bende ikisinde de gördüm :) ya beta çok minik yada testler hatalı :) en iyisi kan vermek inşAllah vardır :)Eki Görüntüle 3263948 ama kuruma üstteki gibi olur değil mi ben alttakinde görüyorum ama pek güvenemiyorum da bu markaya ben bu belirsizlikle yaşayamam yarin sağlık ocağında kan vereceğimmelisaa93 melegim can
Evet canım eşimden gıcık aldım 3 gün sonra gönlümü aldı barıştıkBebek sen geçen yazmıştın yazamadım. Vaz mı geçtin bebek yapmaktan anlayamadım ben.
Son adetin ne zamannn ayyy şubat annesi olacaksın oleyYaa senin ilk bebiş baya hızlıymış sıpaaynen her gebelik birbirinden farklı :) ben bu ay hamile kalsam ne zaman oluyo bebiş ay heyacanlandım ama ben yüksek riskli gebelik grubundayım 36.haftada sezaryenle alınacak en geç :) hangi burç oluyoo :)
bu test çok sıkıntılı o yüzden şu an ne hissedeceğimi şaşırdım ayŞimdi bu fotografta çizgiyi beyaz gördüm sanki alttakini galiba yalancı pozitif olsa kanda çıkar zaten ay kafayı yicem
Üstteki kuruma çizgisi gibi canım ama alttakinde gölge görüyorum bebişEki Görüntüle 3263948 ama kuruma üstteki gibi olur değil mi ben alttakinde görüyorum ama pek güvenemiyorum da bu markaya ben bu belirsizlikle yaşayamam yarin sağlık ocağında kan vereceğimmelisaa93 melegim can
Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederimSanmam canım yinede dikkat et ağır kaldırma bir yere uzanmaya çalışmaÖmrü olan bebeğe ne yapsanda engel olamazsın tabiki ama bizimki de önlem
Ay inşAllah nasip olurSon adetin ne zamannn ayyy şubat annesi olacaksın oleyhemen bizim gruba alalım seni 36 haftada geliyorsa mis kokulumuzzzzz
Daha çok erken bence gebelik vardır canımKaçıncı günün bugün evet bende gördüm
Ayy çok teşekkür ederim kuzumAyyy hayırlı olsun çok sevindimBariz var. Bu koyulukta yanılma olm az artık.
İlki geçen haftaki canım kuruma cizgisi obende ikisinde de gördüm :) ya beta çok minik yada testler hatalı :) en iyisi kan vermek inşAllah vardır :)
Ay içim rahatladı dün bilmeden 15 saatlik bir yolculuk yaptım yarın da yine uzun bir yolculuk olacak bundan sonra daha dikkatli olurum zatenBugün tam da bu konuyla ilgili yazı okudum. Uçak, araba, otobüs yolculukları hamileliğin ileriki aylarında sıkıntılı olabiliyormuş. İlk aylarda sorun olmuyormuş.
Bende ne hissedecegimi bilmiyorum aşkım yabu test çok sıkıntılı o yüzden şu an ne hissedeceğimi şaşırdım aybir yanım kanı bekle diyo bir yanım partiye başla
İnşallah aşkım üstteki kuruma zaten biliyorum geçen haftaki hani bjda mi kuruma diye karşılaştırmak için koydum alt altaÜstteki kuruma çizgisi gibi canım ama alttakinde gölge görüyorum bebiş
İnşallah canım geç yumurtlama oldu benim ilki 5 Haziran ikinci 10 Haziran'da olduDaha çok erken bence gebelik vardır canım
İnşallah kuzum inşallah allah bu ay yüzünü güldürsün ama yine diyorum bana ateşin çok umut veriyorİlki geçen haftaki canım kuruma cizgisi okarşılaştırma yapmak için attım hani biri daha yaş falan gibisinden Perşembe anlarız artık
Biz gelecek ay hamile kalacağız üzme sakın kendini.Kızlar beni silebilirsiniz adet oldum bugün ….
tamam bebişim sabah test bekliyorum senden :) alarmını erken saate kur çatlarımBende ne hissedecegimi bilmiyorum aşkım yayarın kan vermeye gidince one step alırım
İnşallah kardeşim ne diyelimBiz gelecek ay hamile kalacağız üzme sakın kendini.demek nazlanmak istiyor bebiş biraz annesini bekletmek istemiş
Hayır canım dikkate alma. ilk 10 - 15 dk dan sonrayı dikkate almayın yazıyor zaten test kutularının üstünde de. Testler saatlerce bekledikten sonra sıkça böyle kuruma çizgileri çıkartabiliyorlar.Kızlar merhaba bugün çatlatmayın 13.günü sabah lekelenmem başladı test yaptım tek çizgiydi 5 saat sonra bu şekilde olduğunu gördüm, tek çizgi çıktığı için tamamen çözülmek için 1 saat önce kiraz sağı çayı içtim, fakat şimdi bakıyorum teste silik çizgi var dikkate almalı mıyım yoksa kuruma çizgisi midir markası artımed 5 saat sonra çıktı