- 16 Haziran 2020
- 4.262
- 9.550
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.201
Çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyi olur oğlusunCanım hiç götürmedim doktora o yüzden bilmiyorum. Bugün götürecektim hem de altıncı ay aşılarını yaptıracaktık ama grip oldu oğluşumikisi üst üste olmasın diye vazgeçtik
Ya bizimkinde de kaka sayisinda artis oldu biliyomusuj eskiden 1 kere yapardi ek gidaya gectik 3 kez yapiyor:) annem diyoki demekki açmış bu cocuk hep:)))Öyle haklısın yavaş yavaş arttırmamız lazım öğünleride aslında sütten ne olacak artık ama bizde iyi gidiyorduk gene kaka yapmadı 2 gün muz verdim diye , yanın da da yoğurt armut fln vardı aslında bugün resmen ıkındı kaka yapamadı, püre yapayım kayısıdan yarın gene senin tarif
Ya onu da duydum kimisinin öyle oluyormuş benim ki de anne sütü alırken günde en az 2 kaka yapardı ek gıda bozdu bizimdeYa bizimkinde de kaka sayisinda artis oldu biliyomusuj eskiden 1 kere yapardi ek gidaya gectik 3 kez yapiyor:) annem diyoki demekki açmış bu cocuk hep:)))
Yap yap canım kayısı armut iyi gelirÖyle haklısın yavaş yavaş arttırmamız lazım öğünleride aslında sütten ne olacak artık ama bizde iyi gidiyorduk gene kaka yapmadı 2 gün muz verdim diye , yanın da da yoğurt armut fln vardı aslında bugün resmen ıkındı kaka yapamadı, püre yapayım kayısıdan yarın gene senin tarif
Sağ olasın canım sürekli burnunu açıyoruz, bugün daha iyiÇok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyi olur oğlusun
Çok şükür çok daha iyi olur inşallahSağ olasın canım sürekli burnunu açıyoruz, bugün daha iyi
Senin hanımefendi nasıl?
Doğrudur acıtıyordur belki. Ya geçen kazalarla ilgili bir gönderi okumuştum, cam bardak için çok tehlikeli diyorlar, başına gelmiş çok kişi var. Bebeklere cam bardakla su vermişler misafirlikte falan, kırılmış ağzında, hiç aklıma gelmezdi bu durum. Gerçi daha erken de bizler için, aklımızda bulunsun Allah korusun
Sağ olasın canım sürekli burnunu açıyoruz, bugün daha iyi
Senin hanımefendi nasıl?
Ah kuzum ya inşallah öksürüğü de hemencecik geçerÇok şükür çok daha iyi olur inşallah
Bende burnunu açıyorum, birazcık iyi olmuş gibi öksürüğü maf ediyor yoksa diğer türlü iyi şükür
Canım yumurtayı bir de tavada denesen? Bu şekilde daha rahat yiyorlar diğeri damaklarına yapışıyor sanki.Geçmiş olsun canım.
Ben de dün başladım avokado vermeye.
Labneyle beraber.
Dün 2 kez altına yaptı hatta. Dedim acaba yağlı oldukları için mi oldu.
Yediği de en çok 2 çay kaşığı.
Bugün de ben hastayım diye annemde kaldı kızım.
annem yumurta sarısı da eklemiş bu ikisine. 1,5 çay kaşığı yemiştir diyor. O kadar isteksiz ki. Yine buna da şükür napayım.
Bize ebe de dedi avokado verin hem çok faydalı hem kilo aldırıyor diye.
Öyle pek ahım şahım geçmiyor malesf rahatsızdı diye biraz saldım ondan mı bilmem ilk zamanlar ki iştahı yok. Arada bi veriyorum birşeyler öyle bi düzenimiz yok BizimAh kuzum ya inşallah öksürüğü de hemencecik geçersizin ek gıda nasıl gidiyor?
Canım bizde de durum hemen hemen aynı. Pek keyifsiz ve iştahsız yemeye karşı. Düzenli vermeye çalışıyorum ama yaptığımın yarısı çöp oluyor maalesefÖyle pek ahım şahım geçmiyor malesf rahatsızdı diye biraz saldım ondan mı bilmem ilk zamanlar ki iştahı yok. Arada bi veriyorum birşeyler öyle bi düzenimiz yok Bizim
Alışma süreci ya belki de ondandr bı kaç aya tam düzen oturur diye düşünüyorumCanım bizde de durum hemen hemen aynı. Pek keyifsiz ve iştahsız yemeye karşı. Düzenli vermeye çalışıyorum ama yaptığımın yarısı çöp oluyor maalesef
Kalanı ye ben öyle yapıyorumCanım bizde de durum hemen hemen aynı. Pek keyifsiz ve iştahsız yemeye karşı. Düzenli vermeye çalışıyorum ama yaptığımın yarısı çöp oluyor maalesef
İnşallah canım sabırla bekliyoruzAlışma süreci ya belki de ondandr bı kaç aya tam düzen oturur diye düşünüyorum
Üff tuzsuz hiç güzel değil bebeler de haklıKalanı ye ben öyle yapıyorum
Bence dişi geliyor canım yerine yerleşmişEki Görüntüle 3314001
Kızlar üst dişimiz böyle biraz beyazlamış alt çıkmadan üst çıkmaz değil mi acaba bu nedir bileniniz var mı
Altlar çıkmadan üstün çıkması normal mi acaba ya eğer öyleyse şaşırtıcıBence dişi geliyor canım yerine yerleşmiş
Canım Google da genellikle alt çıkar diyor ama bence bunlar hep tahmin edilen ya herkesin bebişi o kadar farklı ki bakmışsın üst gelmişAltlar çıkmadan üstün çıkması normal mi acaba ya eğer öyleyse şaşırtıcı
Ayy minnoş ya diş çıkınca bide ısırma derdi çıkıyo başımıza dimiCanım Google da genellikle alt çıkar diyor ama bence bunlar hep tahmin edilen ya herkesin bebişi o kadar farklı ki bakmışsın üst gelmişüst beklerken alt gelmiş ama belli olmaz sizinde bence dişleri yerleşmiş yakında çıkar sizinde yaz bize ben bugün ilk ıssırığımı bile aldım memeye gözüm doldu şimdiden sana kolay gelsin
Ya ısırıyor ben ah deyince korkup ağlıyor bugün 3 oldu diğer dişleri de kaşınıyor anlıyorum ama beni ısırıyor yaAyy minnoş ya diş çıkınca bide ısırma derdi çıkıyo başımıza dimi