Vücudumu tanıyordum diyordum bu ay tanımaya başladım ovulasyon sayesinde tekrar yükselişe geçmesi beni biraz umutlandırdı aşkında ama normal gebelik yaptım hiç çıkmadı şuan da da çok ağrım var yarın yine devam edeyim bakalım ne olcakAnladım canım, bence 1-2 gün sonra testi tekrarla. Gebelik testinde çıkması için erken gibi aslında ama oladabilir vücudumuz bi muamma
Çoğul gebelik olsun ister misin peki11,12mm normal geldi bana kaç oluyor normalde bu zamanlara göreinşallah yani bu kadar yumurtaya daha önce niye olmadı anlamıyorum ekranda gördüm yuvarlak yuvarlak yan yana vardı sağlı sollu
Bir arkadaşımın 10.günde 18mm olmuştu da bana küçük geldilerNormal normal gayet iyi maşallah
İstememÇoğul gebelik olsun ister misin peki
Ya galibaBen motive etmek için söyledim zaten sizi rahatlatmak için ama bu hormonlar hepimizi alıngan yaptı galiba
Hahahah hadi inşallahDananın kuyruğu kopacak
İnşallah canım benimÇatlama geç olduysa reglin de geç olacaktır2 Hazirana göre daha 8.gündesin bence minimum 4 gün var regline
Ben 3 kez femara kullandım 2sinde kist oluştu adetle attım bence bu işler kişiden kişiye değişiyor yaYerinde olsam, eğer doktora gitmeden kullanacaksan klomen kullanmazdim. Kist yaptığı ile ilgili bir çok mesaj var. Femara çok kez kullandım hiç sıkıntı olmadı. Tabi doktor kontrolünde olmak daha garanti
Femara da kist yapiyor mu canımBen 3 kez femara kullandım 2sinde kist oluştu adetle attım bence bu işler kişiden kişiye değişiyor ya
Bu zaten pozitif değil miiiÇatlatma iğnesinin 8.günü iğne harici kızlar.Hiç içimde Gebeyim diye his yok bu ay
Hayırlı sağlıklı olsun da bakalım ne olacakİstemembenim anne tarafında da var ablamın ikizi olucaktı düştü biri bana vurur belki diyorum ama iki tane yapamam
Bende 2 kez yaptı canım femaradan sonra çatlatma iğnesi olmuştum sonra tutmadı regl oldum doktora gittim çatlayan yumurtaları atamamış vücudun kist olmuş dedi onları da bi sonraki reglde attımFemara da kist yapiyor mu canım
İğne etkisi geçiyor artık 2 güne kalmaz galiba sonrasında tekrar pozitife döner İnşAllahÇatlatma iğnesinin 8.günü iğne harici kızlar.Hiç içimde Gebeyim diye his yok bu ay
Aaa ben yalnızca klomen yapiypr sanardimBende 2 kez yaptı canım femaradan sonra çatlatma iğnesi olmuştum sonra tutmadı regl oldum doktora gittim çatlayan yumurtaları atamamış vücudun kist olmuş dedi onları da bi sonraki reglde attım
Yumurtalar tüpe çıkmadığı için döllenme olmadı demek kiBende 2 kez yaptı canım femaradan sonra çatlatma iğnesi olmuştum sonra tutmadı regl oldum doktora gittim çatlayan yumurtaları atamamış vücudun kist olmuş dedi onları da bi sonraki reglde attım
Aaa ben yalnızca klomen yapiypr sanardim
Femaradan mı kaynaklı benim vücudumdan mı kaynaklı bilemiyorum tabiAaa ben yalnızca klomen yapiypr sanardim
O yumurtaları bildiği gibi yapsın onların keyfini bekliyoruzYumurtalar tüpe çıkmadığı için döllenme olmadı demek ki
Femaradan mı kaynaklı benim vücudumdan mı kaynaklı bilemiyorum tabi
Çatlatma iğnesi etkisi canım hala.ben genelde 10 veya 11.gün atıyorumBu zaten pozitif değil miii