- 16 Haziran 2020
- 4.291
- 9.588
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.681
Dudak büzmesine dayanılmaz kiDüzeliyor canım sonra da nazlanma dudak büzerek ağlama başlıyoranlayacağın bacak kadar boyları türlü türlü huyları var bebelerin
Öyle canım cidden çoook çabuk geçiyor. Nazlanmalar, sarılmalar, küsmeler başladıDudak büzmesine dayanılmaz kizaman çabuk geçiyor yaa büyüsün istemiyorum hiç
Evet evet bide anne demelri yok muÖyle canım cidden çoook çabuk geçiyor. Nazlanmalar, sarılmalar, küsmeler başladı
Evet inanilmaz memnun kaldim tek sorun hastaneyle ilgili su, ayse hocanin hastalarini genelde 12-13. Katlara (dogum katlarina) degilde 4-6. Katlara veriyorlar oradaki hemsirelerde yemidogan hemsiresindegil topuk kaninda falan asiri basarisizlardi 40 dk da bi kan alamadilar tek skayetim buydumerhab memnun kaldınız mı hastaneden ve ayşe hocadan ?
Merhaba da sarımsaklı zeytinyağ demissiniz nasıl uygulanıyor acabaGeçmiş olsun üşüttü mü?
Sarımsaklı zeytinyağını hiç duydun mu? Ateş, öksürük ve balgam atmada çok işe yarıyor. Bizzat deneyimledim.
Merhaba. Üç diş sarımsağı ezip cam kaba koyuyoruz, üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekliyoruz. Gece yatmadan önce bebeğin ayaklarının altına zeytinyağı kısmından sürüyoruz kesinlikle sarımsak değmemeli. Çorap giydirip uyutuyoruz. Sarımsak da zeytinyağı da mutlaka doğal olmalı.Merhaba da sarımsaklı zeytinyağ demissiniz nasıl uygulanıyor acaba
Tamam teşekkür ederim denicem bizde ateş yokda balgam var şuan sadeceMerhaba. Üç diş sarımsağı ezip cam kaba koyuyoruz, üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekliyoruz. Gece yatmadan önce bebeğin ayaklarının altına zeytinyağı kısmından sürüyoruz kesinlikle sarımsak değmemeli. Çorap giydirip uyutuyoruz. Sarımsak da zeytinyağı da mutlaka doğal olmalı.
Ben faydasını gördüm iki saat içinde iki derece düştü ateşi.
Balgam ve öksürükte de işe yarıyor. Geçmiş olsun..Tamam teşekkür ederim denicem bizde ateş yokda balgam var şuan sadece
Ben hep sağ tarafına yatırıyorum o kendisi yüzüstü dönüyorKendi öyle rahat ediyorsa zararı yok deniyor. Biz öyle yatırmamalıymışız. Bazen benimki de öyle yatıyor
Hanımlar artık teker teker bebişlerimiz 1 yaşlarına girmeye başladı… Allah herbirine güzel ömğrler nasip etsin inşallah..
Oğlum 10 aylıkken emmeyi bıraktı. Mamaya başladık. 1 yaş kontrolümüzde doktorumuz mamayı mümkün olduğunca artık azaltmamızı süt, yoğurt, kefir tüketimi ile mamadan gelecek besinleri doldurabileceğimizi söyledi. Az önce de instagramda amerikan pediatri akademisi dsönün 1 yaşından sonra formül süt yerine tam yağlı inek sütü önerdiğiyle ilgili bir posta denk geldim. Kafam çok karışık şuan. Sadece mama ile devam eden anneler sizler nasıl bir yok izliyor ya da izleyeceksiniz 1 yaş itibarıyla?
Benim oğlum 4.aydan beri o şekilde yatıyor. Bebekler genelde seviyor zaten yüzüstü uyumayı. O şekilde rahat ediyorlarsa demekKızlar benim oğlan hep yüzüstü yatıyorzararlı diye okumuştum ama ne kadar düzeltirsem düzelteyim yine aynı pozisyona dönüyor. Ne yapabilirim acaba?
Omurgası için zararlı olduğu yazıyor. O yüzden her yöne dönerek uyusa daha sağlıklı aslındaBenim oğlum 4.aydan beri o şekilde yatıyor. Bebekler genelde seviyor zaten yüzüstü uyumayı. O şekilde rahat ediyorlarsa demek
Canım benimki 3.5 aylıktan beri hep yüzüstü uyuyor ben yan koyuyorup hemen dönüyor zararı olsa olurdu diye düşünüyorum o şekilde rahatlar benceKızlar benim oğlan hep yüzüstü yatıyorzararlı diye okumuştum ama ne kadar düzeltirsem düzelteyim yine aynı pozisyona dönüyor. Ne yapabilirim acaba?
Of taşınma büyük meşakkat hele ki bebek varken. Biz savdık canım birinci yaş günümüzüMelodiminEsi uzun zamandır burada yoktum fırsatım hiç olmadı taşındık bebekle taşınmak çok zormuş üzerine her gün misafir gelmesi diş çıkartmalar derken sancılı süreçler geçirdik Sizler ne yapıyorsunuz son mesajları okuyabildim doğum günleri yaklaşıyor neler yapacaksınız ? Ben aile arasında ufak kutlama gibi düşündüm birde bir yaş çekimi yaptıracağız haftasonu
Bu arada benimkinin 8.dişi yolda kendi kendine ayaklanıp tay tay oluyor biyerlere tutunup yürümeyi epeydir yapıyoruz cesaretini toplasa yürüyecek kıvamda ama çok zorlamıyorum başımıza bela olacaklar şuan bile yetişemiyorum ben
Zaten düzeltsem de dönüyor şu an yapabileceğim pek bir şey yokCanım benimki 3.5 aylıktan beri hep yüzüstü uyuyor ben yan koyuyorup hemen dönüyor zararı olsa olurdu diye düşünüyorum o şekilde rahatlar bence
Hanımlar artık teker teker bebişlerimiz 1 yaşlarına girmeye başladı… Allah herbirine güzel ömğrler nasip etsin inşallah..
Oğlum 10 aylıkken emmeyi bıraktı. Mamaya başladık. 1 yaş kontrolümüzde doktorumuz mamayı mümkün olduğunca artık azaltmamızı süt, yoğurt, kefir tüketimi ile mamadan gelecek besinleri doldurabileceğimizi söyledi. Az önce de instagramda amerikan pediatri akademisi dsönün 1 yaşından sonra formül süt yerine tam yağlı inek sütü önerdiğiyle ilgili bir posta denk geldim. Kafam çok karışık şuan. Sadece mama ile devam eden anneler sizler nasıl bir yok izliyor ya da izleyeceksiniz 1 yaş itibarıyla?