- 3 Ocak 2023
- 220
- 123
- 28
Bilmiyorum kuzum valla bu gösterdiBendekiler artimeddi..o zaman senin aldığın hassas ola bilir..yoksa artimed küçük değerleri göstermiyor hep kuruma oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kuzum valla bu gösterdiBendekiler artimeddi..o zaman senin aldığın hassas ola bilir..yoksa artimed küçük değerleri göstermiyor hep kuruma oluyor
Evet ben de ilaçsız yumurtluyorum hatta bazen ayda 2 yumurtam çatlıyor ama kalite mi yok bilmiyorum hiçbir şekilde tutmadı. Rahim filmi çekildim zaten açıkmış ondan da pek beklentim yoktu. Ne yapacağımı şaşırdım ya.Cnm bn örnek teşkil etmk istemem ama
Bnım aslında yumoşlar femarasızda buyuyor
Ben gecen ay rahım filmi çekıldım, inşallah rahım temizlenmiştir de kımyasal olmaz bu sefer
Doktor Bnim yaş 40a dayandı dıye
Garanti olsun dıye femara ve ovıtrelle vermişti oda kımyasal oldu bılıyosun
Bilmiyorum ki canım benim ilk randevum çarşamba sabah... Bakalım neler göreceğizBebek ne zaman görünecekmiş 5+5 minicik kesedir bebiş kaçta görünüyormuş
Maşallah maşallah Allah allaaahhhh catlamadan itibaren günleri mi yazdın canimGrubu testsiz bırakmayayım dedim hem de dün geceki ağrıdan sonra korktum bir test yapayım dedim koyulaşmış dimi
Bende regl oldum temmuza geçiyorum İnşAllah temmuzda nasip olurkızlar bu gün ben adet oldum, ama ağrılı sancılı parçalı pönçüklü)))
MaşaAllah çok güzel ilerliyorGrubu testsiz bırakmayayım dedim hem de dün geceki ağrıdan sonra korktum bir test yapayım dedim koyulaşmış dimi
5+3 de keseyi görmüştüm ben kesesi görünür arkadaşımızın da ama bebiş için 1 hafta daha beklemesi lazımBebek ne zaman görünecekmiş 5+5 minicik kesedir bebiş kaçta görünüyormuş
Canım ağrı çok normal bende çok regli ağrısı çektim mide bulantın içinde belki prilam iyi gelir sana ben 14 haftaya kadar kustum çok zor rabbim yardımcın olsunGeçen hafta çok fazla karın ağrısı vardı canım hatta sanki suyun içinde bir şeyler yuvarlanır gibi hissettiğimde oldu. Ve bugün 5+5im ve ilkini yaşadım
Ya ben de 6.haftaya doğru gitmeyi düşünüyorum ama bu ağrılar beni o kadar geriyor ki acaba gitsem bi tehlike varsa tutunmayı sağlayıcı bir şey verir mi diye düşündüm ama hiç gidesim yok bir öncekinde erkenden gittim boş yere kan verip durdum. Yaaa mide bulantısı başladı mı ayağa kalkınca ağrım oluyor uzanınca geçiyor bu hafta geçti mi ağrılarınGeçen hafta çok fazla karın ağrısı vardı canım hatta sanki suyun içinde bir şeyler yuvarlanır gibi hissettiğimde oldu. Ve bugün 5+5im ve ilkini yaşadım
Evet canım ama bir gün oynuyor olabilir tam emin olamadımMaşallah maşallah Allah allaaahhhh catlamadan itibaren günleri mi yazdın canim
Bu ay ben de böyle oldum heralde hamileyizzKızlar yumurtlamanın 3. Günü inanılmaz bir ağrım var rahim ağrısı adet olacak gibi sanki bat 18 Haziran
Nasıl da çıkartmış hemen masaallah innovita dimi bunlar çok iyiEvet canım ama bir gün oynuyor olabilir tam emin olamadım
Öyle böyle değil rahmin kasılmasını hissediyorum ağrılı çok.. göğüslerim ucları şişti dolgunlastı inşallah hamişizdirBu ay ben de böyle oldum heralde hamileyizz
Evet yumurtlama testinin yanında yollamışlardı canımNasıl da çıkartmış hemen masaallah innovita dimi bunlar çok iyi
Kızlar sanırım var
Allah'ım nolur tamamına erdir
@fnd_50 @Mehrii34 @tweeetyyy @simurgggg onbirmayis trueliving_ @Papatyamaviss @bebekheyecani aynurland Perlitik @Fitanneaday @cnlrm @sundy94 @Nissalovely imagination forever @Afratafrac @Niqu @Sirius2023 @Papatya220 @Mervenur277 dmlcm B Buffalosos T TASUU melisaa93
Senle aynı gun test yapmay baslıcazılgınc ama aynıları bendede varumarım istedigimiz için vucudumuzun bıze oynadıgı haın oyunlardan degıldırÖyle böyle değil rahmin kasılmasını hissediyorum ağrılı çok.. göğüslerim ucları şişti dolgunlastı inşallah hamişizdir
Ay inşallah inşallah benim de aklıma o geldi Allah söyletti diye sen naptın kuzum nasılsın ne var ne yok