Çok kişiden duydum canım ya çocuk aspirini yada iğne ile devam etmiş gebelikleri. Sen canını sıkma biz elimden geleni yapalım yeterkiİnşallah kuzum da benim şu pihtilasma sonucuna kafam karıştı ya bir doktor bir şey kullanmana gerek yok dedi diğeri de iğne baslicaz gebe kalınca dedi anlamadım ya onu araştırıyorum
Kuzum işte benim bir doktor kullan biri kullanma gerek yok diyorÇok kişiden duydum canım ya çocuk aspirini yada iğne ile devam etmiş gebelikleri. Sen canını sıkma biz elimden geleni yapalım yeterki
Riske atmaya gerek yok bence. Ben olsam bir doktor görüşü daha alıp kullanırdım diye düşünüyorumKuzum işte benim bir doktor kullan biri kullanma gerek yok diyor
Öyle yapicam canımRiske atmaya gerek yok bence. Ben olsam bir doktor görüşü daha alıp kullanırdım diye düşünüyorum
Bencede içme çünkü hamile olduğunda hasta olunabiliyor çok çabuk hamile kalmadan önce corona yı ayakta atlattım hamilelikte yataktan kalkamadım dikkat et bencede hamilelikte daha zor atlatılıyor hastalıklar birkaç kişiden daha duymuştum hamile kalmadan önce hastalanmışlar vucüt daha savunmasız oluyor galiba umarım hamişsindirKızlar çok fena grip oldum daha gebelik oldu mu tuttu mu emin değilim ama antibiyotik içsem mi çok kararsızım içme diyorlar ama bebek var mı daha belli bile değil
İki gündür bende aynı şekildeyim hapşu yapıp duruyorumKızlar çok fena grip oldum daha gebelik oldu mu tuttu mu emin değilim ama antibiyotik içsem mi çok kararsızım içme diyorlar ama bebek var mı daha belli bile değil
Teşekkür ederim canım benım darısı isteyen herkese olsun inşallahtebrikler canım benim çok sevindim
Evet kuzum geçmek üzere inşalalh koyulaştıgınıda görürsün balımEki Görüntüle 3246955 kizlar bakın iğnenin 8 catlamanin 7. Günü sanırım geçmek üzere etkisimelegim can savascii T TASUU
Belkide dün daha silikti bugün koyulaştı bilemeyiz kuzumEki Görüntüle 3246955 kizlar bakın iğnenin 8 catlamanin 7. Günü sanırım geçmek üzere etkisimelegim can savascii T TASUU
İnsallah kuzumEvet kuzum geçmek üzere inşalalh koyulaştıgınıda görürsün balım
Bugün ateşim düştü ya bence bugün geçti etkisi ya daaa yerleşme olduBelkide dün daha silikti bugün koyulaştı bilemeyiz kuzum
İnşallah kuzum inşallah güzelce yerleşsin minnak kuzuBugün ateşim düştü ya bence bugün geçti etkisi ya daaa yerleşme olduinşallah öyledir yarın tekrarlicam testi balım
Amin kuzum senin bebiş de sağlıkla yerleşsin inşallahİnşallah kuzum inşallah güzelce yerleşsin minnak kuzu
Bu ayda olmadı kızlar bugün regli oldumBaya görünüyor ikinci çizgi