İnşallah hamilesindirYok gecikmezdi asla gününü şaşmazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hamilesindirYok gecikmezdi asla gününü şaşmazdı
İnşallah canım inşallahİnşallah hamilesindir
2 testere gördünmü canım çizgi senİnşallah hamilesindir
Teşekkür ediyorum canım aldım valla dün geldi içmeye başladım d vitamininiBana doktor 10 kiloya bir damla demişti canım.ben eczaneden almıştım güvenilir bir satıcıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
İlkinde gördüm 2. De Emin olamadım canım2 testere gördünmü canım çizgi sen
Sanki çok hafif var çizgi biraz daha bekle 2-3 gün gelmezse kan testiKızlar test böyle çıktı 2 tane yaptım sizce ne Eki Görüntüle 3246508
Olursa süpriz yumurta olacak diyelim güzel haberler gelsinKızlar benim BAT yarın ama hiç bir ağrı, sızı, hassasiyet yok sadece akıntı var şeffafımsı galiba bu ay reglim yine gecikecek… ovülasyon testi de düzenli yapamadım gebe olduğumu da sanmıyorum
İnşallah canım benim keşke olsa öyle bir şeyOlursa süpriz yumurta olacak diyelim güzel haberler gelsin
İyi gelir İnşAllah güzel haberleri getirirTeşekkür ediyorum canım aldım valla dün geldi içmeye başladım d vitaminini
İnşallah canım benimKızlar dua edin bana yarın tekrar kan vermeye gideceğim inşallah değerim 20 den sağlıklı bir şekilde artmıştır
Canım seninle bat aynı.test yaptın mı hiç sen Dr bikac gün sonra yap demisti sana enson konuştuğumuzda.merak ettim son durum neGöğüslerimde büyüme var birde kasiklarimda ağrı var
Baya görünüyor ikinci çizgiKızlar test böyle çıktı 2 tane yaptım sizce ne Eki Görüntüle 3246508
tebrikler canım benim çok sevindimaynurland canım hamileyim ben değiştirebilirsin
Yoğunluktan yapamadım yarin yapicam sen yaptinmi testCanım seninle bat aynı.test yaptın mı hiç sen Dr bikac gün sonra yap demisti sana enson konuştuğumuzda.merak ettim son durum ne
İnşAllah güzel sonuçlanır canımCanım bat 20 Mayıs sat 23 Nisan
İnşallah kuzum da benim şu pihtilasma sonucuna kafam karıştı ya bir doktor bir şey kullanmana gerek yok dedi diğeri de iğne baslicaz gebe kalınca dedi anlamadım ya onu araştırıyorumİnşAllah güzel sonuçlanır canım