Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin kuzunTamam canım gideceğim yakında doktor yönlendiririrçok teşekkür ederim
Tamam hatırladım kuzum saglıkla gelsin inşallahDün akşam yaptığım böyleydi bugün kan verdim 34 çıktı regl 2 gün var
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTamam hatırladım kuzum saglıkla gelsin inşallah
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün peki canımAmin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
28 29 nisan yumurtlama 30 nisan çatlama oldu canımYumurtlamadan sonra kaçıncı günün peki canım
12. Gün oluyor teşekkür ederim28 29 nisan yumurtlama 30 nisan çatlama oldu canım
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahKızlar kan sonucum geldi. 4 haftalık dediler sağlık ocağındakilerAllah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Adete kaç gün var canımKızlar test böyle çıktı 2 tane yaptım sizce ne Eki Görüntüle 3246508
2 gün geciktiAdete kaç gün var canım
2 gün gecikti
Ya çok heycanlıyımBen gördüm çizgiyi testi2 gün sonra tekrarlayın
Ne zaman yumurtlama gördün bilgin varmıYa çok heycanlıyım
26-27-28 pik 29.30 çatladıNe zaman yumurtlama gördün bilgin varmı
Yumurtlama gördükten 17 gün sonra yapılır 2 gün daha bekle gebe olabilirsn balım26-27-28 pik 29.30 çatladı
Ya inşallah ağlamamak için zor tutuyorum kendimi 1 senedir bekliyorumYumurtlama gördükten 17 gün sonra yapılır 2 gün daha bekle gebe olabilirsn balım
Canım benimm hayırlısı olsun yarın tekrardan yap normalde gecikirmi adetin ?Ya inşallah ağlamamak için zor tutuyorum kendimi 1 senedir bekliyorum
Yok gecikmezdi asla gününü şaşmazdıCanım benimm hayırlısı olsun yarın tekrardan yap normalde gecikirmi adetin ?