Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu senin kaçinci deneme idiAmin kuzum senin bebiş de sağlıkla yerleşsin inşallah
Canın sağolsun vardır zamanı demekkiBu ayda olmadı kızlar bugün regli oldum
İlk denemem kuzumCanım bu senin kaçinci deneme idi
En doğru zamanını bekliyor annesi bozma moraliniBu ayda olmadı kızlar bugün regli oldum
Ayy canım belki ikizdirKozlar merhaba en son nisanın 10nunda beta hcg me baktırdım 20ydi bugün yine baktırdım 150 çıktı haber vermek istedim çok yükselince dış gebelikten korktum ama doktorum süper dedi hemşire de dış gebelikte ilk etapta bu kadar yükselmez bence çoğul gebelik dedi sizce nasıl değerimiz teyzeleri
İnşallah canım çok isterim ikiz olmasınıAyy canım belki ikizdir
Bizede dua etİnşallah canım çok isterim ikiz olmasını
Ah etmez miyim hiç canım rabbim en kısa ve en doğru zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin hem de Çifter Çifter olsun inşallahBizede dua et
Kızz annem gibi dua ettin hahahaAh etmez miyim hiç canım rabbim en kısa ve en doğru zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin hem de Çifter Çifter olsun inşallah
Kuzumm parol iç başka bieşy içme bitki çayları iç risk etme derim.Kızlar peki antibiyotik dışında soğuk algınlığı ilacı alınabilir mi acaba ya çok fenayım burnum boğazım durmuyor gözlerim dolu dolu hastalıktan bu ne böyleymiş ya bir anda tüm bağışıklığım düştü bata 1 hafta kaldı yine de antibiyotik içmedim nolur nolmaz diye
Aferin falan içilir mi acaba küçük yerdeyim doktora da gidemiyorum suan ya da nurofen , parol da sorun yok yazmışlar hep onu mu içsem
Umarım öyledir canımEn doğru zamanını bekliyor annesi bozma moralini
Yaaaaa demeye başlamıştım ki iğne etkisi dediğini gördüm İnşAllah devamında pozitife döner tekrar canım dualarım seninleEki Görüntüle 3246955 kizlar bakın iğnenin 8 catlamanin 7. Günü sanırım geçmek üzere etkisi @melegim can @savascii T TASUU