- 14 Ocak 2009
- 9.897
- 958
- Konu Sahibi Papatya0593
benim de zaten şu an paylaşmayı düşündüğüm tek kişi annemle babam. Onlarla da 15 gün birlikte tatil yapacağımız için bilmeleri gerekebilir diye düşündüm. Önümüzdeki haftalar hangi süreçleri getirir bilemiyorum çünkü. Ayrıca babacımında doğum günü olduğu için oraya güzel bir sürpriz kondurayım dedim. ♥Genelde kalp atışı bekleniyor ama bu kişisel bir karar. Pozitife odaklanıp Asla kötü ihtimalleri düşünmeme fikrini benimsesem bile dünyanın binbir türlü hali var diyerek çekirdek aile dışındaki insanlarla paylaşmak için sabırlı olmak mantıklı geliyo. Yolunda gitmeyen bir durum olduğunda insanların sorması iyi niyetle de olsa meraktan da olsa yıpratıcı olabilir diye düşünüyorum. Ama ben annem ve kızkardeşimin mutluluğumda da üzüntümde de kelimeleri seçerek konuşacaklarına ve beni iyi tanıdıklarına kısacası kırmayacaklarıma emin olduğum için onlarla paylaşmak niyetindeyim. Eşimin annesini de kendi annemden ayırmam dünya tatlısı iyi kalpli biridir ama duygusal ve bize karşı fazla anaç olduğu için onunla paylaşmak için bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum.
keseyi de kalp atışını da görme zamanı da gelse de rahatlasak artık ya.Çok güzel dusunmussun canım; yani o zaman çarşamba gidersen keseyi görürsün inşallah bir şansını dene olmadı dönünce tekrar gidersin
merhaba tebrikler hayırlı olsun ♥Selam kızlar bende tahminlere göre nisan annesi olacağım ama sanırım benimki geç döllenme de olabilir çünkü hcg değerim günüm 1 gün geçti ve 112 cıktı düşük yani önümüzdeki hafta doktora görüneceğim bakalım neler bekliyor bizi
benimde adetim 2 gün geçmişti 3.gün test yaptırdığımda 84.99 çıkmıştı. 2 gün sonra da 255'e yükseldi.
benimki de geç döllenme gibi hissediyorum, bu bir sorun teşkil ediyor mu
direkt haftaya doktora git 3 kez yükselme yakalamışsın.kızlar bende 2 gün arayla 50,111,275 çıktı kanım batı 1 gün geçti şuanz daha kan vereyim mi yoksa direk haftaya doktora mı gideyim.
merhaba, tebrik ederimm sağlıkla inşallah ♥Arkadaşlar selam. Hamile olduğumu dün öğrendim kısmetse ins nisan annesi olacağım Aranıza katılmaya geldimm