- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.625
- 26
Ay sinirlerim bozuldu çıkmadı daha canım bekliyorum, pozitife tek işaret idrarda lökosit yüksekliği şu andaCnm sen ne yaptın kan çıktımı baktin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sinirlerim bozuldu çıkmadı daha canım bekliyorum, pozitife tek işaret idrarda lökosit yüksekliği şu andaCnm sen ne yaptın kan çıktımı baktin mi
hastanenin mi sisteminden bakıyorsunuz yoksa e nabızdan mıAy sinirlerim bozuldu çıkmadı daha canım bekliyorum, pozitife tek işaret idrarda lökosit yüksekliği şu anda
E nabizda hiçbir sonuç yok hastane sisteminden bakiyirumhastanenin mi sisteminden bakıyorsunuz yoksa e nabızdan mı
Anladım canım yarın sabah tekrar yapıcam umarım çıkar bişey o zamana.Kaset yapmadım biri innovita biri prodoctor ikisi var elimde onlardan yapıyorum her gün iki farklı marka olarak
hastaneyi arayıp sorabilirsiniz ya da gidip sonucu elden alabilirsinizE nabizda hiçbir sonuç yok hastane sisteminden bakiyirum
Teşekkür ederim canımBebeğiimmm bende koçum
İnşallah kuzum kimyasal zamanımki kayıtlara baktım da artimedde 7 gün kala regle görmüşüm ki o zaman 15. Gün yumurtlamisim 30. Gün regl günümdü yani ayın 26 sı
Dur canım sakin ol sabır okadar beklemisin artık yarın beli olur cnmAy sinirlerim bozuldu çıkmadı daha canım bekliyorum, pozitife tek işaret idrarda lökosit yüksekliği şu anda
Psikolojik olabilir canım kötü düşünme vesvese olmasın duanı oku Allah’ın izniyle melekler de koruyacaktırKızlar iki gecedir beni korkutuyorlar kendimi nas süresini okurken uyanır buluyorum ilk gebeliğimde de böyle olmuştu hamileliğini öğrenmeden önce benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Belki de geç dollenmeydiBu arada ben hala adet olmadim doktorum 1 hafta bekleyelim dedi ve ağrılar giriyor arada bugün kahve rengi akintim oldu ama çok açık renkti bakalim hakkımızda hayırlısı
Hamilelik olmadığı kesin mi ki yaBu arada ben hala adet olmadim doktorum 1 hafta bekleyelim dedi ve ağrılar giriyor arada bugün kahve rengi akintim oldu ama çok açık renkti bakalim hakkımızda hayırlısı
Cnm buna korku diyorlar bizim burda bazen onlar da engel olabiliyor benim yengem de 3 düşük oldu gece sürekli korkuyormuş sicriyormus yerinden bir hoca ya giti geldi üstüne hamile kaldı korkusu gitiKızlar iki gecedir beni korkutuyorlar kendimi nas süresini okurken uyanır buluyorum ilk gebeliğimde de böyle olmuştu hamileliğini öğrenmeden önce benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Bilemedim ki kuzu 1 haftaya olmasan git gene kam ver dediHamilelik olmadığı kesin mi ki ya
Kızlar gebeliğimi tam netleştirirsem elimde olan takviye ve 1 adet femara var onları vermek istiyorum ihtiyacı olana Hem erkek için hem kadın için en kaliteli takviye var elimde
5 yıldır cebelleşen biri olarak talip olabilir miyim Allah'ım bizlerin isteyen herkesin yolunu kolaylaştırsın inşaallahKızlar gebeliğimi tam netleştirirsem elimde olan takviye ve 1 adet femara var onları vermek istiyorum ihtiyacı olana Hem erkek için hem kadın için en kaliteli takviye var elimde
Ben iki gebeliğimde de öyle oldum en son düşürdüm birini . Biri de kalbi durdu . 2 gündür yine rüyamda korkunç şeyler görmeye başladım . Teba diyorlar ona boylama yapılıyor ben yaptım taktım ama bizdeki problem eşimden kaynaklı eşimden bana bulaşıyor ona da boylama yapmıştık takınca korkulu rüya görmüyordum o çıkarınca aynı gün görüyordum. Malesef takmıyor boylamayı . Ben de bugün Felak nas kafirun süresini okurken buldum kendimi açıkçası ben de yine hamile miyim diye şüphelendim bugün o yüzden test yaptım .Kızlar iki gecedir beni korkutuyorlar kendimi nas süresini okurken uyanır buluyorum ilk gebeliğimde de böyle olmuştu hamileliğini öğrenmeden önce benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Inslaah cnm ben aşılama yaptığımda 3 yumurtam vardi 3 gün hastaneye gitim doktor yumurtaların catlamis dedi hani bilemedim geç mi oldu yada böyle şişkinlik var alt kasigimda bilemedim Vala ya akışına braktim abim bu hafta düğünü var anneme geldimBelki de geç dollenmeydi
Eee ne çıktı testindeBen iki gebeliğimde de öyle oldum en son düşürdüm birini . Biri de kalbi durdu . 2 gündür yine rüyamda korkunç şeyler görmeye başladım . Teba diyorlar ona boylama yapılıyor ben yaptım taktım ama bizdeki problem eşimden kaynaklı eşimden bana bulaşıyor ona da boylama yapmıştık takınca korkulu rüya görmüyordum o çıkarınca aynı gün görüyordum. Malesef takmıyor boylamayı . Ben de bugün Felak nas kafirun süresini okurken buldum kendimi açıkçası ben de yine hamile miyim diye şüphelendim bugün o yüzden test yaptım .
Var gibi paylaştım canım . Ama henüz net emin değilim kan falan vermedimEee ne çıktı testinde