırıyor gibi hissediyorum birde ben baktırayım olmadı
Canım sen testlerini kaçıncı gün yapmıştınCanım benim hiç korkma yükseliş var burdaki kızlar da biliyor benim ilk 6.41 çıktı resmen çöktüm ertesi gün bianda 81.4 oldu sen içini ferah tut sakın stres yapma benim gibi sonra pişman olursun esas değer 10.gün başlıyormuş doktorum öyle dedi
İnşallah canım olumlu olmaya çalışıyorumCanim sakın umutsuz düşünme öle yarın güzel haberler alicaz senden insallah canini sıkıp stres olma hic. Olumlu duşun yarin insallah bosuna skmısım canimi diceksin ole dua edelim olurmuBiz pozitif enerji gonderelim guzel sonuclar gelsin . Aminn
Yaa çok teşekkür ederim inşallah öyle olurAyni belirtiler bende de olmustu. Hatta 8.gunu gecesi adet sancilari beni uykudan uyandiracak kadar fazla olmustu. Gaz ve bagirsak hareketleri de cok fazlaydi. Olumsuz dusunmustum
Ama pozitif geldi.Bu arada keseyi gördüm ama hala adet olacakmisim gibi agrilarim var korkmayin yarin pozitifi goreceginizden ben yuzde yuz eminim
Benim 7.gün 6.41 8.gün 81.4 10.gün 252 12.günde 697 çıkmıştı canımCanım sen testlerini kaçıncı gün yapmıştın