• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar şimdi benim kız 4 aya yaklaştı, uyku konusunda bu sefer bilinçli olmak istiyorum, oğlan hep memede uyurdu ta ki kesene kadar ve bu beni çok yormuştu, bunda neler yapabilirim, aldığınız eğitim var mı memnun kaldığınız, desteksiz uyusun demiyorum katı eğitimlerden bahsetmiyorum ama benim desteğimle sürekli memede uyuyan bir bebek olmasın, huyu da abisi gibi bu da genelde memede dalıyor çünkü😑 öneri fırlatın üstüme deneyeyim 😂

Evet şimdiden özlüyorum ama çok şükür ki doya doya yaşadım bu süreci 🥹
Bazı bebekler erken gelişim gösteriyor, daha önlerinde uzun yıllar var. Çok gelişecek, değişecekler. Nice kısa kısa gidip de lisede herkesi geçen çocuklar görüyoruz. Persentıl aralığında olması yeterli. ☺️

Önce gece beslenmesini kestim canım, dişlerin çürümesine neden oluyormuş diye. Ondan sonra da zaten kendi istemedikçe ben teklif etmedim açıkçası.
Aslında iğrenme değil o, emme refleksinin son bulması ☺️ bu da bir gelişim süreci aslında. Bazı bebeklerde erken son bulur bazı bebeklerde uzun sürer. Mesela anne sütten keser ama bebek parmağını emer veya emziğe düşkün olmaya başlar gibi.
Burukluk şöyle var muhtemel benim ilk bebeğim olduğu gibi tek bebeğim olarak kalacak, bu süreci elbet özleyeceğim 🥹
Ama çok şükür ki doya doya yaşadım. Ben çok fazla meme reddi yaşamıştım başlarda, inanılmaz zor zamanlardı. Bu kadar emzirebileceğimi birisi söyleseydi hayal gibi gelirdi. 🥹
Aaa neden tek olsun inşallah istiyorsan tabi tekrar nasip olur 🥰😍 doya doya yaşaman güzel amaher türlü özlenir gibi her bebek ve anne için özel bir an.

Ben böyle deyince herkes deli muamelesi yapıyor bana ya😂😂 deliyim galiba 😅
2 olmuşken 3te mi olsun diosun nedir 🤣🤣 zor ya benim kız arada gece kalkıyor falan deli oluyorum şey diom bebekken saat başı nasıl kalkmışim ben. Bide çocuk artı bebek artı bir bebek daha çok çok zor olur kizzz

2 olmuşken 3te mi olsun diosun nedir 🤣🤣 zor ya benim kız arada gece kalkıyor falan deli oluyorum şey diom bebekken saat başı nasıl kalkmışim ben. Bide çocuk artı bebek artı bir bebek daha çok çok zor olur kizzz
Yok yok yok ya hemen değil zaten bi 5 sene sonra falan ama o zamana da hem yaşım olacak hem sabrım kalır mı bilmiyorum tabi sadece düşünüyorum bazen işte 😂 valla bizim aynı anda ikisi de ayakta oluyor bazen dün mesela oğlan kalktı babası uyutamamış yanıma geldi sonra ben yanından kalkınca kız da uyandı sonra bi ara 3.30 da herkes ayaktaydı sonra uyumuşuz herkes bi yerde, Allah sabrını veriyor sonraki gece iyi uyuyorlar mesela dengelniyor 😅

Yok yok yok ya hemen değil zaten bi 5 sene sonra falan ama o zamana da hem yaşım olacak hem sabrım kalır mı bilmiyorum tabi sadece düşünüyorum bazen işte 😂 valla bizim aynı anda ikisi de ayakta oluyor bazen dün mesela oğlan kalktı babası uyutamamış yanıma geldi sonra ben yanından kalkınca kız da uyandı sonra bi ara 3.30 da herkes ayaktaydı sonra uyumuşuz herkes bi yerde, Allah sabrını veriyor sonraki gece iyi uyuyorlar mesela dengelniyor 😅
Ayy cidden sabrını veriyor Rabb'im yoksa olmaz ya 😅😁 Allah sağlık versin ya 5 sene sonra neden olmasın ki yani istiyorsan ne engel olabilir 😋

Ayy cidden sabrını veriyor Rabb'im yoksa olmaz ya 😅😁 Allah sağlık versin ya 5 sene sonra neden olmasın ki yani istiyorsan ne engel olabilir 😋
Yumurtalarım engel olabilir😂 çünkü ta 2 sene önce çok az hemen tüp bebek demişlerdi, onun üstüne 2 tane oldu ama 5 sene sonra bilemedim, tabi Rabbim ol derse olur🥰

Back
X