2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evde kedi besleyen hamiş var mi??? Allahim yarabbim herkes bisey diyor simdide kafama toksoplazma soktular kedimin aşıları tam ve cig et yedirmiyorum ama tehlikeli diyenler var
ben de besliyorum, bir cok insan var kedi besleyen hiiic takma kafana. Dedigin gbi ev kedisinde toksoplazma olma ihtimali dusuk ama garanti olsun diye kumuna dokunma canim, esine temizlet. Illa temizlemen gerekiyorsa eldivenle temizle. Kedinde toksoplazma olsa bile diski ile sana gecebilir o yuzden kum onemli:)

ben de besliyorum, bir cok insan var kedi besleyen hiiic takma kafana. Dedigin gbi ev kedisinde toksoplazma olma ihtimali dusuk ama garanti olsun diye kumuna dokunma canim, esine temizlet. Illa temizlemen gerekiyorsa eldivenle temizle. Kedinde toksoplazma olsa bile diski ile sana gecebilir o yuzden kum onemli:)
Muhtemelen kan verip test yaptıirim ama icim rahat gonlum rahat Allah korusun yavrumu ona emanet cunku kedimde benim yavrum ondan 1 saat bile ayri kalamiyorum:KK66:

Merhaba Son adet tarihim 17 Ağustos .12 Eylül'de beta HCG 738 di 20 ağustosta 21700 doktorum kesenin normalden büyük olduğunu söyledi.Sebebinğn erken döllenme olduğunu söyledi Başına böyle bir şey gelen var mı

Merhaba benimde bugün kontrolüm vardı bende devlete gidiyorum benimde ilk baktı kese var sadece dedi bende kalp atışı başlaması lazım degilmi 8 haftalık olduk dedim alttan bakti sonra bebegide kalp atışınıda gördük. Doktor ultrason aleti kalitesinden dolayı göstermiyor çoğu zaman dedi. Ben 7+6 yım ultrasonda 7+4 çıktı

Normalde 8+6 haftalık ama 6+6 dedi acaba ultrason cihazı zayıf olabilir mi devlet

Kizlar size farkli bir sorum var. Doktor ne siklikla cagiriyor sizi? Benim doktor 2 haftada bir cagiriyor biraz fazla degilmi sizcede 😀

4+6 ‘yım
Folikasit kullanmam gerekiyor değil mi ? Daha doktora gitmedim haftaya gideceğim.
Folikasit önerir misiniz eğer kullanmam gerekiyorsa.

4+6 ‘yım
Folikasit kullanmam gerekiyor değil mi ? Daha doktora gitmedim haftaya gideceğim.
Folikasit önerir misiniz eğer kullanmam gerekiyorsa.
Evet canim ogrenir ogrenmez kullanmayı tavsiye ediolar devlet karsilamio zaten folbiol var karsiladigi oda mg yüksek onermiolar bana diafol onerdi doktor icinde b12 d vitamini falan da var

Aaa yaş mama da mi vermemek lazim ben bugun cok cok iyi pismis etden azicik verdim ama artik lokum gibi olmuştu et.Kediyede ayrica test yaptrmali miyim kan alcaklar ama yavrumdan degil mi;(
Kakasından alıp kaset test yaptı benim veterinerim. Bir kaç yere de sordum her veteriner yapmıyor. Yüzde 95 doğruluğu var dedi veteriner ama bilmiyorum yine. Şart mı değil mi onu da bilmiyorum. İçin rahat olsun diye yaptırdım. Doktorunuza sorabilirsiniz.

Bol su icicem susuz kalinca ya da yorulunca cok ayakta kalinca artiyor onu farkettim limonlu sular yada zencefilli sulari tuketirim doktor zencefilden korkma dedi 😍🙏
Limon ve zencefil tüketiyorum bende iyi zararı yoksa hasta oldum ilaçda içemiyorum malum bari onları kullanayım.
Ben hamile kalmaya karar verdigimde kontrole gitmistim doktor o zaman yapmisti yaklasik 2 ay once bir daha istemez heralde benden diye dusunuyorum
Bi daha istemez aynen

4-5 haftalık hamile olan arkadaşlar göğüslerinizde ağrı hassasiyet var mı
Ilk hamileligim benim ama göğüslerim sanki süt dolu hem çok sıcak hem çok hassas . Geceleri sutyensiz gündüzleri sütyenli geziyorum saklanınca acıyo . Bazen iniyorlar hissetmiyorum . 🤔

Merhaba benimde bugün kontrolüm vardı bende devlete gidiyorum benimde ilk baktı kese var sadece dedi bende kalp atışı başlaması lazım degilmi 8 haftalık olduk dedim alttan bakti sonra bebegide kalp atışınıda gördük. Doktor ultrason aleti kalitesinden dolayı göstermiyor çoğu zaman dedi. Ben 7+6 yım ultrasonda 7+4 çıktı
Senin yakın çıkmış yine günü

X