Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim inşallah öyle olur🤲🥰 motive edici konuşmaların için çok çok teşekkür ederim 🙏🥰
Bizi bizden iyi anlayan yok canım eşlerimiz bile bizler kadar iyi anlayamaz demem o ki burda kimseyi tanımasak ta aynı anda sevinip üzülüyoruz tüp kardeşiyiz 😅dualarım hep seninle haberini bekliyorum ama ben inanıyorum minnoşun seninle hamile duası kabul olur derler bu gece senin içinde dua edicem 🙏😘😘😘

Bizi bizden iyi anlayan yok canım eşlerimiz bile bizler kadar iyi anlayamaz demem o ki burda kimseyi tanımasak ta aynı anda sevinip üzülüyoruz tüp kardeşiyiz 😅dualarım hep seninle haberini bekliyorum ama ben inanıyorum minnoşun seninle hamile duası kabul olur derler bu gece senin içinde dua edicem 🙏😘😘😘
Aynen öyle eşime yansıtmak istemiyorum üzülür diye ama gözümden akan yaşlara engel olamıyorum😔 yine de hicbirsey söyleyemiyor ne soylesinki zaten😔 Allah senden razı olsun Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah 🤲☺️

İnşallah canım ama biraz umutlarım kırıldı gib.i bu ishal işi kafamı bozdu biraz 🤦🏼‍♀️ Çünkü her adet öncesi ishal olurum🤦🏼‍♀️ yine de Rabbimden ümit kesilmez 🤲
Bende fix adet öncesi olurdum transferden sonra da öyle oldu ama pozitifi gördüm bence rahat ol bu bir işaret değil inşallah bebeğin sağlıkla büyütecektir

Aynen öyle eşime yansıtmak istemiyorum üzülür diye ama gözümden akan yaşlara engel olamıyorum😔 yine de hicbirsey söyleyemiyor ne soylesinki zaten😔 Allah senden razı olsun Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah 🤲☺️
Kıyamam yaa😔 başka şeyler yapmaya çalış kafanı dağıt 1gün kaldı çok az sabret üzülüyorum bende böyle olunca aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz yada yaşadık umarım allahtan temennim göz yaşların mutluluktan aksın cumartesi sana uğurlu ve mutlu haberler ile dönsün 🙏🙏

Ya lütfen üzülmeyin sizi hissediyor şuan ben inanıyorum pozitif olduğuna lütfen son 1 gün kaldı sabredin kendinizi üzmeyin

Kıyamam yaa😔 başka şeyler yapmaya çalış kafanı dağıt 1gün kaldı çok az sabret üzülüyorum bende böyle olunca aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz yada yaşadık umarım allahtan temennim göz yaşların mutluluktan aksın cumartesi sana uğurlu ve mutlu haberler ile dönsün 🙏🙏
Aminnnn inşallah 🤲🥹 lütfen üzülmeyin sizi de üzdüm nolur kusura bakmayın sadece duygu patlamasi yaşıyorum 🥹 ağladım da rahatladım biraz kendimi çok sıkmıştım çünkü iyi geldi☺️

Anti tpo yu ben hep tiroid kontrollerimde baktiriorum onun icin istiolar ilk tup bebege baslarken cok yuksek cikmisti ilaca basladim sonra da lupus teshisi konmustu tedavi o yonde ilerledi. Sizin yuksekmi degeriniz?
Benim tedaviden once baktırdıgımda 0.87 idi şimdi 7 haftalık hamileyim 9 a yukselmiş ama bu onemli bir deger vucut bebege saldırıyormuş yukselınce. Lupusu düşük yaptıgımda baktrmıştım 2 sene once o zaman onda bişey yoktu anti tpo da hep 1 altıydı.

İnşallah canım ama biraz umutlarım kırıldı gib.i bu ishal işi kafamı bozdu biraz 🤦🏼‍♀️ Çünkü her adet öncesi ishal olurum🤦🏼‍♀️ yine de Rabbimden ümit kesilmez 🤲
Canim sakın umutsuz düşünme öle yarın güzel haberler alicaz senden insallah canini sıkıp stres olma hic. Olumlu duşun yarin insallah bosuna skmısım canimi diceksin ole dua edelim olurmu 🤲🤲🤲 Biz pozitif enerji gonderelim guzel sonuclar gelsin . Aminn🙏

Benim tedaviden once baktırdıgımda 0.87 idi şimdi 7 haftalık hamileyim 9 a yukselmiş ama bu onemli bir deger vucut bebege saldırıyormuş yukselınce. Lupusu düşük yaptıgımda baktrmıştım 2 sene once o zaman onda bişey yoktu anti tpo da hep 1 altıydı.
Ben bazen geceleri kasılıyorum ıkınıyor gibi sanki bebeğe vücudum saldırıyor gibi hissediyorum birde ben baktırayım olmadı

Kızlar benim de bugün 10. Günüm bitiyor. Cumartesi test günüm. Bugün ciddi adet sancılarım başladı ama yatarken geçiyor. Bir de afedersiniz kabizdim ama bu akşam ishale döndü galiba🤦🏼‍♀️her adet öncesi böyle olurum çok moralim bozuldu🤦🏼‍♀️ hamile olan arkadaşlar sizin nasıl oldu test gününden önce.

Ayni belirtiler bende de olmustu. Hatta 8.gunu gecesi adet sancilari beni uykudan uyandiracak kadar fazla olmustu. Gaz ve bagirsak hareketleri de cok fazlaydi. Olumsuz dusunmustum
Ama pozitif geldi. 🙏Bu arada keseyi gördüm ama hala adet olacakmisim gibi agrilarim var☺️korkmayin yarin pozitifi goreceginizden ben yuzde yuz eminim🥳

Canım benim hiç korkma yükseliş var burdaki kızlar da biliyor benim ilk 6.41 çıktı resmen çöktüm ertesi gün bianda 81.4 oldu sen içini ferah tut sakın stres yapma benim gibi sonra pişman olursun esas değer 10.gün başlıyormuş doktorum öyle dedi
Canım sen testlerini kaçıncı gün yapmıştın

Canim sakın umutsuz düşünme öle yarın güzel haberler alicaz senden insallah canini sıkıp stres olma hic. Olumlu duşun yarin insallah bosuna skmısım canimi diceksin ole dua edelim olurmu 🤲🤲🤲 Biz pozitif enerji gonderelim guzel sonuclar gelsin . Aminn🙏
İnşallah canım olumlu olmaya çalışıyorum 🙏☺️ yani ben kendimi paralasam da sonuc değişmeyecek biliyorum ama işte dün akşam ağır geldi kaldiramadim. Neyse iyi oldu bayağı rahatladım😄 çok teşekkür ederim canım Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah 🤲🥰
Ayni belirtiler bende de olmustu. Hatta 8.gunu gecesi adet sancilari beni uykudan uyandiracak kadar fazla olmustu. Gaz ve bagirsak hareketleri de cok fazlaydi. Olumsuz dusunmustum
Ama pozitif geldi. 🙏Bu arada keseyi gördüm ama hala adet olacakmisim gibi agrilarim var☺️korkmayin yarin pozitifi goreceginizden ben yuzde yuz eminim🥳
Yaa çok teşekkür ederim inşallah öyle olur 🤲🥰 olmazsa da 2 embriyom daha var kendimi onlara hazırlarım 🥰 ama inşallah onları kardeş yapmak için kullanırız🤲🥰 sizin bebisinize de maşallah 🥰 kalp atışını da duymak nasip olsun inşallah 🤲🥰

X