- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.301
Hos geldin canim evet gözükür kesenMerhaba bende katılıyorum aranıza doğum 26 mayıs gözüküyor :) şuan 4+6yız. Pazartesi randevumuz var, sizce kese görünür mü 5+3 oluyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos geldin canim evet gözükür kesenMerhaba bende katılıyorum aranıza doğum 26 mayıs gözüküyor :) şuan 4+6yız. Pazartesi randevumuz var, sizce kese görünür mü 5+3 oluyor ?
Ben de Mayıs annesiyim:)Bende mayıs annesiyim
Ben de Mayıs annesiyim:)
4+6 gösteriyor. Yarın ilk defa doktor randevumuz va
Çok teşekkürler! İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım:)Ben de Mayıs annesiyim:)
4+6 gösteriyor. Yarın ilk defa doktor randevumuz var:)
Bizim evde üç tane kedimiz var. Aşıları tamam olduğu sürece sıkıntı yaratmayacağını umuyorum. Çünkü birçok örneği var. Yani inşallah yaratmaz. Onlar da ailemizin bir parçası neticede:) insanları çok dinlemeyinEvde kedi besleyen hamiş var mi??? Allahim yarabbim herkes bisey diyor simdide kafama toksoplazma soktular kedimin aşıları tam ve cig et yedirmiyorum ama tehlikeli diyenler var
Evde kedi besleyen hamiş var mi??? Allahim yarabbim herkes bisey diyor simdide kafama toksoplazma soktular kedimin aşıları tam ve cig et yedirmiyorum ama tehlikeli diyenler var
Ah miniğiim nasıl da sevimli, maşallah.Herkes başka bir söylüyor ama umurumda değil. Şifam o benim bu süreçte.
Ben bu testi yaptırmadım henuz peki siz kacinci haftada yaptirdinizBenimde kedim var canım sorun yok seviyorum öpüyorum bende. Toksoplazmam negatif. Doktor kumunu eşin temizlesin dedi, kuru mama yiyorsa ve aşıları tamam sorun yok dedi
5 haftalıkken yapıldıBen bu testi yaptırmadım henuz peki siz kacinci haftada yaptirdiniz
Teşekkür ederiz teyzesi. Kıştan beri uğraşıyorduk bebek için. Bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Hiç ummadığımız anda karşımıza çıktı bu minik kız. Hastaydı ve bakıma ihtiyacı vardı. Biz de kayıtsız kalamadık. Onu alır almaz hamile kaldım. Onun bana nasıl zararı olsun, hem şansım hem şifam benim o.Ah miniğiim nasıl da sevimli, maşallah.
Oyyy yerimmmm şunlar bize bela hastalik degil en buyuk dost arkadasima doktor kedi olan yerden 9 ay uzak dur demis ben de kedimi sevmeyim artik dedim ama gozumun icine bakinca sariliyorum seviyorum evladım o da benim ama ben opmuyorum artik umarim benim testim de temiz cikarHerkes başka bir söylüyor ama umurumda değil. Şifam o benim bu süreçte.
Oyyy yerimmmm şunlar bize bela hastalik degil en buyuk dost arkadasima doktor kedi olan yerden 9 ay uzak dur demis ben de kedimi sevmeyim artik dedim ama gozumun icine bakinca sariliyorum seviyorum evladım o da benim ama ben opmuyorum artik umarim benim testim de temiz cikar
Yerim onun güzelliklerini ben doktoruma danıştım. Kedini benim yerime öp, böyle hurafelere kanma dediOyyy yerimmmm şunlar bize bela hastalik degil en buyuk dost arkadasima doktor kedi olan yerden 9 ay uzak dur demis ben de kedimi sevmeyim artik dedim ama gozumun icine bakinca sariliyorum seviyorum evladım o da benim ama ben opmuyorum artik umarim benim testim de temiz cikar
Ben besliyorum. Toxo testi yaptırdım kedime negatif. Maalesef ben önceden toxo geçirmemişim. Kumunu değiştirmiyorum bir de. Yaş mamayı ve yemeklerimizden et vermiyorum. Çiğ et hiç vermedim zaten. Bazen pişmiş tavuklarımızdan veriyprum.Evde kedi besleyen hamiş var mi??? Allahim yarabbim herkes bisey diyor simdide kafama toksoplazma soktular kedimin aşıları tam ve cig et yedirmiyorum ama tehlikeli diyenler var
Rica ederim. Herkes yardımcı olmak ister. Ama herkesin hamilelik belirtileri aynı olmayınca belki yorum yapmak istememişlerdir. Benim bu ikinci gebeliğim bir düşüğüm oldu. Ama emin ol iki hamilelikte birbirinden farklıydı. İlkinde yumurtlama dönemimden sonra akıntım hiç bitmemişti. Bunda hiç akıntım yoktu belirti olarak. Gögüs hassasiyetim yoktu. Adetim gecikince 1 hafta sonra falan belirtilerim başladı. Hiçbir belirti de göstermediği oluyor en önemli belirti adet gecikmesi canım.Gebeliğiniz hayırlı olsun benim inşallah bı sefer tutmuştur ama göğüs acısı şişliği tam anlamıyla başlamadığı için ve şu akıntı bir anda durunca gerçekten şaştım kaldım.yalnız ayrıca bir konu cevap vermenize sevindim günlerdir yazıyorum kimsemi bakmaz kimsemi yazmaz anneler grubu olunca anne olmayanın sorusu cevaplanmasını kanısını düşündürüyor üzüyor bu durumda yazmanıza gerçekten mutlu oldum teşekkür ederim
Yeniden çok teşekkür ederimRica ederim. Herkes yardımcı olmak ister. Ama herkesin hamilelik belirtileri aynı olmayınca belki yorum yapmak istememişlerdir. Benim bu ikinci gebeliğim bir düşüğüm oldu. Ama emin ol iki hamilelikte birbirinden farklıydı. İlkinde yumurtlama dönemimden sonra akıntım hiç bitmemişti. Bunda hiç akıntım yoktu belirti olarak. Gögüs hassasiyetim yoktu. Adetim gecikince 1 hafta sonra falan belirtilerim başladı. Hiçbir belirti de göstermediği oluyor en önemli belirti adet gecikmesi canım.
Aaa yaş mama da mi vermemek lazim ben bugun cok cok iyi pismis etden azicik verdim ama artik lokum gibi olmuştu et.Kediyede ayrica test yaptrmali miyim kan alcaklar ama yavrumdan degil mi;(Ben besliyorum. Toxo testi yaptırdım kedime negatif. Maalesef ben önceden toxo geçirmemişim. Kumunu değiştirmiyorum bir de. Yaş mamayı ve yemeklerimizden et vermiyorum. Çiğ et hiç vermedim zaten. Bazen pişmiş tavuklarımızdan veriyprum.
Bol su icicem susuz kalinca ya da yorulunca cok ayakta kalinca artiyor onu farkettim limonlu sular yada zencefilli sulari tuketirim doktor zencefilden korkma dediOluyor canım bende de akıntı başından beri. İdrar bakıldı benimde temiz çıktı. Ama ben birde progestan kullanıyorum o da yapıyor beyaz akıntı.
Ben hamile kalmaya karar verdigimde kontrole gitmistim doktor o zaman yapmisti yaklasik 2 ay once bir daha istemez heralde benden diye dusunuyorum5 haftalıkken yapıldı
Yaa benımde akıntılarım bı tık fazla bu teori doğruysa bir kızcem daha mı olacak benım geçenki gebeliğime bu sefer duygusallığım çok fazla bu sefer değişik hissediyorumKokusuz beyaz yada sariya yakın akintisi olanlarin genelde kizi olmus hamileligi kuru gecirenlerinde oglu olmus .Benim de akintilarim var acik sari renk idrar tahlilim temiz cikti oyuzden enfeksyon degil normal gebelikte olan akintilar dedi ama kontrol edelim kokuda renkte degisiklik olursa tekrar gidicem
Valla kimsede benim kadar cok akinti olamaz ama hic kiz hissetmiyorum en basindan beri erkek doguyo icimeKokusuz beyaz yada sariya yakın akintisi olanlarin genelde kizi olmus hamileligi kuru gecirenlerinde oglu olmus .Benim de akintilarim var acik sari renk idrar tahlilim temiz cikti oyuzden enfeksyon degil normal gebelikte olan akintilar dedi ama kontrol edelim kokuda renkte degisiklik olursa tekrar gidicem