- 18 Ağustos 2022
- 656
- 636
- 37
- Konu Sahibi Papatya0593
- #4.041
Bende folacin kullanıyorum esimin arkadaşı eczacı en iyisi bu demiş düşünürseniz arastirabilirsinizAy bende sorucam ya herkes daha iyi olanları alıyor bende bakıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende folacin kullanıyorum esimin arkadaşı eczacı en iyisi bu demiş düşünürseniz arastirabilirsinizAy bende sorucam ya herkes daha iyi olanları alıyor bende bakıcam
Kız olursa Eslem, Zehra, Öykü 3 isim arasında kaldım erkek olursa babası koyacak öyle anlaştıkKızlar isim düşünmeye başladınız mı
Yeni gelen herkese tebrikler
biz gruba ilk gelenler olarak bekleyişe geçtiğimiz için merak ediyorum kızlar sizi sesiniz çıkmıyor, nerdesiniz
6. Haftayı deviren, kalp atışını duyan kızlarrr ses verin ne yapıyorsunuz? Nasıl geçiyor? Son gelişmeler neler? Haberleşelim boşlamayalım
İlk ben yazıyorum
Bugün 7+1’im
Haftaya bundan sonda doğuma kadar devam edeceğim doktora ilk kez gidip muayene olacağım muhtemelen testlerimi yapıcak
Bi hayli büyümüş olmasını beklediğim bebişi görüp çok daha rahat hatta karından kalp atışını duyacağım
mide bulantım yok, kasıkta batma oluyor, göğüs hassasiyeti devam.. belirtiler az ama telaşa mahal yok e j
Ben tam 7 yim. Kanamam olmuştu biraz çok korkmuştum. Bugün doktora gittim hem bebeği gördük hem kalbi duyduk. Progestan kullanıyorum ama kanama lekeler halinde devam ediyor. Doktorum sıkıntı yok dedi. Umarım öyledirYeni gelen herkese tebrikler
biz gruba ilk gelenler olarak bekleyişe geçtiğimiz için merak ediyorum kızlar sizi sesiniz çıkmıyor, nerdesiniz
6. Haftayı deviren, kalp atışını duyan kızlarrr ses verin ne yapıyorsunuz? Nasıl geçiyor? Son gelişmeler neler? Haberleşelim boşlamayalım
İlk ben yazıyorum
Bugün 7+1’im
Haftaya bundan sonda doğuma kadar devam edeceğim doktora ilk kez gidip muayene olacağım muhtemelen testlerimi yapıcak
Bi hayli büyümüş olmasını beklediğim bebişi görüp çok daha rahat hatta karından kalp atışını duyacağım
mide bulantım yok, kasıkta batma oluyor, göğüs hassasiyeti devam.. belirtiler az ama telaşa mahal yok
Smear testinden bahsetmissiniz cvp banaydi sanırım öyleyse de değilse de bu yorum içimi ferahlatti teşekkürler :)Doktor bana da smear testi yaptırmak ister misiniz diye sordu hayır dedim. Yaptırmadım ben. Yapılırsa kanama, lekelenme olur genelde dedi ama korkulacak bir şey değil dedi. Bence smear testiyle ilgili olabilir ama sorun değil doğal bir süreç. o yüzden içiniz rahat olsun
Ay evet yanlış kişiyi alıntılamışım sizin mesajdan alıntı yapacağıma evet size yazmıştımSmear testinden bahsetmissiniz cvp banaydi sanırım öyleyse de değilse de bu yorum içimi ferahlatti teşekkürler :)
Ben temmuz 2022 tüp bebek sayfasından buraya transfer oldum 22 temmuzda transferim yapıldı. İnşallah tutar sizinki de. Lütfen dikkat edin şu 10 güne, hamileymişsin gibi davran demişti bana hemşireBu arada tup bebek annelerimisiniz
Çok güzel isimler bende nedense hep kız ismi düşünüp duruyorumKız olursa Eslem, Zehra, Öykü 3 isim arasında kaldım erkek olursa babası koyacak öyle anlaştık
Ben de 6+1 de kese bebek kalp atısı hepsını gormustumHaftaya cuma 6 hafta 0 gün oluyo, kesin görünür bence. Bebek bile görünebilir
Hadi bakalım bende çift isim koycam aklımda farklı isimler var ama birleştiremedim kız olursa sevdiğim isimler Afra, Dilay, Aybuke, Eylül erkek olursa Halil Eren düşündüm ama eşim henüz birşey demiyor her an değişebilirBenim belliydi kızım olursa ya mehir Nisa yada Asya nisa oğlum olursa Musa koyucaz inşallah
İnşallah aminn Allah razı olsun canm belirti olarak bel ve kasik ağrılarım var hayırlısı inşallahBen temmuz 2022 tüp bebek sayfasından buraya transfer oldum 22 temmuzda transferim yapıldı. İnşallah tutar sizinki de. Lütfen dikkat edin şu 10 güne, hamileymişsin gibi davran demişti bana hemşire
Sağlıkla gelsinler evlatlarımız
Bende ama erkek ismi bulmak daha kolay benceÇok güzel isimler bende nedense hep kız ismi düşünüp duruyorum
İçimden geçen kız belki de o yüzden sanki kız olacakmış gibi seçeneklerim daha fazla erkek olursa Halil Eren düşünüyorum kız olsa acaba o mu olsa bu mu olsa diyorum tabi eşim ne der bilmiyorum o daha erken düşünmek için diyo çok rahatBende ama erkek ismi bulmak daha kolay bence
Ben hamilelğimde cok bakmıstım çogu tutuyoduKizlar ramzi teorisinden anlayan yok mu , ultrasonlari yorumlasa
Tam tersi benceeBende ama erkek ismi bulmak daha kolay bence
Çünkü kız isimlerinde daha çok seçenek var.Çok güzel isimler bende nedense hep kız ismi düşünüp duruyorum
Onunda etkisi var erkek isimleri çok sıradan geliyor nedenseÇünkü kız isimlerinde daha çok seçenek var.
Teşekkür ederim mutlaka bakıcamBende folacin kullanıyorum esimin arkadaşı eczacı en iyisi bu demiş düşünürseniz arastirabilirsiniz