- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi Papatya0593
- #22.621
Bende var kuru dut işe yariyormuymuş bilmiyordum4 içiyorum yine de enfeksiyon oluyorum bugun kuru dut kaynatıp içmeye başladım umarım fayda görürüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende var kuru dut işe yariyormuymuş bilmiyordum4 içiyorum yine de enfeksiyon oluyorum bugun kuru dut kaynatıp içmeye başladım umarım fayda görürüm
Evet doktorum da oyle dedi genellikle hamileliğin 5. Ayindan sonra hep oluyor dedi , az önce arkadaş kuru dut kaynatıp içeceğini söylemiş ben de deneyeceğim şimdiÇok güzel su içiyormuşsunuz aslında ama her gebelikte az çok oluşuyormuş bu durum malesef. Ben 1 1.5 litre arası zor içiyordum normalde bugün 2 litreden fazla içmeye gayret ettim.
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsunGeçmiş olsun size de. Çokça su içelim geçer inşallah ben de idrar kültürü baktıracağım bakalım ne çıkacak.
Bende var kuru dut işe yariyormuymuş bilmiyordum
Yariyormus ama organik olmasına dikkat etmek lazımmisBende var kuru dut işe yariyormuymuş bilmiyordum
Ben de deneyeceğim bakalım şifa olur inşallahEvet doktorum da oyle dedi genellikle hamileliğin 5. Ayindan sonra hep oluyor dedi , az önce arkadaş kuru dut kaynatıp içeceğini söylemiş ben de deneyeceğim şimdi
Evet canım hepsi kendi doktorumun önerisiMelodiminEsi bu markalar doktor tavsiyesi mi canım?
Hahah nedenmi 10 kilo aldik is bu yuzdenKızlar hem demir hem vitamin hem magnezyum takviyelerinizin tümünü aynı gün mü içiyorsunuz ..aşırı iştah yapmıyor mu? Bana doktorum bir gün vitamin (regenesis Max) bir gün magnezyum (osteocare) her gün 2 doz demir (ferplex fol) önerdi. Ben bu şekilde kullanıyorum .
Multivitamin ve d vit her gün kahvaltıdan sonra alıyorum (regenesis max). Demiri kahvaltıdan 2 saat geçtikten sonra genelde mandalina ya da portakalla alıyorum. Mg ile kalsiyumu dönüşümlü kullanıyorum. Mg içeceksem yatmadan önce, kalsiyum içeceksem günün uygun bir saatinde, genelde akşam yemekten bir süre sonra oluyor.Kızlar hem demir hem vitamin hem magnezyum takviyelerinizin tümünü aynı gün mü içiyorsunuz ..aşırı iştah yapmıyor mu? Bana doktorum bir gün vitamin (regenesis Max) bir gün magnezyum (osteocare) her gün 2 doz demir (ferplex fol) önerdi. Ben bu şekilde kullanıyorum .
Merhaba demir için ferro sanol alıyorum sabah - akşam, multivitamin ocean mummy, d vitamini, magnezyum 1 kere, hepsi aynı gün alıyorum ve çok iştahım açıldı benimKızlar hem demir hem vitamin hem magnezyum takviyelerinizin tümünü aynı gün mü içiyorsunuz ..aşırı iştah yapmıyor mu? Bana doktorum bir gün vitamin (regenesis Max) bir gün magnezyum (osteocare) her gün 2 doz demir (ferplex fol) önerdi. Ben bu şekilde kullanıyorum .
Ben bu kadar kiloyu vitaminlere bağlıyorum. Normal yeme düzenimden çok fazla yemiyorum. Tabii ki daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, süt kuruyemiş ekledim ekstra. işyerindekiler bisküviler kuruyemişler çikolatalar tostlar yiyor her gün. Benden daha çok hamile gibiler ama onlar almıyorMerhaba demir için ferro sanol alıyorum sabah - akşam, multivitamin ocean mummy, d vitamini, magnezyum 1 kere, hepsi aynı gün alıyorum ve çok iştahım açıldı benim![]()
Mümkün acayip iştah açıyor demir özellikle, sağlıkla gelsinler de koşturmaca ile veririz sanırımBen bu kadar kiloyu vitaminlere bağlıyorum. Normal yeme düzenimden çok fazla yemiyorum. Tabii ki daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, süt kuruyemiş ekledim ekstra. işyerindekiler bisküviler kuruyemişler çikolatalar tostlar yiyor her gün. Benden daha çok hamile gibiler ama onlar almıyor![]()
Demiri ben aç karnına içiyorum bir bayılmak geliyor ki sormaMümkün acayip iştah açıyor demir özellikle, sağlıkla gelsinler de koşturmaca ile veririz sanırım![]()
Sabah aç karnına tiroid ilacım var ilk onu kullanıyorum. Bir müddet sonra yine aç karnına demir hapı.Kızlar hem demir hem vitamin hem magnezyum takviyelerinizin tümünü aynı gün mü içiyorsunuz ..aşırı iştah yapmıyor mu? Bana doktorum bir gün vitamin (regenesis Max) bir gün magnezyum (osteocare) her gün 2 doz demir (ferplex fol) önerdi. Ben bu şekilde kullanıyorum .
Magnezyum ve kalsiyum ayni anda alınmıyor mu ? Benim ilacin icinde kalsiyum+ magnezyum+d vitamini varMultivitamin ve d vit her gün kahvaltıdan sonra alıyorum (regenesis max). Demiri kahvaltıdan 2 saat geçtikten sonra genelde mandalina ya da portakalla alıyorum. Mg ile kalsiyumu dönüşümlü kullanıyorum. Mg içeceksem yatmadan önce, kalsiyum içeceksem günün uygun bir saatinde, genelde akşam yemekten bir süre sonra oluyor.
Benim kullandıklarım ayrı ayrı. magnezyumda mg+çinko var. Kalsiyumda ise d3 var. Bir gün magnezyum bir gün kalsiyum kullanıyorum. Kalsiyum alacağım gün d3 ayrı kullanmıyorum. Ayrı olması şart değil, birlikte olması daha pratikmişMagnezyum ve kalsiyum ayni anda alınmıyor mu ? Benim ilacin icinde kalsiyum+ magnezyum+d vitamini var
Bende sizin gibi sabah 9 da tiroid ilacımı içiyorum ama Demir’i kahvaltıdan sonraya erteledim çünkü çok ağır geldi bana kustum falan o yüzden yemekten iki saat sonra içtim öteki türlü dokundu kahvaltıdan sonra multivitamin ıçiyorum kahvaltıyla birlikte d3 kullanıyorum şimdilik magnezyum vermedi doktor bakalımSabah aç karnına tiroid ilacım var ilk onu kullanıyorum. Bir müddet sonra yine aç karnına demir hapı.
Öğle yemeğinden sonra balık yağı ve d vitamini.
Akşam 23.00 gibi de magnezyum, doktor özellikle yatmadan önce içmemi istemişti.
Ben her gün hepsini içmiyorum ama tiroid ve demiri mutlaka kullanıyorum, iştahımda bir değişiklik yok sadece sabah aç karnına içtiğim için o süreç zor oluyor
İlaçlarımız aynıymış benimde iştah allah ne verdiyse ilaçlardan mı bilmem ama zaten iştahlı bi gebe olmuşumdur hepMerhaba demir için ferro sanol alıyorum sabah - akşam, multivitamin ocean mummy, d vitamini, magnezyum 1 kere, hepsi aynı gün alıyorum ve çok iştahım açıldı benim![]()
Ben de gece yatarken ve sabaha karşı aç :))Demiri ben aç karnına içiyorum bir bayılmak geliyor ki sormaçocuk da içerden tepikliyor anne bir şeyler ye artık diye
![]()
Ooooİlaçlarımız aynıymış benimde iştah allah ne verdiyse ilaçlardan mı bilmem ama zaten iştahlı bi gebe olmuşumdur hepkendimi kaptırıyorum sabah tost yedim mesela üstüne ekmekle devam ettim kahvaltıya kaymak peynıre dadandım
![]()