- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.601
Ay yok yok riske atamamBaya geçmiş bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bunu normal doğurabilirsin aslında
Eninde sonunda konu oraya gelecek iştesabah kız kardeşim aramış abla Dio bu girişin birde çıkışı var seni en çok orda merak ediyorum diyee
Malesef estetik ve fizyolojik açıdan zarar verebiliyo. Daha önceki grubum ekim annelerinde 2 kişi normal doğum yapmıştı ve ikisi de bazı sorunlar yaşadı sonrasındaBen de normal doğumu çok korkunç buluyorum. Çok zor gibi. Kolay olsa bile kadını estetik açıdan da mahvediyor sanki. Yani bana hep öyle anlattılar. Genişleme yırtılma falan. Çok korktum sonra
Günde bir fincan içilebilir diye biliyorumSelam kızlar Türk kahvesi iciyor musunuz?
Ben ssvd deneyeceğim canım2. Bebisine hamile olup sezeryan olcak var mı aramızdabenim 12 nisan gözüküyor doğum tarihi ama daha erken olcak muhtemelen Allah nasip ederse
Ay benim 38+1 de almışlardı acil, o yüzden ne zaman alırlar bilemedim hesaplayamadım :)38+5te aliyolar ya bi sorun çıkmazsa hesapladim 3 Nisan gösteriyor
Evet canım içiyorum iki günde bir. Doktor da ebe de günde bir fincan içebilirsin dediSelam kızlar Türk kahvesi iciyor musunuz?
Asıl kadını daha çok mahveden sezaryen canım. Benim hamilelige kadar 1 gıdım göbeğim yoktuBen de normal doğumu çok korkunç buluyorum. Çok zor gibi. Kolay olsa bile kadını estetik açıdan da mahvediyor sanki. Yani bana hep öyle anlattılar. Genişleme yırtılma falan. Çok korktum sonra
Hahahah içine mi doğdu malum mu olduSelam kızlar Türk kahvesi iciyor musunuz?
Ben cesaret edemiyorum ya korkagimdir zatenBen ssvd deneyeceğim canım
Ohh afiyet olsuunHahahah içine mi doğdu malum mu oldu
Tam tatilimin bitişine doğru şurda bi kaçamak yapayım demiştim yakalandım sanki
Hahahhahah ya gercekten yakalamisimHahahah içine mi doğdu malum mu oldu
Tam tatilimin bitişine doğru şurda bi kaçamak yapayım demiştim yakalandım sanki
yaş 27M meltem kececi buyrun topigimizebilgilerinizi yazın @Hemsiree2e sizi tabloya ekler
yaş, kilo, kaçıncı çocuk ve son adet tarihi
Aa benimde 6 Temmuzyaş 27
kilo 68
ilk çocuk
sat 6 temmuz :)
valla günde 1 tane olur yaHahahhahah ya gercekten yakalamisimben de icmiyordum ama bir zarari yoksa iceyim diyorum arada bir tane
Birseycik olmaz afiyet olsunnnvalla günde 1 tane olur ya
Ki onu da her gün içmiyorum ama şimdi denize karşı bitane içmesem denize ayıp olur geldi bana
Korkanin çocuğu olmazmışBen cesaret edemiyorum ya korkagimdir zaten
Bende ole ya kotlar da sıkıyo artık onuda cok sık sıkmak istemşyorum en güzeli elbise artıkBende kendimi şişmiş gibi hissediyorum göbeğim yan taraflarmda da sanki.