2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Hamile olup yaşayan da var hamile olup belirtisiz olan da
Benim belirtiler adetle çok aynı (göğüs ağrısı hassaslığı şişkinlik vs adetle çok aynı bat 18
Siz de var mı herhangi bir belirti
B Buffalosos cımmm vallahi anlamadım bunlar gebelik testlerin mi ovülasyon testleri mi hamile misin değil misin aydınlatın beni bi yaaaa ..
 
Canım daha önce femara çatlatma iğnesi fln hiç kullanmadıysan 3 ay zaman tanı kendine. Bir kaç kez dene sonra tüp bebeği denersiniz bence.
 
canım son adet ve başlangıc adet tarihini yazarsan ekliyim
4 haziran son adet tarihimin başlangıcı.. Aslında yüzde yüz karar vermiş değiliz çocuk konusuna. Yani deniyoruz eşimle ama pek sıkıya almıyoruz bu işi. Ben bi tık daha fazla istiyorum bakalım.. Bir kaç gün sonra ovulasyonum bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. Özellikle anne olmayı çok isteyenlere ve hiç anne olmamışlara versin Allah .
 
Kızlar bana bi el atın ya
koyu olan 4 Haziran
Silik olan 12 haziran
Adete 5/6 gün var ..
Gebelik açısından bir mana var mı ????
 

Eklentiler

  • B8E657AD-F5C2-4835-A304-08B0A3C3F745.jpeg
    195,4 KB · Görüntüleme: 53
  • BADC1DBF-8DBF-4F65-B1C7-ECC19C803D46.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar selamlar, belki bilenleriniz vardır Nisan ayında boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum pek buralarda olmak istemedim o süreç benim için zorluydu. Bir adet bekledim ve tekrar denemelere başladık. Bu süreçte stres olmamak adına ovulasyon testi yapmadım akışına bıraktık o yüzden net olarak ne zaman yumurtladim bilmiyorum. Uygulamaya göre yumurtlamadan sonra 10. Günmüş bugün. Laboquick kaset test yaptım sabah herhangi bir şey yoktu, öğlen çizgi gördüm çok silik şekilde. Laboquick kuruma çizgisi bırakıyor mu bilginiz var mı
 
İnşallah inşallah.. çok güzel söyledin ama bu ovulasyon hiç hımıldamamış yerinden.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…