- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
İns değildir ya boşa bu ağrıları çekiyor olmamalıyızSenle aynı gun test yapmay baslıcazılgınc ama aynıları bendede var umarım istedigimiz için vucudumuzun bıze oynadıgı haın oyunlardan degıldır
Benım bat 14 ü yada 15 ıbebısm zatenİns değildir ya boşa bu ağrıları çekiyor olmamalıyızne zaman test yapalım bat günüm 18 Haziran benim ama tabi + - oluyor hep adet zamanlarında birkaç gün bende hep net değil
Acaba kaçında yapmaya başlasak azıcık sıkalım kendimizi 14 ü gibi yapalım mı
9. Günden canım bu test bugün 10. Gün öncekiler iğne etkisiyle silik pozitif diCnm bu kaçıncı gün testin?
Öncekıler negatifmıydı?
Tam anlayamadım
Bugun test yaptınmı9. Günden canım bu test bugün 10. Gün öncekiler iğne etkisiyle silik pozitif di
13’ü bende başlarım o zaman aynı gün yapalımBenım bat 14 ü yada 15 ıbebısm zatenluteal faz 11 gun fln suruyor bende.13 unde startrı verırım ben testın daha fazla dayanamam
Aynı attığım test gibi çıktı aynısı bekledikçe hayalet çizgi oluyorBugun test yaptınmı
Negatifi gordun mü
Canımsın vaaaar görüyorumKızlar sanırım var
Allah'ım nolur tamamına erdir
fnd_50 Mehrii34 @tweeetyyy S simurgggg @onbirmayis @trueliving_ @Papatyamaviss @bebekheyecani aynurland @Perlitik @Fitanneaday @cnlrm @sundy94 @Nissalovely imagination forever @Afratafrac @Niqu @Sirius2023 @Papatya220 @Mervenur277 dmlcm B Buffalosos @TASUU @melisaa93
Saol canım bnımCanımsın vaaaar görüyorumhayırlı olsun çok sevindim Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah
Anladım canım 2-3 güne guzel haberlerını beklıyoruz inşallahAynı attığım test gibi çıktı aynısı bekledikçe hayalet çizgi oluyor
Korkma canım gönlünü ferah tut inşallah Rabbim sağlıkla ilerletir duam seninleSaol canım bnım
İnşallah sağlıkla ilerler bu sefer
Hep içimde bi korku, bi umutsuzluk..
Keseyi gormeden pek vermiyorlar canım benim bildigim. Doğal seleksiyondan dolayi elenmesi gereken sagliksiz gebelikler elensin diyerekten bekleniyor. Ne zamanli beta artisi duzenli kese olustu bebek göründü haftasiyla da uyumlu o zaman basliyor tetikte olma hali. Benim bildigim yaklaşım bu. Ki bana mantıklı gelmisti kadin dogumcu anlatincaYa ben de 6.haftaya doğru gitmeyi düşünüyorum ama bu ağrılar beni o kadar geriyor ki acaba gitsem bi tehlike varsa tutunmayı sağlayıcı bir şey verir mi diye düşündüm ama hiç gidesim yok bir öncekinde erkenden gittim boş yere kan verip durdum. Yaaa mide bulantısı başladı mıayağa kalkınca ağrım oluyor uzanınca geçiyor bu hafta geçti mi ağrıların
Ben de 7 Haziran teste başlamayı düşünüyorum yumurtlamanın 9.-10. gününe tekabül ediyorSenle aynı gun test yapmay baslıcazılgınc ama aynıları bendede var umarım istedigimiz için vucudumuzun bıze oynadıgı haın oyunlardan degıldır
Henüz pik olmamış canım, yanındaki çizgiden daha koyu çıkmalı, yapmaya devam etMerhaba bat 19 haziran benide eklermisiniz
Kizlar en alttaki yumurtlamami cunku bugun yaptigin ustekiler daha silik
Çatlamanin pardonBen de 7 Haziran teste başlamayı düşünüyorum yumurtlamanın 9.-10. gününe tekabül ediyor
Dune gore bugun daha silikti gectigimiz ayda boyle oldu yarin az cok belli olur diye umuyorum 16. Gun oluyor o yuzden bi supheye dustumHenüz pik olmamış canım, yanındaki çizgiden daha koyu çıkmalı, yapmaya devam et
İnşallah canımAnladım canım 2-3 güne guzel haberlerını beklıyoruz inşallah
Ayni ağrıyı bende yasiyorum kasiklarimda inanılmaz bir ağrı var yumurtlamanin 4.gunundeyim ağrıdan ayağa kalkamıyorumKızlar yumurtlamanın 3. Günü inanılmaz bir ağrım var rahim ağrısı adet olacak gibi sanki bat 18 Haziran
Anladım canım teşekkür ederim açıklama için o zaman bekleyeyim ağrım artmazsaKeseyi gormeden pek vermiyorlar canım benim bildigim. Doğal seleksiyondan dolayi elenmesi gereken sagliksiz gebelikler elensin diyerekten bekleniyor. Ne zamanli beta artisi duzenli kese olustu bebek göründü haftasiyla da uyumlu o zaman basliyor tetikte olma hali. Benim bildigim yaklaşım bu. Ki bana mantıklı gelmisti kadin dogumcu anlatinca