- 31 Temmuz 2022
- 62
- 76
- 25
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.581
Ben aldım doktor sadece folik asit demisti ama doktora sordum kullanabilirsin dedi bende devam ettimBen dr a omega 3 de kullanıyorum devam edeyim mi dedim. Hayır dedi sadece folik asit kullan şu anda. Belki de ilerleyen zamanlarda verecek. Ocean mummy’i dr mu önerdi?
Ama o kişiden kişiye değişir ben 4+5 te gittiğimde değerim 185ti henüziki gün sonra verdiğimde 533 olmuştu daha gerek duymadı doktor direk 6+0da çağırdı. Beta o haftalarda 1500 üzeri olsa gözükürdü. Ben kese için gidicem ama bebişi de görürsem ne güzel olur
Ben bu drları çözemedim zaten. hepsi ayrı telden çalıyor.Ben aldım doktor sadece folik asit demisti ama doktora sordum kullanabilirsin dedi bende devam ettim
Kendini hazırlıyor rahmin o yüzden şişlik var canim bence normaldirSağlıkla gelsinler de kilo alınır verilir. Bebek daha nohut kadar bile yokken Birden karnım büyümeye başlayınca normal mi acaba diye sorguladım
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahCanim benimde son adet tarihi 12 temmuz tüp bebek. Bende 19 ağustosta gidecem keseye baktircm
Ay estağfurullah canım. İnşallah fazla bekletmeden göstersinler kendileriniHmm o benim cahilliğimdeğerin değişkenliğini idrak edemedim henüz. O kadar bi anda oldu ki bilgileri hazmedemedim daha. Bende de hiç tahlile gerek duymadı 10 gün sonra kontrole gel bir şeye bakmaya gerek yok dedi.
O zaman kesin görürsün zaten6+0da
Bende kendimi şişmiş gibi hissediyorum göbeğim yan taraflarmda da sanki.Sağlıkla gelsinler de kilo alınır verilir. Bebek daha nohut kadar bile yokken Birden karnım büyümeye başlayınca normal mi acaba diye sorguladım
İlk bebis ama sezaryen olmayı planlıyorum ve acaip korkuyorum2. Bebisine hamile olup sezeryan olcak var mı aramızdabenim 12 nisan gözüküyor doğum tarihi ama daha erken olcak muhtemelen Allah nasip ederse
5 buçuk yıl olcakİlk bebis ama sezaryen olmayı planlıyorum ve acaip korkuyorumdiğer sezeryan dan bu sezaryene kaç yıl olacak acaba sizin
İnslalaj canımİnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahbenimde son adet tarihim 10 temmuz.
Been :) ilki sezaryen bu da sezaryen olur. Benim aslında sata göre 5 nisan görünüyo doğum ama 5 gün kadar geride diye hesaplarsam 10 nisan gibi oluyo doğum. Yani tam nisanın ilk günleri ya da martın son günleri doğum olur gibi nasipse2. Bebisine hamile olup sezeryan olcak var mı aramızdabenim 12 nisan gözüküyor doğum tarihi ama daha erken olcak muhtemelen Allah nasip ederse
Yaa şartlar elverirse normali dene kuzum ya. Ben çok istemiştim de şartlar elvermedi içimde ukde kaldı :)İlk bebis ama sezaryen olmayı planlıyorum ve acaip korkuyorumdiğer sezeryan dan bu sezaryene kaç yıl olacak acaba sizin
Baya geçmiş bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bunu normal doğurabilirsin aslında5 buçuk yıl olcakbende korktuğumdan sezeryan olmuştum ama şimdiki aklım olsa normal doğumu bi denerdim
Eninde sonunda konu oraya gelecek işteayy konumuz doğuma mı geldi
o konuları hiç açmasak zira ben de normal doğumun nasıl bir şey olduğunu hayal edemiyorum bişeye benzetemiyorum
çok ağrılı sancılı işkence gibi birşeye benziyor
Aslında normal isterim de ben daha bekarken bile normal doğum yapan kadınlara hep hayran kalırdm o kadar korkuyorum ki anlatamam gerçi sezaryen de o kadar kolay değilYaa şartlar elverirse normali dene kuzum ya. Ben çok istemiştim de şartlar elvermedi içimde ukde kaldı :)
Doğucağı zaman tam 3.5 yıl olmuş olcak diğer sezaryenden sonra. Ama bi çok doktor ssvd yapmıyo, doktor değiştirmem herhalde. Tabi henüz konuşmadım da bu konuyu doktorumla, bakalım zaman ne göstericek :)Aslında normal isterim de ben daha bekarken bile normal doğum yapan kadınlara hep hayran kalırdm o kadar korkuyorum ki anlatamam gerçi sezaryen de o kadar kolay değil
Aradan uzun zaman geçtiyse normal yapabilirsiniz diye biliyorum
38+5te aliyolar ya bi sorun çıkmazsa hesapladim 3 Nisan gösteriyorBeen :) ilki sezaryen bu da sezaryen olur. Benim aslında sata göre 5 nisan görünüyo doğum ama 5 gün kadar geride diye hesaplarsam 10 nisan gibi oluyo doğum. Yani tam nisanın ilk günleri ya da martın son günleri doğum olur gibi nasipse
Senin de nisan başı olur herhalde canım